Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, קח בחשבון שיש רכבי שרד ממוגני גז.

שיא האיטום:)

בדגמים מסויימים של מרצדס אתה מדבר עם ה"עולם החיצון" בעזרת מיקרופון ורמקול שמתחבא מתחת למכסה מנוע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו , לא ניסיתי ב160 (המכונית לא מגיעה לזה ) אבל ב140 גם בזמן סערה שכול המכוניות זזות על הכביש המרצדס שנת 97 שלי לא שמעו בה כלום מבחוץ . ואילוליה ראיתי עצים זזים ומכוניות זזות על הכביש , לא הייתי מודע בכלל שיש סערה בחוץ . המכונית נסעה כאלו הוא על פסי רכבת , ולא שמעו כלום . אז אתה לא צריך מרצדס ממוגנת ו/או חדשה כדי להגיע לרמות גבוהות מאוד של שמע ובטיחות

בברכה יהודה

פורסם

אני רק יכול לאמר לך שאני בדרך כלל לא עובר 110 קמ"ש על הכביש ו120 זה הגג שאני נוסע אז ככה שכל רכב 1.6 ליטר מבחינתי עושה את העבודה נהדר.

מעבר לכך בטויוטה 2007 גם במהירות של 120 ק"מש לא שומעים כמעט כלום ממה שקורה מחוץ לרכב.

דווקא הדגמים של 2008 רק שתדעו מצויידים במנוע יותר רועש אבל גם לא בדיוק שומעים משהו ממה שהולך בחוץ.

והמערכת שלי בכלל מורכבת בטויוטה שנת 96 - אני נוסע על כביש מהיר במהירות של 90 עם חלונות פתוחים ואני שומע סבבה בווליום סביר, אם אני נוסע 120 אז ווליום גבוה פותר את כל הבעיה ותשימו לב אני מדבר על חלונות פתוחים וכן אני שומע כל צליל.

עם חלונות סגורים - אפילו שזה רכב שנת 96 - בווליום סביר אפילו די נמוך, שום דבר לא מפריע לי, כל הרעשים נעלמים.

אז ככה שבעוד איזה חצי שנה בערך אני מצפה לעשות בידוד קצת יותר טוב בדלתות ביחד עם בניה מחדש של התיבות לרמקולים ישירות על הדיפונים.

כרגע אני עובד על בניית קורות חדשות לטוויטרים חדשים והרבה יותר מסיביים מהMT22 ורק אח"כ אני אתפנה לדברים אחרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...