Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע נאלצתי לשפץ את המנוע, לאחר שהמוסך לא הצליח להשיג מנוע מיבוא. הבעייה המקורית הייתה שגל הארכובה הלך. בסופו של דבר הוא השיג את החלק ממחרטה, ובנוסף החליף גם את משאבת המים.

שמעתי ממקורות יודעי דבר (גיסי לשעבר שעבד שנים רבות כמכונאי רכב) ששיפוצי מנוע בארץ באופן כללי לא שווים הרבה, בגלל שאין בארץ את המכשירים המתאימים, ושאם לא הצלחתי למצוא מנוע חדש צריך למכור את הרכב כמה שיותר מהר לפני שישבוק חיים לחלוטין. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין. תודה

פורסם

זה תלוי- יש מקומות בהם עושים שיפוץ איכותי והכל שאלה של מחיר ושל מה החליפו במנוע.

אוברול כללי יכול להצליח ויכול לא להצליח - תלוי מי בעל המקצוע ועד כמה היה לו את הידע והכלים.

אוברול שנעשה כמו שצריך יכול להחזיק בשקט לפחות 50-60 אלף קילומטר אבל כמובן שזה תלוי גם בנהג שישמור על הרכב שלא יתחמם וישים לב שמנורת לחץ השמן לא תידלק,להשתמש בנוזל קירור איכותי ולא במיים.

אני אחרי השקעה כזו לא הייתי מוכר את האוטו.

ברכב הקודם שלי מיצובישי לנסר שופץ המנוע והיה לי שקט 30,000 ק"מ.

לזה שקנה ממני הלך ראש מנוע כיוון שלא שם לב שהרכב התחמם.

הסיבה להתחממות: .בשיפוץ המנוע לא הוחלף שם פקק מיים בעלות סמלית ופקק המיים פשוט קרס

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...