Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://forums.audiworld.com/a6/msgs/769980.phtml

קיט דלתות. 3 חלקים דבל וופר + מיד. וטיווטרים של מורל במקומות המקוריים.

מגברים של אלפיין + A/D/S

והכול בלתי נראה. חלקית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איזה יופי של מכונית:lol:

רואים שיש רמה =)

אלי תגיד אפשר להשיג פלאסטיק כמו ההוא שהם שמו בדלת ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אלי אתה יכול להביא לי מקום שאפשר להשיג ליונדאי ?

מצטער על החוצפה :lol: וויתרתי על 3WAY רק בגלל בניה , אבל אולי אפשר בכל זאת .

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הקיט דלתות הזה בעצם חוסך המון בלאגן, זה בערך מה שרומן מנסה (לא יודע אם סיים כבר) לעשות בדלתות של ה קסארה, לא?

מעניין אם הצרפתים תומכים בדבר כזה באמת :)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

עבודה נקיה ויפה.

הבעיה היחידה שאני מצאתי היא שהמסילות של המגברים ירעדו מאד בגלל הסאבים.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לגביי רעידות יש מיליון פתרונות של חומרים בהנדסה .

למשל עם הגלגלים של המיסלות יהיו מטפלון והחיבורים של המסילות יודבקו עם לוקטייט אני מניח שהם לא ירעדו , אבל מה עם איוורור, התקנה יפה מאוד גם אני רוצה כזאת :-)

פורסם

עבודה יפה, אין ספק.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הדבר שאני הכי אהבתי בהתקנה.

זה הנקיון שלה. שהכול סגור ולא רואים כלום מבחוץ

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

התקנה יפה לא קורצת לפורצים ולא תופסת מקום

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

באמת התקנה יפה מאוד, אלגנטית, נקיה ומקורית.

רק המגברים במסילות לא מתחממים ככה יתר על המידה? בכל זאת.. 3 מגברים.. וכמו שזה נראה (הוא התכוונן לחסוך מקום) הוא הצמיד אותם הכי שאפשר למסילות והכי צמוד לגב הכיסאות ולחתיכת עץ עם לבד שהוא עשה.

מאור.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

התקנה יפה ורואים שהם יודעים לעבוד אבל אני לא אוהב את המיקום של המיד . אני לא הייתי שם אותו שם ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...