Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגם של SONY?

יש כמה דרכים:

1.לשלוח SMS את המילה ריק ל-1010.

2.איזה תוכנה שהיא גם מורידה את השעה ותאריך.

עם תרצה נביא לך....

רז

פורסם

שלח SMS ל 999 (בלי כוכבית) עם המילה NICON

זה חינם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חבר'ה, כל הדברים האלה לא עוזרים בסוני אריקסון להוריד את הלוגו עד כמה שידוע לי, הם בדר"כ עוזרים בנוקיה (כי בנוקיה יש דבר כזה שנקרא "לוגו מפעיל"

וגם זה לא בכולם ואפשר להחליף אותו ב"ריק" ככה שלא יראו את שם המפעיל אבל בסוני זה הרבה יותר "עמוק" בתוך התוכנה של המכשיר)

בקיצור בסוני זה הרבה יותר מסובך להוריד את הלוגו המעפן הזה, יש תוכנות כמו "FAR" למשל שאיתן אפשר אבל הן גם יכולות

לדפוק לך את המכשיר, אם זה היה פשוט גם אני הייתי מוריד את הלוגו כי גם לי יש סוני.

"And Justice For All..."

פורסם

כן זה אכן לוגו מפעיל,

בהודעה שקיבלת, אין אפשרות לשמור את זה או להפעיל את זה ?

אם לא אז כניראה זה באמת לא מתאים לאריקסון. (לי זה עבד גם במוטורולה וגם בנוקיה)

פורסם

כמו שאמרתי, זה לא עובד בסוני, בנוקיה זה שואל אותך: "לשמור בלוגו מפעיל?" ובסוני המקום היחידי שאתה יכול לשמור

בו את זה זה בתור תבנית/תמונה שלא תעזור לך בכלום, בקיצור, חסרון בקטע הזה בסוני אבל אפשר לחיות עם זה. :-)

"And Justice For All..."

פורסם
אתם יודעים, הסמל orange IL ומתחת רשום orange בקטן שמופיע על גבי הרקע במכשירים דור 3 שלהם. מישהו יודע אם יש דרך להוריד את זה?

לעבור לספק אחר?

אירית

פורסם

אירית ,

כאשר את רושמת "לעבור לספק אחר" זה הגיוני .

אבל כאשר צבע הכתב שלך הוא סגול זה נראה כאילו את גם נותנת לו טיפ לאן...

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הספק הגדול במדינה (דרך אגב המילה הראשונה יכולה להיות לה דווקא המשמעות ההפוכה אם קוראים אותה אחרת)

בכל מקרה ביום שאראה את לוגו אורנג' על מכשיר פלאפון כפי שפותח השירשור כתב בכותרת, אשנה את צבע הפונט:-)

אירית

פורסם
אירית ,

כאשר את רושמת "לעבור לספק אחר" זה הגיוני .

אבל כאשר צבע הכתב שלך הוא סגול זה נראה כאילו את גם נותנת לו טיפ לאן...

:wink:

יאשה,

לא שמים רווח לפני פסיק או נקודה

אבל כאשר אתה מוסיף להודעה שלך סמיילי זה ניראה כאילו אתה נותן טיפ לגבי איזה ספק אינטרנט לבחור.

• תוכן חדש...