Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ezuf,

כמו שאמרו,הפריצה של ה-PS3 לא ממש נראית באופק משיקולי עלויות גבוהים,הרי למרות שהמשחק הצרוב יהיה זול משמעותית מהמשחק המקורי,הצרכן לא "יירוץ" לקנות משחק צרוב ב-150 שקל.

מעבר לזה,מזה משנה באמת בכמה מכרתי את ה-PS2 או בכמה אני קונה PS3.

ליביו,שאלתי לגבי גרסת ה-40GB מכיוון שיש אותה גם פה וראיתי שהיא באמת זולה משמעותית מגרסאות ה-60 וה-80GB, אז הנחתי שמשהו שם שונה (לא ממש התעמקתי).

כרגע המחירים פה נעים בין 1350 שקל לגרסאת ה-40GB ועד כ-1800 שקל לגרסאת ה-80GB.

המשחקים מתחילים פה מ-175 שקל ועד 325 שקל למשחקים המאוד יקרים (GT האחרון לדוגמא עולה פה 200 שקל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאשר בסוני אין כוונת אלא כוונת אוטומטית שהורסת את כל המשחק.

בנוסף הרזולוציה במחשב פי 3 יותר גבוה מרזולוציה בטלוויזיה.

יש כוונת לא אוטומטית בהרבה משחקים של PS3: בשלוף - Drake Uncharted , Unreal Tournament 3 , Resistance fall of man/

באנריל אפשר אפילו לחבר מקלדת ועכבר (בלוטוט' או USB) ולשחב בדיוק כמו במחשב על מה אתה מדבר?

בקשר לרזולוציה?

המשחקים בPS3 משוחקים או ב1336 על 783 או ב1900 על 1080

אלו אותן רזולוציות פחות או יותר , בטח לא פי כמה.

חביבי , תתעדכן.

קנה או את ה60 או את ה80 (ה60 זה גירסא קצת יותר ישנה , אבל ההבדל בינה לבין ה80 הוא רק בגודל של הדיסק הקשיח שאפשר להחליף בשניה)

מה שכן , תבדוק שאתה קונה גירסא עם 2 שלטים - הם די יקרים.

(שים לב שאלו לא שלטים עם רטט - אלו עם רטט אני לא בטוח שיצאו עדיין באזורך , בארה"ב הם כבר זמינים)

SIXAXIS - שלט עם חיישן תנועה בלי רטט

DUAL SHOCK 3 - עם חיישן תנועה ועם רטט

כמובן ששניהם אלחוטיים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור - אם רוצים לקנות - גירסאת ה60/80 גיגה שבאה עם 2 שלטים.

בארץ הBUNDLE הוא 2 שלטים + מוטור סטורם + רזיזטנס בכ4000-4100 ש"ח (פעם אחרונה שבדקתי , אולי ירד יותר) ליבוא רשמי (של סוני) .

אל תקנו אחד שהוא לא ביבוא רשמי , לרוב הוא יהיה קצת יותר זול , אבל לא תמיד עם 2 שלטים ו2 משחקים , ואחריון רשמית לא תיהיה לכם.

בחול אין את הבעיה הזו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
בקיצור - אם רוצים לקנות - גירסאת ה60/80 גיגה שבאה עם 2 שלטים.

בארץ הBUNDLE הוא 2 שלטים + מוטור סטורם + רזיזטנס בכ4000-4100 ש"ח (פעם אחרונה שבדקתי , אולי ירד יותר) ליבוא רשמי (של סוני) .

אל תקנו אחד שהוא לא ביבוא רשמי , לרוב הוא יהיה קצת יותר זול , אבל לא תמיד עם 2 שלטים ו2 משחקים , ואחריון רשמית לא תיהיה לכם.

בחול אין את הבעיה הזו.

ליביו

תודה רבה

ליביו

פורסם

כל מי שרוצה צ'יפ לPS3 מוזמן לפנות לגאי פרילינג :lol:

אל תתפלאו אם אחרי הצ'יפ המכוניות בגראן טוריסמו יתחילו לנסוע מהר יותר.

דרך אגב, ואני מדבר מניסיון, אחרי הצ'יפ לא מומלץ לשם את הPS3 על הדינמומטר. מישהו יבכה.

לדעתי, לכל התפרנים אוהבי הקונסולות,

שחושבים אם לקנות PS3, אני הייתי מחכה, מחכה שמחירים של טלויזיות עם פול HD ירדו, מחכה שיצוצו יותר צורבי בלו ריי, שירדו מחירים של הדיסקים בלו ריי, מחכה שיצצו צ'יפים על מנת לשחק במשחקים צרובים, בשורה התחתונה כמו שאמרתי בהתחלה, תחכו.

עמרי.

פורסם

בקשר לרזולוציה?

המשחקים בPS3 משוחקים או ב1336 על 783 או ב1900 על 1080

אלו אותן רזולוציות פחות או יותר , בטח לא פי כמה.

חביבי , תתעדכן.

.

רזולוציה של טלויזיה עומדת על 768 על 576

רזולוציה של מסך full HD עומדת על 1080 על 1920

מסך HD ready הרזולוציה שלו 720 על 1280

מסך מחשב הרזולוציה מתחילה מ1280 על 1024( יותר מHD ready)

גם אם הסוני יתן רזולוציה של מילוין על מיליון, הטלוויזיה לא יכולה לשדר יותר פיקסלים ממה שיש לה?

רוב הטלוויזיות הן לא full HD ואפילו לא HD ready לכן הרזולוציה שמקבלים היא ממש נמוכה.

בנוסף גודל כל פיקסל במסך מחשב LCD מתחיל מ0.264 מילימטר. כאשר מסכי טלוויזיה גדולים יותר ממסכי מחשב, עם רזולוציה נמוכה יותר= כל פיקסל הרבה יותר גדול.

פיקסל גדול+ רזולוציה נמוכה= איכות תמונה גרועה/ נחותה מאיכות התמונה במחשב.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

צודק לגמרי האחד שמעליי. לי יש כאן מסך CRT של 1024*768, בסלון יש לנו טלוויזית CRT של 29 אינץ' עם רזולוציה של כמה? אני די בטוח שזה 640*480.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מסך מחשב הרזולוציה מתחילה מ1280 על 1024( יותר מHD ready)

פיקסל גדול+ רזולוציה נמוכה= איכות תמונה גרועה/ נחותה מאיכות התמונה במחשב.

השארתי 2 משפטים חשובים.

א. אתה מדבר על רזולוציה טבעית של המסך , כל זה טוב יפה ונחמד, אבל המחשב שלך יכול להריץ את UNREAL TOURNAMENT על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הזאת בלי "לשהק"? אם לא קנית אותו בחצי שנה האחרונה - כנראה שלא , ועכשיו תחשוב על המשך הפיתוח, לאורך החיים של הקונסולה - שבקונסולה תכניס את הדיסק ותפעיל בינתיים כבר במחשב הראשון שתקנה תצתרך להשקיע יותר כדי להשיג אותן תוצאות (ולקנות כנראה לפחות עוד אחד אחריו)

מה גם שבמחשב השיטת פיתוח היא קצת אחרת.

בעוד בקונסולות אפשר להשקיע באופטימיזציה לפלטפורמה אחת , במחשב צריכים להסתדר עם תאימות , מערכות הפעלה , באגים , אלף סוגי חומרות שונות וכו - מה שאומר שהרבה מאוד מההשקעה הולכת על דברים שהם לא ביצועים טובים (ולכן קרייסיס לדוגמא פועל כמו שהוא פועל , חכה ותראה איך הוא הולך לפעול על קונסולות)

לגבי משחקים ברזולוציות גבוהות - רוב המשחקים רצים בPS3 ובXBOX ב1080I או P , בכמה אתה מריץ את רוב המשחקים אצלך במחשב?

ב. רזולוציה של מסכים רחבים בצורה סטנדרטית היא 1200 על 800 או 1440 על 900 במסכי מחשב , שניהם די קרובים ל720P (הראשון קצת פחות פיקסלים , השני קצת יותר) וגם שם רק מעטים מגיעים לרמת הFULL HD

בקשר לגודל הפיקסל , כמו במקרה דומה , איפה כיף לראות יותר סרט? בבית או בקולנוע?

ככה גם יותר כיף לשחק על LCD 42 אינץ בסלון (מבטיח לך , מניסיון), במיוחד עם עוד חבר או 2.

מה גם שהמרחק מהמסך בערך מבטל את ענין גודל הפיקסל כי זה ענין יחסי.

לטלוויזיות CRT אני לא מתייחס כרגע - הן לא בהשוואה.

אז עכשיו שעברנו את השלב הזה (ועוד לא דיברתי על בלעדיים לקונסולות או מגמת השוק לפתח משחקים ואון ליין ותוספות מושקעות יותר לקונסולות בשנים האחרונות)

לגבי הXBOX - המשפט היה נכון אולי בתחילת ההשקה של הPS3 , עכשיו המצב מתחיל להתאזן ולדעתי לטווח הארוך - יתהפך לגמרי.

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, אני מתלבט בין לקנות את ה40GB בארץ (חבילה שכוללת את המכשיר, 2 שלטים מקוריים, משחק לבחירה, כבל HDMI וכו') או

לבקש מאבא/דוד שבאחת הטיסות לארה"ב יביא לי את הPS3 80GB משם (אין לי מושג מה מכיל ה"באנדל" שלו).

הגרסא הישראלית עולה כ1000 ש"ח יותר - אבל כאמור אין לי מושג מה מגיע במארז האמריקאי.

לפי מה שאמר לי המוכר בחנות ההבדלים לא גדולים..

לטובת האמריקאי - הארד-דיסק של ה80GB לעומת ה40GB (אבל אם אפשר להחליף HD כמו שאמרת אז זה בכלל לא שיקול).

ולטובת הישראלי - הוא מגיע עם אחריות רשמית של ישפאר ועם תמיכה ה BLURAY "ישראלי" (ZONE 2?).

אם נתחשב בזה שלא היה לי PS2, אין לי משחקים שלו ואני לא מתכוון לקנות משחקים שלו, מה תהיה הבחירה ה"נכונה" ?

תודה! :)

*חשוב לציין, חיפשתי בהרבה חנויות במרכז הארץ, ואין כבר להשיג את ה60/80 ג'יגה. בכלל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מוזר שאתה לא מוצא - לדעתי אפילו ברוב סניפי באג יש ואם אתה מאיזור הרצליה - שלח לי ה"פ - אני אפנה אותך למקום עם מחירים טובים.

בגדול - אם אין לך כוונה לשחק במשחקי PS2 - משתלם לך להביא את ה40 גיגה (בכלליות , לא משנה מאיפה) , אבל לדעתי - חבל לוותר על רשימה עצומה של משחקים שחלקם מצויינים ונראים מצוין גם היום במחירים פשוט מצחיקים (אבל זו דעתי לפחות).

אל תשכח 2 דברים לגבי קניה בחול:

א. מיסים מקומיים - סביבות 8 אחוז (משתנה ממקום למקום בארה"ב)

ב. סיכוי להתפס במכס ואז לשלם יותר מבארץ

זה כמובן חוץ מדברים טריוויאלים כמו שאין אחריות על כלום אם אתה מביא מחול.

אני הייתי כנראה קונה בארץ (החבילה של הPS3 עצומה וכבדה , ולא הייתי סומך על מטען של מטוס...) את גירסאת ה80/60 (שבאה ב90% מהמקרים עם 2 שלטים ולפחות עוד משחק)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
השארתי 2 משפטים חשובים.

א. אתה מדבר על רזולוציה טבעית של המסך , כל זה טוב יפה ונחמד, אבל המחשב שלך יכול להריץ את UNREAL TOURNAMENT על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הזאת בלי "לשהק"?יש לי 8800GT אז כנראה שאני יכול אם לא קנית אותו בחצי שנה האחרונה - כנראה שלא , ועכשיו תחשוב על המשך הפיתוח, לאורך החיים של הקונסולה - שבקונסולה תכניס את הדיסק ותפעיל בינתיים כבר במחשב הראשון שתקנה תצתרך להשקיע יותר כדי להשיג אותן תוצאות (ולקנות כנראה לפחות עוד אחד אחריו)

מה גם שבמחשב השיטת פיתוח היא קצת אחרת.

בעוד בקונסולות אפשר להשקיע באופטימיזציה לפלטפורמה אחת , במחשב צריכים להסתדר עם תאימות , מערכות הפעלה , באגים , אלף סוגי חומרות שונות וכו - מה שאומר שהרבה מאוד מההשקעה הולכת על דברים שהם לא ביצועים טובים (ולכן קרייסיס לדוגמא פועל כמו שהוא פועל , חכה ותראה איך הוא הולך לפעול על קונסולות)אצלי הוא פועל על 45FPS על ההגדרות הכי גבוהות

לגבי משחקים ברזולוציות גבוהות - רוב המשחקים רצים בPS3 ובXBOX ב1080I או P , בכמה אתה מריץ את רוב המשחקים אצלך במחשב?1280 על 1024 . כי במסך LCD אני לא יכול לעלות יותר.

ב. רזולוציה של מסכים רחבים בצורה סטנדרטית היא 1200 על 800 או 1440 על 900 במסכי מחשב , שניהם די קרובים ל720P לרוב האנשים אין אפילו HD ready ? (הראשון קצת פחות פיקסלים , השני קצת יותר) וגם שם רק מעטים מגיעים לרמת הFULL HD

בקשר לגודל הפיקסל , כמו במקרה דומה , איפה כיף לראות יותר סרט? בבית או בקולנוע?במסכי קולנוע אין פיקסלים, מדובר במקרן כך שאיכות התמונה היא מיטבית.

ככה גם יותר כיף לשחק על LCD 42 אינץ בסלון (מבטיח לך , מניסיון), במיוחד עם עוד חבר או 2.

מה גם שהמרחק מהמסך בערך מבטל את ענין גודל הפיקסל כי זה ענין יחסי.

לטלוויזיות CRT אני לא מתייחס כרגע - הן לא בהשוואה.

אז עכשיו שעברנו את השלב הזה (ועוד לא דיברתי על בלעדיים לקונסולות או מגמת השוק לפתח משחקים ואון ליין ותוספות מושקעות יותר לקונסולות בשנים האחרונות)

לגבי הXBOX - המשפט היה נכון אולי בתחילת ההשקה של הPS3 , עכשיו המצב מתחיל להתאזן ולדעתי לטווח הארוך - יתהפך לגמרי.

מעבד גרפי בקונסולות לא מתחדש, ככה שהקונסולות מגיעות לשיא ושם נעצרות, והשיא של הקונסולות משתווה לSLI 8800 GT

במחשב אני תמיד יכול לשפר רק את כרטיס המסך ותמיד להגיע לשיא חדש.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...