Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי מאזדה לאנטיס 98 1.6L GLX. ואתמול גיליתי שיש לי שמן על שניים (מתוך 4) פלאגים וחותי הצתה... אני יודע שהבעיה היא משסתומים וגם גומיות שסתומים (כי בבקרים בחורף היה יוצא לי עשן לאיזה דקה).

עכשיו רציתי להזמין באופן דחוף סט של גומיות HEAD GASKET SET מחו"ל (כי המחירים פה זה ממש גניבה) רק שאני לא מצליח למצוא בEBAY כלום.

הנה כמה דוגמאות שניסיתי לשאול את המוכרים אם זה מתאים נענתי בשלילה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220028960981

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270108916520

רציתי לשאול קודם כל מה השם למנוע שלי (כי אין לי מושג מאיפה אני משיג אותו), ואם אפשר להראות לי לינק לחנות שמוכרת את הסט שיתאים לרכב שלי.

תודה לעוזרים!!!

פורסם

יש לי מאזדה לאנטיס 98 1.6L GLX. ואתמול גיליתי שיש לי שמן על שניים (מתוך 4) פלאגים וחותי הצתה

לאן אתה ממהר לפתוח ראש מנוע?!

אם יש לך בפלאגים חיצונית שמן זה מהאטם מכסה שסטומים.

עלות האטם 220ש"ח במוסך מורשה למאזדה לא כלולל הרכבה.

מניסיון רק אטם מקורי יעזור לך שום אטם אחר לא יתאים, הכוונה יאטום היטב!!

פורסם

כן, זה אני גם יודע.... אבל יש לי את העשן הקחלחל הזה בבקור (אומנם רק בחורף כשקר) שנובע בגלל גומיות שסתומים.. וגם האוטו אוכל קמת שמן יחסית (יש גם ריח שמן מהאגזוז)... אז אם פותחיל את המכזה על הדרך אני יעשה את זה גם...

אני רוצה מחו"ל כי אני סטודנט והרבה כסף אין לי בטוח!

פורסם

בכל לא הייתי אומר... כי אני ממלא את כל האיזור שלי במיסוך עשן כזה שסיירת מטכ"ל הייתה יכול רק לקנא בהסוואה של הרכב שלי באותו רגע...:-)

איזה סוג מנוע יש לי מישהו יודע? אולי לינק למוצר!

פורסם

כן, גם אני אנסה מקורי (תלוי עד כמה הנזק).... אם לא נלך על חליפיים איכותיים.

מישהו יודע מה סוג המנוע שלי ? או אולי לינק למוצר?

וגם אם אפשר המלצה למוסך שיכול לבצעה את העבודה עם איכות ובלי נזק משמעותי? (איזור המרכז)

נ.ב

האם החלפת גומיות למנוע שלי (אין לי מושג מה הסוגו) יכולה להתבצע עם מכשיר מיוחד וללא הורדת ראש?

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא משהו מתאים בחו"ל, כי המנוע הזה מיוחד לארץ. אם אני לא טועה, זה מנוע B6, אבל עם ראש שונה ממה שקיים בשאר העולם (הוא היה קיים גם במקומות אחרים בגרסת 8 שסתומים, אצלך יש 16).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אצל חזי דלאל בת"א קניתי אטם מכסה שסתומים מקורי ב 190 ש"ח.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...