Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנזין 98 אוק' שמיש ברכבים שצורכים 95 אוק' לפני טסט - לשיפור תוצאות מדידת הפליטה בדוק ומנוסה!!!

בלי קשר לטסט 98 יותר בריא, בדקתי את זה ב 3 רכבים, לאחר תדלוק ב 98 המנוע הגיב יותר טוב, הקורולה שלי שצלצלה והמוסך אמר "אין מה לעשות שים 98) אחרי 98 נעלמו הצלצולים, אגב נסעתי ב 2 קורולות כמו שלי וגם בהם היו צלצולים (אחת הייתה עם 40 אלף קילומטר), כנראה ככה האוטו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגידו, זה לא קצת בניגוד לחוק שסונול רושמים דלק "99 אוקטן" אם זה בעצם 98?:roll:

מישהו יכול לענות?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

98 ו 99 אלו שמות הדלקים שהחברה בחרה לתת להם.

כמו לדוגמא שבסונול קוראים ל "גולד דיזל" (סולר) בפז המוצר הזה פשוט נקרא סולר.

תהיה בטוחו שחברה גדולה כזו שיש בה עורכי דין רבים, לא תסתכן בזוטות מהסוג הזה על מנת לקבל תביעת ייצוג ענק מאחד הלקוחות שלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מישהו יכול לענות?

באותה מידה אתה יכול להתלונן שרושמים 96 וזה בעצם בנזין 95 עם אשלגן.

הרעיון בשם השונה הוא שתדע שזה דלק שונה, וה-99 של סונול הוא אמנם 98, אבל מיובא מחו"ל, בניגוד ל 98 "רגיל" שיש בשאר התחנות, שמזוקק בארץ.

"ai motoare capul doare"

פורסם
בלי קשר לטסט 98 יותר בריא, בדקתי את זה ב 3 רכבים, לאחר תדלוק ב 98 המנוע הגיב יותר טוב, הקורולה שלי שצלצלה והמוסך אמר "אין מה לעשות שים 98) אחרי 98 נעלמו הצלצולים, אגב נסעתי ב 2 קורולות כמו שלי וגם בהם היו צלצולים (אחת הייתה עם 40 אלף קילומטר), כנראה ככה האוטו.

קרא את ההודעה שלי בשרשור הזה ותחפש מה זה "דטונציה".

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אשתי חמושה בקורולה RUNX ואין לרכב שום בעיות צילצולים.

יתרה מזאת, בבדיקת זיהום אוויר יש לרכב תוצאות מעולות.

להערכתי, מקור הבעיה באיכות הדלק שתחדלקת.

באותה מידה אתה יכול להתלונן שרושמים 96 וזה בעצם בנזין 95 עם אשלגן.

הרעיון בשם השונה הוא שתדע שזה דלק שונה, וה-99 של סונול הוא אמנם 98, אבל מיובא מחו"ל, בניגוד ל 98 "רגיל" שיש בשאר התחנות, שמזוקק בארץ.

לא בהכרח.

ישנה הגדרה מאוד מדויקת איך נקבע מספר האוקטן (שהוא ההתנגדות של בנזין להצתה עצמית) של כל בנזין ובנזין.

מדובר בתערובת של שני גזים (אם אינני טועה - מתאן ופתאן - אבל אני ממש לא סגור על זה), האחד מוגדר כאוקטן 100 והשני כאוקטן 0. תערובת של הגזים האלה מוזרמת למנוע (מנוע שנבנה במיוחד לצורך הבדיקה הזו) פועל ומושוות לבנזין הנבדק מבחינת צילצולים שבמנוע.

כשמגיעים לכך שהמנוע יצלצל באופן זהה בגזים ובבנזין בודקים את אחוזי הגזים שהוזרמו למנוע. לפי האחוז הזה נגזר מספר האוקטן של הבנזין.

כלומר - סביר מאוד שהבנזין המיובא הוא באוקטן גבוה יותר.

ערבוב בנזין עם אשלגן יכול להעלות את מספר האוקטן.

פורסם
נהגת שודים את יכולה להיות לשמור עליי

התבלבלת בין פורום פנויים/פנויות לפורום רכב ובין דיון על הבעיות האישיות שלך לדיון על אוקטן הדלק.

את שורות הפתיחה המהממות שלך שמור למקומות להם הן מתאימות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...