Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

עזוב אותך, הרוב פה לא יהודים בכלל.

אני לא תומך של בניזרי או של פוליטקאים בכלל, אבל משכב זכר הוא עניין של מה בכך אצל אחיי החילונים, בע"ה עם ישראל יחזור בתשובה והכל יסתדר, צעד אחרי צעד זה עוד יקרה.

ויקרא י''ח}

22 וְאֶת-זָכָר, לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה; תּוֹעֵבָה הִוא׃ {ויקרא כ'}

13 וְאִישׁ, אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת־זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה, תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם; מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בָּם׃

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי חברים.

מישהו טרח לראות מה באמת כתוב בגמרא ?

ומה אם זה כן כתוב והוא רק ציטט. (אפשר לצוטט גם את א.ב. יהושוע).

למה תמיד ישנו עליהום אם מישהו דתי מדבר (ועוד ממוצא מזרחי) ?

מה קרה לאמונה של עם ישראל במהלך 5000 השנים האחרונות ?

משהו התרופף ? התקצר ? התנתק ? על מעמד הר סיני ופרשת חטא העגל קראנו לפני מס' שבועות.

האמת - אין לי מושג מה כתוב בגמרא. יכול מאוד להיות שכתובים שם דברים חכמים מאוד. אבל הגמרא נכתבה לפני קרוב ל-2000 שנה והרבה מאוד השתנה מאז בעולם. אי אפשר להסתמך רק על הגמרא והתנ"ך וכתבים שנכתבו לפני מאות בשנים ברזולוציה של ההווה, זה פשוט לא חכם.

לכן, אם זה כתוב בגמרא עדיין יכול להיות שזה הגיע מנקודת מבט חשוכה ונבערת (כי מה לעשות, אז דברים התנהלו אחרת) - ואולי זה לא מתאים למה שקורה היום.

ד"א - סלח לי, אבל מעניין ת'תחת שלי אם הוא מזרחי, אשכנזי, סיני או פקיסטני - אם הוא מדבר שטויות אז הוא מדבר שטויות, וזה בכלל לא משנה מאיזה מוצא הוא.

ודבר אחרון - אין לזה שום קשר לאמונה.

מרגיז אותי שכאשר ח"כ מבני דודינו אומר שזו בעצם פלסטין, נוסע לארצות ערב ללא אישור ושאר מעשים טובים, ישנו איזכור קל של זה בעיתון ואילו כאשר ח"כ מש"ס אומר שטות שהיא פחותה או שקולה בחשיבותה לזו הקודמת (איש איש בדעותיו ולא ניסיתי לפתח איזה דיון פוליטי) ישנו דיון בנושא במשך ימים רבים.

היתי אומר שהתקשורת נוטה מעט לכיוון פוליטי מסוים ומנסה לקדם אינטרסים של אותם זרמים פוליטיים.

סורוניס, לגמרא פירושים רבים ולא אתה, לא אני ולא "כבוד" הח"כ נקבע אילו הם הנכונים באמת, הוא מצידו התבטא ללא חכמה רבה מידי אתה מצידך הוספת עוד קצת שמן למדורה.

הרי יש דיון כזה פעם בחודש שבו אנו נותנים ביטוי לדעותינו ואף אחד לא יוצא ממנו נישכר אתה בשלך ואני בשלי.

גם המקרה של בשארה (אם לזה התכוונת) בעייתי מאוד ואני לא חושב שצריך להיות לו פחות איזכור במדיה או בכלל. אבל אני לא שולל שהתקשורת באמת מוטה (לפחות חלק ממנה) - וזה דבר חמור, כמובן.

באשר לפירושי הגמרא - גם אם אין צורך לפרש ונכתב שם באופן ברור ומוחלט שצריך להרוג הומואים - זה לא אומר שזה נכון. מצטער, אבל לי נראה מטופש לחשוב שספר או ספרים שנכתבו לפני אלפי שנים צריכים להחליט עבורי איך להתנהג היום (ושוב - אני לא שולל שכתובים בהם הרבה דברים חכמים!)

בס"ד

אני לא תומך של בניזרי או של פוליטקאים בכלל, אבל משכב זכר הוא עניין של מה בכך אצל אחיי החילונים, בע"ה עם ישראל יחזור בתשובה והכל יסתדר, צעד אחרי צעד זה עוד יקרה.

ויקרא י''ח}

13 וְאִישׁ, אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת־זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה, תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם; מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בָּם׃

מה זה אומר בדיוק "הרוב פה לא יהודים בכלל"?

לפי הציטוט שכתבת צריך להרוג הומואים. אתה רוצה להגיד לי שזה מה שהיית עושה אם הייתה ניתנת לך האפשרות לקבוע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מזכיר לי משפט ששמעתי פעם... "כשאנשים קטנים עושים צל גדול - סימן שהשמש שוקעת"...

אין לו איך "לפרסם" את עצמו, אין לו איך למשוך תשומת לב, אז הוא מחליט לעורר "סערה ציבורית" (בכוס תה)

סביב אימרות מטופשות, חסרות כל בסיס - העיקר - שישימו לב אליו.

זהו, עכשיו החלטתי - רעידות אדמה נגרמות בגלל פלוצים.

מי שמרעיד את החדר עם "יציאות" כאלו - מחזירים לו מלמעלה בהפוכה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בס"ד

ויקרא י''ח}

בתחילה אני לא יהודי, אחר כך אתה טוען שאני אחיך, ואני שואל: אם אני לא אחזור בתשובה אז הכל לא יסתדר? מה יקרה אז?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
בס"ד

אני חושב שאתה צודק, אני ואחיי החילונים מז**נים בת*ת בערך פעמיים ביום.

ועל עניין היהדות אני לא הולך אפילו להגיב.

אני יכול להביא את תיבת הכלים שלי, יש לי שם רצ'תים ושאר דברים הדרושים כדי להחזיר ברגים למקומם.

*הציטוט שהבאתה הוא לא מהגמרא.

*הייתי רוצה שתביא איזו דוגמה מפרשת איוב למשל האומרת שהוא יהודי/ חוזר בתשובה (כן גם אצלנו החילונים מקפידים להשכיל וללמוד)

באשר לפירושי הגמרא - גם אם אין צורך לפרש ונכתב שם באופן ברור ומוחלט שצריך להרוג הומואים - זה לא אומר שזה נכון. מצטער, אבל לי נראה מטופש לחשוב שספר או ספרים שנכתבו לפני אלפי שנים צריכים להחליט עבורי איך להתנהג היום (ושוב - אני לא שולל שכתובים בהם הרבה דברים חכמים!)

רוני

אחרי שיצא לי להחשף קצת לכתוב אני יכול להעיד שלא יזיק לכל אדם לקרוא קצת לפרש ולחשוב, מבטיח לכם שזה לא פחות "מעניין" מניטשה.

כתובים שם דברים שלרוב אתה לא עוצר וחושב אליהם בחיי היום יום, מובאות המסקנות מעשרות הדיונים שנערכו בכל נושא ונושא ולא התבטאויות גזעניות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני בזמן האחרון פשוט לא יודע איך להגיב כבר לשרשורים הדביליים האלה. חלאס אנשים!

לחרדים יש מלחמה בהומואים מסיבותיהם הם כמו שלך יש מלחמה עם השכן על המחסן בגינה/עם השכנה שהכביסה שלה מטפטפת לך למרפסת/עם הפקח הבן ז*נה שלא נותן לך לחנות מתחת לבית. אני לא מצדיק אף צד אבל בזמן האחרון נראה שהרבה אנשים פה החליטו להיות עורכי דין של ההומואים (כן, אני מתכוון לאלה שפותחים את השרשורים המעצבנים האלה) ומצד שני יש גם כמה שמעלים טיעונים נגדיים.

דיון רלוונטי ואקטואלי אמנם, אם הוא לא היה עולה בערך פעמיים בשבוע! חלאס אנשים, אין כבר על מה לדבר חוץ מהומואים וערסים?

פורסם

העניין הוא שהשכן הוא אידיוט והוא לבדו. הוא לא מאורגן עם עוד שכנים אידיוטים ודנים על צורות יצירתיות יותר לעצבן אנשים אחרים.

עוד נקודה היא העובדה שהשכן מעצבן, בעוד שהדתיים (מכל דת, אני לא מפלה) רוצים לשלוט על אחרים, לגזול מהם את הזכויות הכי בסיסיות שלהם ושהכל ייתנהל בצורה שהם רוצים.

לכולם יש זכות להביע את עצמם, אבל כשזה מגיע לשלילת זכויות או בהאשמות לא הגיוניות שכל מה שמגזר מסוים עושה הורס לנו את המדינה, זה כבר לא בסדר.

פורסם

אני מצטער, אבל הדתיים לא רוצים לשלוט על אף אחד.

א. הדוגמא אם השכן היתה רק דוגמא, הרעיון הוא גם כשמדובר בציבור.

ב. לחרדים מותר להביע את דעתם בענין ההומואים כמו שזכותך להביע את דעתך על החרדים ואתה אכן עשית זאת. החרדים מדברים גבוהה על ההומואים, אבל אלה סתם התפלצפיות, אולמרט זורק ביום 12 משפטים בסגנון כזה (לא על הומואים דווקא אלא יציאות פוליטיות מטומטמות אחרות) ולא הורגים אותו. סה"כ זכותם לרצות שההומואים לא יבואו לירושלים או לחשוב שהם דפוקים כמו שזכותך לרצות ולחשוב הרבה דברים אחרים. כל זמן שזה נשאר בגדר רצון לא נגזלה זכותו של אף אחד.

בזה שאתה רוצה לשלול מהחרדים את האפשרות לרצות לנהל את העינינים לפי טעמם אתה בעצם גוזל מהם את הזכויות הבסיסיות ודורש שהכל יתנהל בצורה שאתה רוצה.:lol:

איך זה שאתה גר לידי ועוד לא נפגשנו?

פורסם
בעוד שהדתיים (מכל דת, אני לא מפלה) רוצים לשלוט על אחרים, לגזול מהם את הזכויות הכי בסיסיות שלהם ושהכל ייתנהל בצורה שהם רוצים.

יוסי, באמת בידידות - עם כמה דתיים אתה נמצא בקשר יומיומי שאתה יכול לקבוע את העובדה הזו בכזאת נחרצות? ניחוש שלי: 0.

בתור דתי-"כיפה סרוגה" - אני לא מנסה לשלוט על אף-אחד ולא מנסה לגזול מאף אחד כלום! איש באמונתו יחיה זה א'-ב' אצלי, וכמו שאומרת הקלישאה "חבריי הטובים הם חילוניים".

ובכלל המושג הזה "חילוני" עקום מהיסוד - אני מעדיף להתייחס אל כל אחד כאל יהודי, וזהו.

די עם הסטיגמות.

אביעד

פורסם

הבעיה יותר עמוקה ואני מצטט אותך למרות שאתה הודעה מעליי

"בכלל המושג הזה "חילוני" עקום מהיסוד - אני מעדיף להתייחס אל כל אחד כאל יהודי, וזהו."

אני מעדיף להתייחס אל כל אחד כבן אדם

פורסם
בתחילה אני לא יהודי, אחר כך אתה טוען שאני אחיך, ואני שואל: אם אני לא אחזור בתשובה אז הכל לא יסתדר? מה יקרה אז?

חי

בקשר לזה שאמרתי שיש פה הרבה חברים שהם לא יהודים, כדי שמי שקורא יידע שיש פה גם לא יהודים אז שלא יתפלא.

כל מי שהוא יהודי הוא אח שלי ואני אוהב אותו מאוד, ואם הוא רחוק מהקב"ה אני גם יבכה ביחד איתו אם צריך.

אם תחזור בתשובה הכל לא יצליח לך, יהיו לך המון מכשולים, כי יש את היצר הרע.

המטרה שלו היא להרחיק אותך מהאמת והוא עושה עבודה לא רעה בדורות האחרונים.

אבל זה רק בשלבים הראשונים, אח"כ אומנם היצר הרע יגדל ביחד עם היצר הטוב, אבל אתה תקבל כלים להתמודד איתו.

יש המון חילונים שהם צאצאים של רבנים, צדיקים והם אפילו לא מודעים לזה, כשהעלו אותם לארץ שלחו אותם לקיבוץ שם הכריחו אותם לאכול נבלה וטרפה, לחלל שבת. השם ירחם.

זה הזמן לחזור לאבא שבשמיים, אין הרבה זמן כל האויבים שלנו לוחצים אותנו מכל הכיוונים אם לא נחזור בתשובה אנחנו נמצא את עצמנו שוב מפוזרים בגלות או רחמנא לצלן עוברים שואה שנייה.

הרבה חברים חילונים אומרים לי שאני עבד של הקב"ה, שאין לי הנאות בחיים, ושאני חסר עמוד שדרה.

הם צודקים אני באמת עבד של הקב"ה, מה רע להיות עבד של מלך שיצר את כל העולם המופלא הזה, מלך שבלעדיו אנחנו כלום מחר בבוקר החברה קדישא יכולים לאסוף אותנו ולזרוק אותנו ערומים בתוך בור והתולעים יאכלו אותנו, מה כל אחד חושב את עצמו?! הייעוד שלנו זה להיות עבדים של הקב"ה ולזכות לחיי העולם הבא במקום גהינום או במקום לחזור לארץ בתור איגואנה.

ההנאות שלי בעולם הזה הם המשפחה, המצוות שאני עושה כל אחת ואחת מהן בשמחה גדולה והאמונה שיש לי בקב"ה.

ועכשיו חזרה לטומאה, הומואים? יהודים מסכנים שהשתעבדו לגמרייי ליצר התאווה, החברה החילונית הורידה את האישה לרמה כל כך נמוכה שאפילו הגברים הפסיקו להעריך אותם והתחילו לממש את התאוות שלהם אחד בשני רחמנא לצלן.

מילא היו עושים זאת בחדרי חדרים, ומנסים לעזור לעצמם איכשהו, אבל הם גם גאים בזה, רוצים לצעוד ברחובות העיר הכי קדושה בעולם! עיר שיש בה שכינה! העיר הכי יקרה לבני כל הדתות!

חילונים, אין לכם כבוד, אין לכם ערך לכלום, אתם עבדים ליצרים שלכם, אתם מסוממים! אם הייתם עוצרים רגע לחשוב אולי העניים שלכם היו נפקחות.

מציע לכם מהר מאוד לשנות את הצורה חשיבה שלכם, ולא לחשוב שאצלי חסרים ברגים, תחזרו 100 שנה אחורה תבדקו איפה היו אבות אבותיכם, אם הם גם היו רחוקים מבורא עולם כמו שאתם רחוקים ממנו.

ואל תדברו על התורה או על הגמרא שהיא לא עדכנית וחשוכה, כי יש בה סודות שהמדענים "הנאורים" מגלים רק עכשיו, כי עם ישראל לא מקיים את הבסיס שלה, "ואהבת לרעך כמוך" אז מה חשוך פה ולא עדכני? יש לנו אהבת אחים שאפשר להגיד מיצינו את הגמרא אנחנו צריכים לעלות לשלבים יותר גבוהים?

כי לי פשוט נראה שעם ישראל נמצא בשפל רוחני שלא היה כמותו מעולם.

בע"ה שעם ישראל ישנס מותניו לעשות תיקון גדול מאוד, יחזור בתשובה שלמה, יקיא מתוכו את כל הבהמות שהם עבדים ליצרים שלהם ויחנך את התינוקות שלו לעבודת השם ולהתגברות על היצרים, "איזהו גיבור הכובש את יצרו".

שבת שלום.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני באמת לא מבין למה הוא קישר בין הדברים, אף אחד לא יכול לבוא ולהגיד מה הכוונות של בורא עולם.

בקשר לציטוט שהביאו מהתורה, גם אם תרצו וגם אם לא, התורה אוסרת משכב זכר באופן גורף, אין קשר לפרשנויות או לזמנים, התורה אוסרת.

כל פעולה שאנו עושים באמצעות איברי המין צריכה להיעשות על מנת להתרבות, זו המדיניות של התורה, לכן אוננות/משכב זכר אסורים.

ד"א חלק מהדתיים מקבלים את זה שהאדם נולד עם יצר הומוסקסאליות ולא רוכש אותו עם הזמן, אך התורה אומרת להילחם ביצר ולא לתת לו להתפרץ ( "יציאה מהארון" ).

רוני, אתה מפרש לא נכון את הכתוב, לא כתוב שצריך להרוג אותם, כתוב שהמוות יגיע מידי עליון (לדוגמא מחלות מין קטלניות שנפוצות בקרב הומוסקסואלים/דו-מיניים).

פורסם

איציק, נגעת בדיוק בנקודה!

מי הם האידיוטים האלו שיבואו ויגידו לי מה אלוהים רוצה ממני ומה הוא באמת אמר? למה שאני אאמין לאמונה אחת ולא לאחרת? אין להם מושג מה הוא רוצה, אלא רק מה שאנשים חשבו שהוא רוצה לפני 2000 שנה.

ולגבי הקטע של ה"מחלות של הומואים ודו מיניים", אני ממש מתבייש בשביל מי שאומר דברים כאלו. כל מחלה מינית יכולה להגיע לכל בן אדם דרך מגע מיני. אין כמעט קשר בין איידס ומחלות אחרות והומוסקסואליות.

החרדים חושבים שיש קשר בין הדברים האלו ובין רעידות אדמה ומשכב זכר רק כי הם לא מאמינים בשיטה המדעית, לא מוכנים לחשוב בצורה הגיונית, לא מקשרים פעולה ותוצאה, וכעקרון לא מכבדים את החילונים.

אני זוכר כשהתארחתי אצל חרדים פעם אחת (מתוך המון פעמים) והילד שלהם שאל אותי אם אני אוכל כשר. כשאמרתי לו שלא, הוא אמר לי שאני לא יהודי ושאני לא אגיע לעולם הבא. באותו רגע רציתי להעיף לו כאפה.

בפעם אחרת ילד אחר אמר לי שאין לי נשמה כי אני לא יהודי, גם בעקבות שאלה לגבי מה אני אוכל.

הבעיה הכי גדולה היא שהחרדים באמת לא מאמינים שהחילונים הם בני אדם והם רוצים שכולם יעשו מה שהם רוצים.

אם זה לא היה ככה, בישראל היו אוטובוסים בשבת, לא היו קנסות למי שמעסיק יהודים בשבת, כל אחד היה יכול לקנות את האוכל שהוא רוצה גם אם זה לא כשר במחיר נורמלי, וכעקרון כל אחד היה יכול לעשות את מה שהוא רוצה. כיום זה לא ככה, ובשביל למצוא עסק פתוח בשבת חייבים להגיע לעיר מרכזית. קרה לי כבר בתקופה שלא היה לי אוטו שהייתי רעב כי לא היה לי איך להגיע לאיזשהו מקום בשביל לקנות אוכל.

אלו ערכים אנושיים? לא! אלו ערכים פרימיטיביים וחשוכים שאותם פירשו אנשים לפני אלפי שנים מתוך ספר רצחני ואלים (יש המון מוות ועונשים בתורה) שגם נכתב כמה אלפי שנים לפני כן.

• תוכן חדש...