Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית אוטו, אני יודע שיש פער מחיר בין הרכבים.

אני צריך חוות דעת על הaudi a4 2.0t ועל הפורד מונדיאו החדשה 2.0 או הפאסט 2.0 Topline

האוטו ישמש אותי כאוטו משפחתי ל3 אנשים.

אני מחפש נוחות,בטיחות,וכוח.

כול הרכבים חדשים מהחברה.

תודה רבה.

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

ראשית, מחירים:

האאודי מתחילה מסביבות ה-260 אש"ח. הפולקסוואגן אחריה (טופליין) עם 240 אש"ח, והמונדיאו (רצית כח, קח את הדיזל טיטניום) עם 199 אש"ח.

בינואר המחירים יירדו ב- 6-7 אש"ח, 5-6 אש"ח ו-5 אש"ח בהתאמה.

גדלים:

המונדיאו, למרות מחירה הנמוך, משתייכת בגודלה לקטגוריית הסאלון (בגודל כמו וולבו S80, או כמה מ"מ פחות מאאודי A6). נהדרת מבחינת מרחב המחייה בתא הנוסעים, וכך גם בתא המטען. משום שכך, חובה לרכוש אותה עם חיישני חנייה (גם קדמיים).

אחריה הפאסאט, שהיא אמנם אינה לימוזינה כמו המונדיאו, אך הצפיפות שם היא מושג שנראה לא שייך למציאות. גודל הוא גם מנת חלקו של תא המטען, אף שקשה לנצל אותו במלואו בשל מבנהו.

לא כך העניין לגבי האאודי. שם כבר 'מדברים צפוף'. כמי שנועדה בראש ובראשונה להיות "מכונת נהיגה" ופחות מכונית למשפחה, מרחב המחייה בתא הנוסעים (בעיקר בשל תצורה נמוכה יותר של התא) קטן יותר משל שתי הקודמות. לא סוף העולם, אבל לא נראה כמתיישב עם הגדרת הצרכים שלך מהרכב, ובטח לא מהמחיר.

בטיחות:

שלשתן בטוחות !!!

נוחות נסיעה:

גם כאן, המונדיאו מובילה בהפרש לא גדול מהפאסאט, שהאחרונה מובילה לא בהפרש גדול מה-A4. השקט בשלשתן הוא מדהים, עם יתרון קל מאוד וכמעט בלתי מורגש לפאסאט.

מנועים וכח:

האאודי לוקחת בגדול. עם מנוע חדיש, ויחס כח למשקל מועדף - כאן הכסף בא לידי ביטוי.

אחריה מתמקמת הפאסאט, למרות מנוע 2 ליטר לא חדיש, היא עדיפה על המונדיאו בשל המומנט הזמין יותר בסל"ד נמוך יותר, וטורבו שנכנס לפעילות מהר יותר.

המונדיאו (טורבו דיזל 2 ליטר) מרגישה יותר 'כבדה' רק בשל כניסה מאוחרת יותר של הטורבו, אך מדובר בכחצי שניה בלבד. לאחר מכן, הכח זמין, על אף שאינו 'בועט' כמו באאודי ובפאסאט, הוא מספק את הסחורה עם הספק של 130 סוסים לוגמי סולר.

טכנולוגיה ושואו:

לשלשתן יש את מיטב הטכנולוגיה, איכויות הרכבה וחומרים מעולות עם יתרון ל-A4 ואחריה לפאסאט. הפלקסוואגן מציעה הכי פחות תוספים היי-טקיים, כשאלו באים גם באאודי וגם במונדיאו ללא תוספת מחיר. קסנונים אפשריים רק ב-A4 ובפאסאט (באחרונה כמובן בתוספת מחיר), ויבואן מונדיאו מסרב באופן תמוה להביא את מערכת הקסנון המקורית ומערכת התאורה המתקדמת של פורד מאירופה לארץ, למרות תקינה תואמת ביננו לבינם (תקן ECE).

שקל לאוטו:

אם זה מעניין אותך. כאן המונדיאו מובילה, אחריה הפאסאט ובסוף האאודי.

קנייה מהנה, וסע בזהירות.

TIFF.

* למען גילוי נאות: לאחר 22 נסיעות מבחן שכללו אף את הדגמים המוזכרים מעלה, רכשתי את המונדיאו טיטניום בנזין 2.3 ליטר, בשל חלק מהסיבות המובאות לעי"ל.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

היות ומדובר בשלוש אלטרנטיבות מעולות, נדמה שההבדלים ביניהן הן כבר במישור הניואנסים. אני למשל נגמלתי בקלות מהמונדאו, בשל גודלה ובשל עיצובה הפנימי, שליד הפאסאט נראה זול וקיטשי. אבל זהו טעמי הפרטי. נדמה לי שנסיעת מבחן תוכל להיות מאוד מועילה כאן.

• תוכן חדש...