Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות-איביזה FR 2008

ilan 206
שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני ממש אוהב איך שהיא ניראת ונישמעת אבל עדיין לא יצא לי לנהוג על אחת וללראות באמת איך היא.

ושמתי לב שיחסית הרבה אנשים פה בפורום בעלים של איביזות(FR/קופרה) עכשיו השאלה שלי היא איך היא בנהיגה?

מבחינת הנאה מנהיגה,ביצועים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה קח בחשבון שדגם זה סיים את חייו,

בחו"ל כבר הוצגה איביזה חדשה, אומנם עדיין אין cupra and fr אבל גם הן יוצגו בקרוב.

לדעתי רצוי להמתין לדגם החדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הייתי רוכש קופרה 08, למרות שהמחליפה בדרך כי אני חושב שהיא התמורה הטובה ביותר לשקל.

הרכב חזק מאוד עם פוטנציאל שיפורים ענק.

אומנם התנהגות הכביש שלו לא מצטיינת בלשון המעטה אך בהשקיה [השקעה] של עוד 5K- בולמים וקפיצים איכותיים יעשו את העבודה.

המנוע אמין ביותר, הגיר קצת רגיש.

צריכת הדלק גבוהה, בעיקר ברכב משופר (כ1:8).

דווקא עכשיו יש די הרבה קופרות 08 יד שניה למכירה- חלקן במצב כמעט חדש, שווה בדיקה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי ההצעה של הקופרה..אני אישית הייתי בכיף לוקח אבל זה יהיה גם סוג של האוטו של אבא שלי מידי פעם והוא לא מעוניין בקופרה.

ראיתי תאיביזה [את האיביזה] החדשה והיא ממש מכוערת לדעתי. והFR הנוכחית ניראת לדעתי ממש טוב...

ואני כימעט סגור על הFR כי למישהו שאני מכיר היתה, אבל הוא טס לחו"ל ומכר אותה עוד לפני שחשבתי בכלל לקנות אחת והוא אמר לי דברים טובים עליה אז כניראה שהקנייה שלי תוכרע בנסיעת המבחן..

Seat-Ibiza_2009_photo_01.jpg

(למי שלא ראה עדיין--ממש מכוער)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה הסיבה שאבא לא מעוניין בקופרה ומעדיף FR, אם מותר לי לשאול?

אם ההפרש בזמן שאני רכשתי את האיביזה היה 10K לא הייתי מהסס- אבל במקרה של הוא היה כמעט 40K...

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא הייתי רוכש קופרה 08, למרות שהמחליפה בדרך כי אני חושב שהיא התמורה הטובה ביותר לשקל.

הרכב חזק מאוד עם פוטנציאל שיפורים ענק.

אומנם התנהגות הכביש שלו לא מצטיינת בלשון המעטה אך בהשקיה של עוד 5K- בולמים וקפיצים איכותיים יעשו את העבודה.

המנוע אמין ביותר, הגיר קצת רגיש.

צריכת הדלק גבוהה, בעיקר ברכב משופר (כ1:8).

דווקא עכשיו יש די הרבה קופרות 08 יד שניה למכירה- חלקן במצב כמעט חדש, שווה בדיקה...

עידן

טוב, מה התמורה הטובה לשקל נדע אחרי שהדגם החדש יגיע לארץ.

השאלה מה יהיה המחיר של החדש ובכלל איך הוא יהיה.?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדבר על התמורה- עכשיו ומיד.

יש אנשים שמחפשים עכשיו רכב ולא מעוניינים להמתין חצי שנה...

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אחת הסיבות היא שלFR יש גם גירסה של 5 דלתות וזה מה שאבא שלי רוצה להזמין.

וגם הוא אומר ש150 כ"ס זה מספיק..מי אני שאתווכח 2/3 מהכסף בא ממנו.

וגם אני לא הולך לשפר מנוע או משו כזה-אני אחסוך קצת ואשפר אחיזה אז אני לא צריך שיהיה לי בסיס שיפורים טוב (קופרה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הFRהיא בסיס לשיפורים כמעט כמו הקופרה.

ההבדלים בינהן קטנים מאוד ואם גם ככה משפרים אז אפילו קטנים יותר (בולים+קפיצים+ אינטר חזית)

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...