Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפרק אותה ותציף במים? :-P

זאת דלת גדולה מאוד - אני מניח שזה יכול להיות קצת מעל ה30 - בנפח שכזה בשביל רמקול 6.5 זה בכל מקרה יכול להחשב כפרי-אייר כמו שזה נשמע.

טבעת עץ מאסיבית, בידוד טוב - תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חול? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה חול תן מידות כלליות כולל איור של הדלת , עומק בנקודת האמצע מהדיפון ועומק בקצוות מהדיפון ...

אני אחשב את הנפח , תוך שימוש בתוכנה לתכנון מכני הנדסי :)

פורסם

הבנתי את מתן -

אם אתה תצליח לתת לו 6 נקודות עומק של הדלת - הוא יוכל לחשב את הקשת של הדלת עצמה ויתן לך פחות או יותר נפח מאוד קרוב לזה שבמציאות.

אתה צריך לתת לו אורך ורוחב משוער של הדלת ו6 נקודות עומק (גובה) וזה יתן לו אפשרות לבנות תיבה מוקשטת תלת מימדית.

נחמד.

אתה יכול לעשות את זה בצורה כזאת:

תפרק את הדיפון ותעשה את המדידה מהחלק הפנימי של הדלת לחלק החיצוני שלה ואז תיקח פחות או יותר את העומק של הדיפון בקצוות ובאמצע שלו ותוסיף את זה לנקודות מדידה שלקחת מהחלק הפנימי של הדלת - ככה את תקבל עבור כל נקודה את העומק הכולל שלה.

לגבי ששת הנקודות הכוונה היא שלוש נקודות עומק בקצה אחד של הדלת - אחד בתחתית הדלת, אחד באמצע הדלת ואחד בקצה העליון של הדלת.

אותו דבר באמצע הדלת ואותו דבר בקצה השני של הדלת.

זה יתן למתן אפשרות לעשות לך מדידת תיבה כמעט מדוייקת, תיקח בחשבון להוריד כמה ליטרים של נפח עצמי בגלל מנגנונים שמותקנים בתוך הדלת כגון מנוע חשמלי לחלון, מסילות של החלון, מנגנוני נעילה של הדלת והחלק הפנימי עצמו של הדלת שהוא מסת מתכת. הייתי מוריד סה"כ בין 3 ל5 ליטר מנפח הדלת - זה נשמע לי הגיוני.

מתן מספיק מצ'וגע בשביל לעשות את זה בשבילך - אני חושב ששווה לך.

Pioneer TS-X150

פורסם

:shock: מממ :shock:

אתה חושב שהבנתי משהו ?!!

אני כפרי בחייכם, כבר הסתבכתי עם עצמי . סתםםם

אני אעשה את זה, אבל יש פתרון אחר להקטנת נפח הדלת שקראתי בפורום בחו"ל. זה לעשות שכבה עבה של פוליאטילן בתוך הדלת ולרסס זפת אטימה . אפילו שהשכבה תהיה שטוחה על מנת להכין משטח לאטימה בחומרי איטום.

פורסם

אתה בטוח שזה נכון ? לעניות דעתי אקוסטית זה יגדיל את הנפח של הדלת בגלל התכונות של הקצף.

שמע 23 ליטר לדרייבר כזה זה נפח מעולה, בד"כ אמור להיות כ 6 עד 8 ברוב הדרייברים.

מה שהייתי עושה זה חוצה את הדלת עם פלטת עץ איפושהו .

אבל בגדול אני חושב שאחריי איטום ובגלל המבנה של הדלת הפנימי של המאזדה (המנגנון של החלון חשמל והספוג השחור הזה )

אתה כמעט בדיוק בנפח הרצוי :)

אם אתה רוצה להיות מדוייק על הנפח זה בעיה בלי תיבות ושם אין לך איך לשים תיבות.

פורסם

מסכים עם נאדר הפוליאורטן זה קצף שהוא מיתקשה ואחרי זה אם הוא שם עלייו דנמייט או חומר דומה שום דבר לא יעבור דרכו וזה פיתרון מעולה רק שלהוריד אותו אח"כ זה קצת סיפור אבל שווה את המאמץ

להגיע בידיוק ל23 ליטר קשה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אלללללללל תשים קצף מתרחב בדלת בחיים:)

מה יהיה לחלון?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נאדר אם אתה כבר הולך לעשות את זה, תמרח את הדלת בחומר שומני (וזלין) מבפנים כך שבמקרה תצתרך להוציא את הקצף מהדלת יהיה לך הרבה יותר קל.

כמו כן תשתמש בכמויות ממש קטנות כל פעם.

• תוכן חדש...