Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל ראיתי שהפנו אדם לכאן לגבי הנושא הזה כי יש כאן איזשהו שירשור על ג'אנטים לסוגיהם,

בכל אופן, אני מקווה להתחדש השבוע במאזדה 6 2006 אקזקיוטיב, ללא ג'אנטים, אבל אני רוצה להוסיף לה את הג'אנטים של ה17 אינצ' שמקבלים עם הדגם המפואר פרימיום 2.3 מי שיודע על מה אני מדבר,

בחברה כל ג'אנט עולה 3000 שקל, אבל ראיתי במוסך פרטי את אותו ג'אנט (כמעט אותו ג'אנט, בעין בלתי מזויינת מה שנקרא..)

בהרבה הרבה פחות, אני לא יודע מה לקחת כיון שאני לא רוצה לקחת את החיקוי הזה, להרכיב אותו על הרכב ואז לגלות שהוא בעצם מכוער ולא דומה כל כך למקורי, והופה הלכו להם 5500 שקלים,

יש למישהו רקע בנושא? עצות?

תודה מראש.

פורסם

ההבדל הכי חשוב זה משקל בדרך כלל הרפליקות שוקלות יותר

בכל מקרה אם אתה חושב רק מבחינת יופי תקנה גאנט מיוחד ולא רפליקה של מאזדה 6 ככה האוטו יהיה יותר מיוחד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בכל אופן, אני מקווה להתחדש השבוע במאזדה 6 2006 אקזקיוטיב, ללא ג'אנטים, אבל אני רוצה להוסיף לה את הג'אנטים של ה17 אינצ' שמקבלים עם הדגם המפואר פרימיום 2.3 מי שיודע על מה אני מדבר,

רכשנו לחברה מאזדה 6 אקזקיוטיב 2004 והרכבנו לה ג'אנטים במידת הצמיג, שהם קוטר "15

זה נראה לא משהו ואולי עכשיו הייתי אומר לוותר על זה.

תמונה

מה שאתה מנסה לעשות זה יפה, אבל אני מקווה כי אתה לוקח בחשבון שגם צמיגים אתה תחליף לחתך נמוך וקוטר "17 (לפחות עוד 2000 ש''ח). חוץ מזה צריכת הדלק תפגע וגם הנוחות.

אני מציע לך לשקול שנית את הנושא. אם עכשיו הייתי במקומך לא הייתי משנה שום דבר, כי כדי להראות יפה יש פה השקעה של כמה אלפי שקלים, במקום ההשקעה הזאת היית צריך לקחת דגם יותר מתקדם (לאקצ'ורי) ואז היית מקבל גם את החישוקים + סאן רוף + בקרת יציבות. אתה לוקח דגם "מוזל" (BUDGET), אז לפי דעתי אין צורך להשקיע בו. דגם 2006 נראה טוב מספיק גם בלי החישוקים, עם הטאסות שלו.

רכב הבא תקנה כבר יותר מפואר, ואז תקבל את הכל בחבילה :wink:. וחוץ מזה אין צורך למהר ולעשות את הכל דווקה מיד לאחר הקניה. תחשוב, תשקול, תתיעץ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
בורזום, הג'אנטים מאוטו דיפו? פשוט זוועת עולם, עדיף כבר ג'אנטים פח.

הם הורכבו עוד לפני "מכת אוטו דיפו", לפני שנתיים הם היו היחידים בעיר, כולם שאלו איפה הם נקנו :lol:

היום זה נראה חרא, אבל לא אכפת לי, אני לא נוסע עם הרכב, רק מדי פעם.

אני אומר או מקוריים, או חישוקים יפים של חברות טובות בקוטר גדול, לא זבלה של 1500-2000 שקל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...