Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בזמן האחרון בניתי לעצמי מערכת ואני מעוניין לשמוע את דעתכם.

הדבר היחיד שלא בטוח זה הקומפוננט הקידמי שעוד לא שמעתי אותו, מקווה שתוכלו להביא חוות דעת.

קומפ' קדמי - Morel Pulse

מגבר - B2.300.2 Lightning Audio (האם הוא מספיק למורל? אם לא אז איך הMac Audio MP8000?)

סאב - Kicker CVR 12

מונו - Pyle PLA3000D

איך זה לדעתכם?

פורסם

ממבט ראשון זה ניראה יקר, תשווה מחירים בזאפ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI כל המחירים הם מזאפ זה לא ממישהו שמוכר לי הכל ביחד.

קומפ' קדמי - 525 ש"ח

Morel Pulse

מגבר - 700 ש"ח

B2.300.2 Lightning Audio

סאב - 625 ש"ח

Kicker CVR 12

מונו - 990 ש"ח

Pyle PLA3000D

פורסם

סאב קצת פחות ברמה ממה שאתה כבר קונה, קשה לי להאמין שאתה תהנה בכלל.

המונו יהיה החוליה החלשה הבאה שלך.

המגבר של הלייטנינג חביב מאוד ויעשה עבודה יפה.

הייתי מציע לך לקחת בחשבון גם את המונו של לייטנינג, לסאב הזה צריך להספיק לך גם המונו החלש יותר שהוא סה"כ 150 RMS ב4 אוהם - זה יוזיל לך כאן קצת את העלויות.

בתמורה לזה אני ממליץ לך בחום להפטר מהטוויטרים TW-1 שמגיעים היום עם הפולס ולשדרג אותם או לMT-12 או לMT-22 בשאיפה.

בוא נאמר ששדרוג הטוויטרים יעלה את המערכת שלך ליגה אחת למעלה.

ותדאג להתקין אצל מישהו שיודע לכוון מערכת ולהתקין רכיבים - סה"כ ההתקנה והכוונים זה 70 אחוז מהמערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי עם התקציב שלך לא מאפשר לך להשקיע יותר אז מומלץ

להשקיע בקומפוננט אחר (קצת יותר איכות וברמה) ולוותר על מונו

ובכך בכסף הנ"ל להשתדרג במגבר 4 ערוצים בעל גישור שיגביר לך את הסאב וקומפוננט יחדיו!

( הרכיבים הסאב והקומפוננט יחסית מעט חלשים והייתי ממליץ לוותר על 2 מגברים ולהשקיע ברכיבים יותר איכותיים!)

-עדיין חברות נאות ומוצרים טובים אבל מהסדרות הנמוכות ביותר!-

:roll:

פורסם

אל תיקנה ישר הכול,לאט לאט תיבנה לעצמך מערכת,כול פעם שיש תקציב נורמלי תוסיף לעצמך משהו,עדיף מאשר לקנות בבת אחת הכול ואז להחליף לאט לאט.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איזה קומופננט יש טוב שהמחיר שלו לא בהרבה יותר גבבוהה מהפולס?

כי אני ראיתי רק את הפולס ומעליו במעל 1000 לא ראיתי משהו ביניהם.

האם המונו של ליטיני שנותן 350 RMS יהיה מספיק טוב בשביל הסאב שלי? הפייל חשבתי עליו רק בגלל שאיתו אני יוכל להשתדרג בעתיד בלי להחליף מגבר.

פורסם

תוכל בתקציב דומה להגיע גבוה יותר ברכיבים, בטוח שיש ביד 2 של הפורום מוצרים במחיר דומה ובאיכות גבוהה יותר.

ואם אתה לא מתלהב מיד שניה, אז ברמקולים זה אולי הגיוני, אבל במגברים פחות, משום שאין בהם חלקים נעים ודרושה התעללות מכוונת כדי לגרום למגבר טוב נזק.

מקווה שעזרתי ולא בילבלתי :-)

מתחדשת*

פורסם

אם אתה יכול להשקיע את העוד כמה מאות הייתי ממליץ לך בחום ללכת על הדוטק שהוא סט טוב.

אם לא אז כמו ש lanosforce אמר , גם שדרוג הטוויטר יהיה משמעותי .

לגבי מגברים - אופצית יד שניה יכולה לבוא בחשבון אם אתה רוצה לחסוך ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לפי דעתי וטעמי הדוטק עדיף אבל לא MKII אלא האובישן שיש לו קרוס וטוויטר משודרגים.

לפוקל יש מיד נחמד אבל הטוויטר צורם וחזק בניגוד לדוטק שיש לו טוויטר יותר נעים.

• תוכן חדש...