Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקה אני חושב שהערה שלך הייתה במקום אם אני רוצה למכור רכב לברזל ובא מישהוא וצריך אותו לחלקים אני אמכור לו במחיר ברזל. יכול להיות שבצפון מקבלים על רכב ישן לברזל 2000 ש"ח ואז העסקה הוגנת.

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהמשך לתגובה מלמעלה במגרש שאני מוכר ברזל אני מפרק חלקים פלסטיק מרכבים ישנים ללא כסף כמובן שאין מציאות של ענתיקות אבל פנסים של פייסטה של רנו אקספרס ועוד חלקים קוסמטיים אני מוריד ומוסר מידיי פעם, גם אוסף מנורות יש לי מרכבים ישנים.

פורסם
תגיד, היא מורדת מהכביש או שפשוט הצטברו אגרות רישוי שצריך לשלם אותם?

הרכב בבעלות המשפחה למעלה מעשור, ושימש את אחי בנאמנות ובאמינות במהלך שירותו הצבאי. בפעמים היחידות בהן הזדמן לי לנהוג בו, הסיטרואן זימנה עבורי חווית נהיגה מיוחדת מאוד מבחינת איכות נסיעה מדהימה, וביצועים מרשימים בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב בינוני עם מנוע 1299 סמ"ק: 160 קמ"ש ללא מאמץ מיוחד.

לפני כעשר שנים במהלך נסיעה נקרעה רצועת הטיימינג, והמנוע הגיע לקיצו - ומאז הרכב עומד בחצר. הניירת לא הופקדה - מה שהופך את שיפוץ הרכב לבלתי כלכלי בעליל (המתנה של שש שנים עד להפיכתו ל'אספנות' איננה ריאלית).

אני צריך את השטח עליו חונה הרכב לטובת רכבים אחרים האמורים להגיע בסופ"ש, ולכן בכוונתי לפנות את הסיטרואן.

פורסם

אני לא חושב, שהמתנה של שש שנים ל"אספנות" זה משהו לא ריאלי, אם האוטו במצב חיצוני טוב (מכניקה פחות חשובה)...:roll: לי למשל לא הייתה בעיה עם זה, לו הייתי מושבניק והיה לי מקום בטוח משלי. אבל, כ"א יעשה את הבחירות שלו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
(מכניקה פחות חשובה)...:roll:

ספק אם ניתן לומר זאת על סיטרואן שעומדת (או תעמוד) כ-16 שנים. שיקום מיכני לרבות הדראוליקה ברכב כזה הוא מורכב ו"חשוב" מאד,לא מדובר בפורד אסקורט,חיפושית או וולוו.....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בהזדמנות למכירה או החלפה מוריס 1800 אוטומט כולל מזגן האוטו עבר שיפוץ כללי כולל פחחות וצבע. יש לאוטו טסט האוטו יד שלישית ויובא לארץ עלידי נשיא הטכניון

האוטו מושלם ולמי שמבין הוא היחידי בארץ במצבו. עם האוטו ינתן רכב נוסף לחלקים

האוטו נמצא בקריות 0522618861 שי

DSCF2583.jpg

IM000931.JPG

מוריס 1800 002.jpg

מוריס 1800 016.jpg

מוריס 1800 007.jpg

מוריס 1800 005.jpg

פורסם

למכירה שלושה רכבים:

פורד טאונוס 69 M20 מנוע 2000 אוטומתית גיר רצפתי יבא אישי יד שניה רכב מניע , אין חוסר בחלקים + חלקים נוספים.

פורד אנגליה 61 מצב נסיעה .

פיג'ו 304 קבריולט 71 לפני שיפוץ עומדת כמה שנים טובות

כול הרכבים על שמי עם ניירת מסודרת בסטטוס אספנות.

לפרטים ניתן לפנות בה"פ או לפלאפון 0577204319 אריק

בבקשה רצינים בלבד

גמיש .

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

בצער רב אני מוכר את הפיאט.

הפרטים פה: FIAT 850 SPORT SPIDER

ובטלפון 050-736-0067

לא לבלבל את המוח ("כמה סוגר??, כמה מ 0 ל100??? יש טורבו????")הרכב רק לרציניים.

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
בהזדמנות למכירה או החלפה מוריס 1800 אוטומט כולל מזגן האוטו עבר שיפוץ כללי כולל פחחות וצבע. יש לאוטו טסט האוטו יד שלישית ויובא לארץ עלידי נשיא הטכניון

האוטו מושלם ולמי שמבין הוא היחידי בארץ במצבו. עם האוטו ינתן רכב נוסף לחלקים

האוטו נמצא בקריות 0522618861 שי

האוטו כבר לא שלי אז רק לדבר עם שי

מוריס 1800 016.jpg

מוריס 1800 009.jpg

מוריס 1800 012.jpg

מוריס 1800 003.jpg

מוריס 1800 007.jpg

מוריס 1800 005.jpg

פורסם
למכירה שלושה רכבים:

פורד טאונוס 69 M20 מנוע 2000 אוטומתית גיר רצפתי יבא אישי יד שניה רכב מניע , אין חוסר בחלקים + חלקים נוספים.

פורד אנגליה 61 מצב נסיעה .

פיג'ו 304 קבריולט 71 לפני שיפוץ עומדת כמה שנים טובות

כול הרכבים על שמי עם ניירת מסודרת בסטטוס אספנות.

לפרטים ניתן לפנות בה"פ או לפלאפון 0577204319 אריק

בבקשה רצינים בלבד

גמיש .

הקפצה

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

חברים אני מחפש דחוף ביותר את הקיט המצורף או לחלופין את המחזיר שמן שבתמונה, מדובר על מרצדס 280SE מודל 1970 וזהו מחזיר השמן היושב על הציריה בתוך הציר האחורי המידות הם 50 ממ קוטר הציר 64 קוטר חיצוני של האטם אולי יש למשהו במיקרה או יכול לכוון אותי למישהו או חנות שאוכל למצוא את המידה.

תודה למגיבים רצוי בפרטי.

1591_rs3501.jpg

DSCN1005 a.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

שלום לכולם,

מי שמכיר אותי ואת הרכב יודע מה הוא עבר אצלי. מי שלא, מוזמן לקרוא :

הרכב המדובר הינו אופל רקורד אולימפיה P1 1959, גיר ידני, שלושה הילוכים, 1,700 סמ"ק. מנוע וגיר תקינים, נוסע מצויין.

מצב מכאני מעולה.

בבעלותי מ - 21/10/2007, יד חמישית, הרכב עבר פחחות וצבע, ניתן לראות תמונות מתהליך השיפוץ

כאן, הרוכש יקבל את הרכב עם טסט בתוקף.

הוחלפו הרבה חלקים, כגון : סמלים קדמיים ואחורים , תופסני סוככי שמש, חלקים נשלחו לניקוי חול ועברו צביעה, מרכב הרכב

זופת, הדשבורד עבר צביעה, שטיח רצפת הרכב הוחלף לחדש, ניקלים חדשים, צמיגים בני שנה, גומיות חדשות, ישנם פסים

לבנים לצמיגים, ובטח שכחתי עוד כמה דברים.

פנים הרכב מקורי, ישנה תיבה מעץ שאפשר להרכיב רדיו מודרני.

לא מעוניין בהחלפה.

עידן - 054-6997337 או בהודעה פרטית.

הקפצה, בבקשה רציניים בלבד.

5IMG_1716.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...