Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ממחקרים שנעשו בעולם המערבי בכלל, ובארצות הברית בפרט (ובעיקר בערים כמו סאן פרנציסקו, ניו יורק ולוס אנגלס) עולה כי שיעורם של כמה מחלות, ובעיקר מחלות מין, גבוה בקרב הומואים יותר משיעורם בקרב הטרוסקסואליים."

"דלקת הכבד הנגרמת על ידי נגיף הפטיטיס B הן מחלות שכיחות בקרב אוכלוסיית ההומואים. "

"השכיחות של סרטן פי הטבעת בגברים גבוה פי 10 בערך בגברים המקיימים יחסי מין פסיביים דרך פי הטבעת (אנליים) מאשר בגברים שאינם מקיימים יחסי מין באופן זה. "

"במדינות המפותחות נמנים למעלה משני מיליון נשאים, למעלה משליש מהם נמנים על האוכלוסייה ההומוסקסואלית. " (יותר מ33% הומוסקסאלים, גבוה בהחלט ביחס לשאר האוכלוסיה)

"נתונים הזורמים בשנתיים האחרונות ממדינות אירופה השונות מורים על עלייה חדה במספר הנדבקים בקרב ההומואים באותן המדינות. אחרי עשור של ירידה במספר הנדבקים בקהילה, חלה עליה דרמטית במדינות אירופאיות בעיקר. יש המשייכים תופעה זו לעייפות ולשאננות של חלקים בקרב קהילות ההומואים באירופה."

עוד?

בכלל מה איכפת לכם מה כתוב בתורה? הרוב פה בכלל אתאיסטים.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משיחות שלי עם הומוסקסואלים היום, הוסבר לי שזה קשור לכמות האנשים שאיתם שוכבים.

מן הסתם, אם שוכבים עם הרבה אנשים, יש יותר מחלות. אם יש בן זוג אחד, סביר להניח שלא יהיו מחלות (מן הסתם בן אדם שחושב בצורה דתית לגמרי לא יבין את זה כי לא מגע מיני נותן מחלות מין, אלא אלוהים שולח אותן).

זה נכון גם כלפי האוכלוסייה ההטרוסקסואלית. אם אנשים לא מגינים על עצמם, יהיו להם יותר מחלות.

פורסם
חי,

"על ידי אמונה החיים בעולם הזה יפים מאוד.

ובכח האמונה כל העולם כולו הוא כגן פורח המצמיח אין סוף מינים וסוגים של פרחים מרהיבים, בשמים נפלאים, ופרות מתוקים.

וכן האמונה היא הנותנת לאדם אפשרות לצמוח ולגדול כראוי בעולם הזה, ולבלי להינזק מהרוחות ומהמשברים שבהכרח יעברו עליו במשך חייו וכמובא:

" כאשר מניחין חיטה בארץ טובה, אזי הוא גדל וצומח יפה, ואינו מזריק לו שום רוח ולא זיקים ורעמים, וזה מחמת שיש כח הצומח וכח הגדל, על כן אינו מזיק לו שום דבר.

ואמונה היא בחינת כח הגודל וכח הצומח.." (ל"מ קנ"ה)

נמצא שאדם בעל אמונה הרי הוא כעץ השתול בגן מטופח ובקרקע דשנה, הגדל וצומח ומניב פרות טובים, כמאמר דוד המלך עליו השלום:

"והיה כעץ שתול על פלגי מים, אשר פריו יתן בעתו ועלו לא יבול.." (תהלים א' ג'). "

(מתוך הספר "בגן האמונה" מאת הרב שלום ארוש שליט"א).

הטוב, אומרים המיסטיקנים של הנשמה, הוא האלוהים, יישות שכל הגדרתה היא בהיותה מעבר ליכולתו של האדם להבינה – זו הגדרה ששוללת את הכרתו של האדם ומאפסת את עצם קיומו. מוחו של האדם, אומרים המיסטיקנים של הנפש, חייב להשתעבד לרצון האל... אמת המידה של ערכו של אדם, אומרים המיסטיקנים, היא תענוגו של האל, שאמות המידה שלו הם מהעבר לכושר ההבנה של האדם וחייבות להתקבל כאמונה.

מטרת חיי האדם (לשיטתם) היא להיות זומבי נרצע המשרת תוחלת אותה הוא לא יודע מסיבות שאסור לו לפקפק בהן.

האמונה היא הגרועה בקללותיו של המין האנושי ומהווה סתירה מדוייקת והינה אוייבתה של המחשבה.

(איין ראנד)

אתה רואה, לצטט גם אני יודע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"דלקת הכבד הנגרמת על ידי נגיף הפטיטיס B הן מחלות שכיחות בקרב אוכלוסיית ההומואים. "

הפטיטיס B קיים אצל חלק נכבד באוכלוסיה. זה שבוחרים לדבר על איידס יותר אפילו שפחות אנשים בעולם נמנים על קבוצת הנשאים היא אינטרס פוליטי גרידא.

שוב, שים לב שזהו אינו מאמר אקדמאי שעבר ביקורות אקדמאיות - מבחינתי כל עוד בעלי שם מהאקדמיה לא הגיבו על המאמר הזה הוא גיבוב של שטויות שלא ניתן להוכיח לא להנה ולא להנה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני חייב להסכים עם ידידי המלומד FALOU

אתה מסכים לא איתי אלא עם יהודיה יקרה (אם כי דוגמטית משהו) בשם איין ראנד. אני לא יכול לאמר שאני מסכים איתה בכל, אבל בכל הקשור לדת היא פגעה בול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אישית דוגל במדיניות של חיה ותן לחיות.

אבל- ההתנהגות של ההומואים וההפגנתיות בהם הם עושים כל דבר, זה מה שמקומם אותי ומקומם גם אחרים.

אתה אוהב גברים? יופי, שמור את זה לעצמך ,אל תתהלך עם זה במצעדים בראש חוצות. כי זה מפריע לאנשים - אז אל תעצבן אותם בכוונה.

אגב, בהמשך לדבריו של בניזרי (שאני לא תומך בהם) , אני רק אציין עובדה קטנה שקפצה לי לראש שלדעתי משם הוא לקח את הרעיון שלו,אני אכתוב זאת בצורה של שאלה ותשובה:

שאלה: היכן יש הכי הרבה רעידות אדמה בארה"ב?

תשובה: סן פרנסיסקו.

שאלה: איזו קהילה גדולה יש בסאן פרנסיסקו? (רמז : הם בעד פרסומות של תקע ותקע במקום תקע ושקע)

תשובה:.....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה אוהב נשים? יופי, שמור את זה לעצמך ,אל תתהלך עם זה במצעדים בראש חוצות. כי זה מפריע לאנשים - אז אל תעצבן אותם בכוונה.

לכולם יש משהו שהם לא יכולים לקבל.

הבעיה עם הדתיים היא שהם לא מסוגלים לקבל שום דבר שהוא לא מה שהם גדלו איתו או מה שחינכו אותם להאמין בו.

הם גם חושבים שהם צודקים כי אי אפשר להפריך את הטענות שלהם וכי הם חושבים שהם הכי טובים בעולם.

פורסם

תקשיב, אתה וכולם זכותם לחשוב מה שבא להם ולבטל את היהדות, אבל היא כאן להישאר לעוד הרבה זמן, לא יצליחו להכחיד אותה, היא תשאר הרבה אחרי שכולנו נעלם.

אנשים הקדישו את כל חייהם לנסות להפריך ולהכחיד את היהדות, הרבה אחרי שהם הלכו מהעולם היא נשארה.

פורסם

תקשיב אתה איציק (בר כוכבא) 901.

1. אני לא הבנתי מהשירשור הזה שמישהו רוצה לבטל את היהדות.

2. כן, אנשים כועסים על הדת או יותר נכון על האנשים שמדברים בשמה (שטויות הרבה פעמים) ופועלים בשמה תוך דריסת האחר ברגל גסה והרגשת עליונות מוסרית מזוייפת. ( צו אלוהי )

3. גם אני איני מבין מדוע להיות הומו משמעו ללכת עם תחת בחוץ ברחובות ירושלים\ת"א\ניו יורק\לונדון וכו'. אני חושב שגם חלק מההומואים אינו מבין זאת. (אך, זו כבר בעיה שלהם, לא שלי.)

אבל,

4. אני לא אפיץ עליהם שהם הם הגורם לרעידות האדמה.

5. אני לא אמנע מהם ללכת ולהפגין את זכותם כמיעוט, לדוגמא, ברחובות ירושלים\ת"א\ניו יורק\לונדון.

6. בטח ובטח לא אזרוק עליהם אבנים או אדקור אותם כי הם פוגעים ופועלים בניגוד למה שאני מאמין בו.

7. אני פשוט אדאג לא להיות באזור באותו היום,

8. ואני לא מבין איך עצם קיומם מאיים על היהדות?

9. בעצמך טענת שהיהדות עברה משברים רבים ושרדה. הומואים... זה מה שיעלים אותה?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

סולי, מספר מתשמשים בשירשור זה, מבטלים בהינף יד את הדת היהודית ומנסים להפריך אותה, בשבילי זה נסיון להכחיד אותה.

בכל שאר הסעיפים אני מסכים איתך.

פורסם
היהדות היא שורש האמונה

הרבה ניסו להכחידה.

לפניכם היו ואחריכם יהיו

בסוף אחרי הסערה

היא נשארת עומדת איתנה.

אז למה אתה עסוק כל הזמן בהגנה עליה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...