Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לצרוב דיסק לרדיו דיסק ברכב וזה מין דיסק אמ פי 3 שיש לי בערך 200 שירים

ואני רוצה שכל השירים יכנסו לדיסק אחד מין הסתם ש200 שירים לא יכנסו בדיסק של 700 מגה בייט

השאלה שלי האם יש דיסק שהקיבולת שלו יותר גדולה מ700 ? כמובן שאני אוכל לצרוב את זה כאמ פי 3 לרדיו דיסק

ולא איזה דיסק די וי די של 4.7 שזה לא עוזר לי.

תודה רבה

פורסם

יש דיסקים של 800 מגה/90 דק' אודיו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש דיסקים של 800 מגה ויש גם של 900, השאלה אם הצורב שלך יכול לצרוב על דיסק כזה, והאם המערכת תוכל לקרוא אותו.

פורסם
מה אתם מדברים שטויות.

אם זה MP3 אתה יכול להכניס 200 שירים.

בלי להעליב, אולי מה שאתה שומע זה בעצם שטויות.

מכיוון שנגיד ונגיד ונגיד שהאיכות הממוצעת של ה- 200 שירים שלו היא 4.5 מגה? שזה יחסית לא גבוה ונחשב די נמוך, זה כבר 850 מגה.

אבל נגיד שחצי מזה זה טראקים של 10 מגה? שביננו טראק או טראנס או משהו בסגנון יכול חופשי להגיע לכ- 14 מגה או אפילו 18

אבל נגיד ו 50 מהם זה 10 מגה כן? כבר 500? והשאר זה 4 מגה נגיד (איכות סבירה מינוס) שזה אומר עוד כ 600?

הגענו למעל גי'גה נפח.

פשוט לא הבנתי איך הגעת למסקנה שבדיסק של אפילו 900 מגה ניתן לדחוף 200 שירים שחלקם טראקים וטראנסים וחלקים שירים באיכות טובה.

מה שכן, כל צורב דיוידי סטנדרתי היום יצרוב לך ללא כל בעיה על דיסיקם של 800 ו 900 מגה, רק צריך לשנות משהו קטן בהגדרות התוכנה "נרו" וזהו.

רק לידע כללי, יש לי צורב דיוידי בן שנתיים וצורב סידי רגיל בן 4 שניהם מצליחים לצרוב על דיסיקם של 900 ו 800, הקטע הוא להגדיר נכון ב "נרו".

(צורב דיוידי טוב עולה היום החל מ 155 שקל בחנויות מחשבים, גג 200 למשהו פצצתי, אין צורך ליותר מזה).

בחזרה לשאלה, לא, אין דיסק סידי שתוכל למצוא מעל 900 מגה. מצטער.

4.7 זה למספרים עשרוניים וכו', בתכלס? אתה יכול להכניס 4.5 "מידע".

פורסם

יש לי צורב די וי די וקניתי דיסקים של 800 מגה

הגדרתי בנרו על אוובר בורן ועל דיסק את וואנס

וכשאני צורב הוא מגיע בערך לחצי צריבה ומוציא את הדיסק עקב שגיאה

מה לעשות?

פורסם

כמה אפשרויות.

1. צורב לא תקין - אפשר לדעת מייד. צרוב דיסק אחר.

2. מדיה לא תקינה

3. המדיה לא מתאימה ל OVER BURN

4. הצורב לא מסוגל לצרוב OB

פורסם

1. הצורב תקין לא מזמן צרבתי דיסק של 700

2.אני אבדוק אם אפשר לצרוב עד 700

3.המדיה מתאימה היא 800 מגה

4.הצורב מסוגל לצרוב OB הוא די וי די וגם בדקתי דרך הנרו ואכן הוא תומך בזה

פורסם

מה הבעיה בלצרוב רק 150 שירים לדיסק אחד?

זה לא שיש צ'יינג'ר בבגאז' או משהו. אפשר להחליף דיסק כל 150 שירים.

לי יש באוטו יותר מ20 ג'יגה של מוזיקה אז אני יודע על מה אני מדבר.

• תוכן חדש...