Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשתי שברולט מליבו 79 שהכל היה בסדר עד לפני כשבועיים ואז הרכב התחיל לקרטע וזה אומר אתה נוסע והכל בסדר ואז פתאום כאשר אתה לוחץ גז הרכב חותך ומגמגם ושניה אחרי זה הכל נעלם והרכב ממשיך לנסוע בצורה תקינה

זה קורה רק כאשר הרכב חם ורק אחרי זמן של כשעה שהוא דולק

החלפתי כבר את כל מה שאני יכול לחשוב עליו וגם מה שאמרו לי במוסך שלי

וזה אומר

1. פלגים

2. חוטים

3. מחסה דיסטרביוטר

4. רוטור

5. כהל

6. אלטרנטור

עשיתי ניקוי קרבורטור יסודי כולל החלפת הקיט שלו

וכלום לא עוזר הבעיה נשארה כמו שהיתה

נאמר לי שהדבר היחידי שעוד לא החלפתי זה המודל שקיים בתוך הדסטרביוטור אבל גם מנסיון של המוסך זה בדרך כלל או עובד או מת אין מצב ביניים כמו שלי

בקיצור אני די עובד עיצות כי אף אחד לא יודע מה זה יכול להיות ובקצב הזה אני מחליף את כל הרכב לחדש מבלי למצוא באמת את הגורם לתקלה, עכשיו לא שזה רע להחליף סתם חלקים אבל זה לא פותר לי את הבעיה וזה הכי מסתכל

אני בדרך כלל עושה את כל הטיפולים בעצמי ונעזר בכמה מוסכים שמכירים טוב את הרכב שלי בשביל דברים שאני לא יודע או בשביל יעוץ אבל גם אותם אנשים שאני מחזיק מהם שידעו כיצד למוצא תקלה כזאת די עובדי עיצות.

ולכן אשמח לשמוע האם יש לכם איזה שהוא רעיון שאני יכול לנסות בשביל לגלות מה הבעיה הזאת

כי מה שהכי מרגיז זה שאני מגיע למוסך יש לי את הבעיה אבל אחרי שהרכב מתקרר הכל נראה בסדר ואז אנחנו חושבים שסדרנו את הבעיה אני נוסע הביתה ובדרך הביתה זה שוב חוזר.

אני פתוח לרעיונות

:roll:

פורסם

אצלי הייתה אותה הבעיה בסונומה

הבעייה התבררה בכויל

רק כאשר האוטו היה חם הוא הפסיק לעבוד וקיטע

כאשר האוטו קר הכל היה תקין

הייתי ממליץ להחליף אותו

פורסם

היי

תודה על התגובות אבל כהל החלפתי לחדש

ופילטר דלק הוחלף גם הוא לחדש בזמן הניקוי של הקרבורטור כי אצלי הפילטר נימצא בצינור של הכניסה לקרבורטור ולא כמו בכל הרכבים כיחידה חיצונית

פורסם

זה נראה לי כמו בעיית מגעים חשמלית,

או שהבעיה נובעת המשאבת הדלק, ייתכן שהיא סתומה ,או דורשת שיפוץ.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מסכים איתך שזה נראה כמו בעיות מגעים כמו איזה חוט שפעם נוגע ופעם לא

משאבת דלק החלפתי לפני שנתיים לחדשה לגמרי

זה נראה על פניו יותר בעיה חשמלית הבעיה היא לך תמצע את אותו חוט שיש בו בעיה

כל עוד שום דבר לא נראה שרוף או שינה את הצבע שלו אין דרך לגלות את זה.

פורסם

איני יודע מה סוג ,נפח, סוג הקרבורטור

אילו שינויים נערכו לאחרונה

כמה זמן הרכב ברשותך? ,האם עברת איתו קיץ?

האם חובר שעון ואקום לבדיקת איכות הואקום בסרק?

ניחוש פרוע ,אמבטיית הדלק בתוך המאייד רותחת כולל הדלק הנמצא בתוכה ונגרמת נעילת אדים

האם לאחר סרק ממושך ,יש נקודה מתה בהאצת המנוע במקום?

אם מדובר ברוטצ'סטר בעל ארבע לועות , יהיה עליך לכוון את מצופי הקרבורטור מחדש ויתכן החלפת מחטים ,והחשוב ביותר ,התקנת מבודד חום בין הקרבורטור לסעפת

פורסם

להלן הנתונים

מנוע V6 נפח 4.3 כמו של הספארי בעל קרבורטור ולא הזרקה

קרבוקטור יחיד בעל שני תאים

המנוע עצמו הוא מנוע חדש שהובא מחו"ל ולא המנוע המקורי של הרכב שהיה מנוע 200 נפח 3.2

מלבד זה לא בוצע שום שינוי ברכב והכל היה נהדר עד שהתחילה הבעיה הזאת

חשוב לי לציין שהיא היתה לפני ניקוי הקרבורטור שלי והמשיכה אחרי ככה שאני לא רואה את הקשר לזה

בניקוי הוחלפו המחט ועוד מספר חלקים שמגיעים בקיט תיקון כמו שזה נקרא זה לא רק לשים אותו בחומר לניקוי זה גם כולל החלפת מוט תאוצה,גומיות ועוד.

הרכב ברשותי מעל 14 שנים ומעולם לא היתה לי את הבעיה המוזרה הזאת

לא חובר שעון לואקום עדיין

לגבי השאלה שלך אז לא התופעה הזאת קוראת בצורה רנדומלית לחלוטין אתה יכול לנסוע די הרבה זמן והכל יהיה בסדר ואז פתאום בדרך כלל בזמן התחלת נסיעה עד נגיד מהירות של 50 קמ"ש זה מגמגם אתה עוזב את הגז ולוחץ שוב שניה אחרי והכל בסדר כאילו לא היה כלום יותר מיזה נגיד אני בכביש מהיר ואני מתחיל נסיעה מ 0 יש לי קטע של גימגום לפעמים אבל כאשר אני ב 90 קמ"ש אני לא מרגיש את זה יותר והרכב נוסע נהדר אבל כאשר אני יורד לאיזור ה 40 קמ"ש ואז מאיץ לפעמים יש את הבעיה ולפעמים לא.

פורסם

הכן מבעוד מועד בקבוק מים קרים וסמרטוט

כאשר מופיע הקרטוע ,עצור בצד ,הנח את הסמרטוט כאשר הוא ספוג ונוטף ממים קרים או קפואים על משאבת הדלק ,ובדוק

אם חל שיפור דיאפרגמת משאבת הדלק כבר אינה מתוחה כבצעירותה ויש להחליפה

פורסם

אתה מתאר תופעה של לכאורה קרבורטור או אספקת דלק לא תקינה, אינני פוסל אפשרות זאת, כלל לא.

מאידך, נראה לי כבעיית מודול, או הסליל במפלג, כמובן, יש לבדוק חיוט ומחברים.

אני מקווה שהאוטו לא יניע , אז מצד אחד לא תתקע באמצע נסיעה, מאידך, ניתן יהיה לאתר את התקלה על נקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...