Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכנסת שלנו יושבים אנשים מטומטמים - פשוט ביזיון!

לא מספיק התאונות שיש כבר בדרכים רוצים להוסיף לנו עוד? עכשיו כל הקטנועים האיטיים יכנסו לכביש המהיר והפרשי המהירויות שם יגדלו עוד יותר, ואחרי זה מתפלאים למה יש תאונות!

http://motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MGFM&pn6Vq=E

פורסם

מיותר ומסוכן.

עכשיו ילדים בני 16 עם רישיון לקטנוע יעלו על האוטוסטראדה של האיילון ויסכנו את עצמם ואת הנהגים מסביב שלא לצורך.

הקטנועים הללו אינם מתאימים לנסיעה מהסוג הזה על כבישים מסוג זה עם כל התנועה שמצטרפת מסביב.

מאוד מעציב לראות חוקים והיתרים מהסוג הזה יוצאים לפועל ועצוב יותר יהיה לראות חיים של אנשים שנקטפם לחינם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור נער בן 17 עם רישיון ל125 (ולרכב) ובעל קטנוע 50 סמק זה נראה לי פשוט מטומטם שחברה צעירים עם קטנועים

יצליחו להשתלב עם רכבים שנוסעים שם במהיריות שקטנועי 50 סמק לא מסוגלים להגיע.

רק עוד סיבה לתאונות ולהורגים :?

מדינה של מפגרים נטו

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם

כשתסע באיילון ופתאום איזה קטנוע 50 סמ"ק יקפוץ לפניך, תאמין לי שמאוד יהיה אכפת לך מההיתר האידיוטי הזה.

זאת כבר כרוניקה של אסון ידוע מראש:

הקטנועים הללו יכנסו לאיילון, מספר התאונות יגדל, תעריפי הביטוח יעלו עוד יותר, ואנחנו נמשיך לשחת את מילותינו בפורום הזה על כמה אנחנו מפגרים מוטורית.

שמישהו יעיר אותי כשהסיוט הזה יגמר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הסיוט הזה לא נגמר, כל יום יש עוד ועוד. ילדים האלה נוסעים לעיתים ללא קסדות. היה לי מיקרה שאני מתחיל לנסוע בצומת (רמזור ירוק) וילד עם בחורה בלי קסדות חותכים לי את הדרך עם אופונוע 50סמ"ק. הספקתי לבלום ולא קרה כלום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשעות העמוסות זה לא כ"כ רע אם יסעו שם גם קטנועים קטנים. ממילא יש פקק.

ובשעות הלא-עמוסות אם הקטנועים האלו יסעו בימני ובמהירות הסופית שלהם (כ-80 קמ"ש פלוס מינוס) גם זה לא ממש בעייתי.

רק 2 דברים פה יכולים להות בעייתיים:

1. כבר ראיתי קטנועים בדרכים בינעירוניות בלי תאורה אחורית(!)

2. הכניסה הזאת מכיוון חולון שמתמזגת מצד שמאל, כבר היה לי התענוג המפוקפק להיות מורכב שם על קטנוע ב-80 קמ"ש, התנועה היתה דלילה והוא הצליח להשתלב ימינה די מהר, אבל בתנועה קצת יותר ערה הוא היה נשאר יחסית הרבה בשמאליים בתור מכשול נייד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כשתסע באיילון ופתאום איזה קטנוע 50 סמ"ק יקפוץ לפניך, תאמין לי שמאוד יהיה אכפת לך מההיתר האידיוטי הזה.

.

גודל המנוע לא חשוב, אם יקפוץ לי יאמאה 750 סמ"ק זה ישנה משהו?

העניין הוא אחר, איך נותנים להוציא בגיל 16 רשיון לאופנוע 125 סמ"ק?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כלי שנוסע על 80קמ"ש (על מצערת מלאה סחוטה דק דק)באיילון כאשר התנועה זורמת מהווה סכנה/מכשול !

99% מהרכבים ינסו לעקוף אותו ,כולל משאיות בקיצור ביג בלאגן (שכבר קיים בכל מקרה) .

פורסם
העניין הוא אחר, איך נותנים להוציא בגיל 16 רשיון לאופנוע 125 סמ"ק?!

רכבת על קטנועים?

ההבדל בין קטנוע 50 סמ"ק ל 125 הוא אפסי ולא שונה.

הבעיה העיקרית היא שנפח המנוע אינו מותאם לכביש הנ"ל ועלול לסכן את הרוכב ואת הנהגים סביבו.

מדובר בכביש מהר מאוד שקטנוע לא יכל להשתלב בו בצורה בטוחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל יש הבדל לא מהותי ,לדעתי היו צריכים להגביל נהגים חדשים לשנתיים על 50 סמ"ק בתוך העיר (שלא בהכרח בטוחה יותר אגב).

פורסם

מסכימה איתך על מה שכתבת והעלת.

אמנם רכיבה בתוך העיר אינה פחות מסוכנת, אך היא בטוחה יותר (לדעתי) מנסיעה בכביש מהיר (איילון).

ל'

• תוכן חדש...