Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיולי 2007 לא ניתן לאשר שמנים חדשים בתקן זה. מיולי 2008 לא ניתן לציין עמידת שמן בדירוג זה כדירוג רשמי של API.

בינואר 2008 יצאה ההודעה הרשמית בנושא.

אין לי מושג, ואני סומך על דבריך.

ההסתייגות שלי היתה ממה שנכתב בדיון, וממנו ניתן להבין שכל שמן בדירוג CF מתאים באופן גורף למנועי דיזל\טורבו דיזל, ולא כך הדבר

לציין או לאשר ? התקן עדיין בתוקף והוא עדיין מופיע כתקן נדרש אצל כל מיני יצרני רכב.

נמתין לבדיקת התקן המומלץ של טויוטה לרכבים אלו.

פורסם

krytek

שלום.

ההיילקס היא שנת 99.

מנוע 2.4 טורבו דיזל.

דגם מנוע זה 2LT .

לפי מה שהבנתי, הוראות היצרן (לא היבואן) נתנו מספר אופציות לסוגי השמנים, שאחד מהם הוא 10\30 חצי סינטטי.

והבנתי שבארץ ניתן להשתמש בה 10\40.

לפני כן עבדתי עם LM15\40 ולא היתי ממש מרוצה ממנו, המנוע לא היה שקט כמו עם השמן הזה.

מה גם שהוא לא שמן זול הרבה יותר מ הVALVOLINE.

אני לא מחפש זול, האוטו הזה זה הפרייבט שלי, הוא שמור ומטופל לא כמו טנדר טיפוסי.

המנוע במצב מצויין ולא אוכל שמן גם עם החצי סינטטי, כמו כן אין שום נזילות במנוע.

אני אשמח עם תיבדוק לי זאת שוב.

בתודה פלג

עבודה-שרון 044.jpg

פורסם

לאקלים בינוני 15W40

לאקלים חם 20W50

לכל אלה שהתעניינו בתקנים

סיווג השמן

CF/b2-96

נ.ב

טויוטה היילקס זה לא אותו טנדר שניסו להשמיד בטופ גיר?

טנדר חמוד :roll:

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...