Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככל הידוע לי, במקום אותו את מייעד לפנס ערפל לא מקורי מצוי ברכבך חיבור לוו גרירה. מה בדיוק תכננת לעשות כאשר תגיע העת ותצטרך לגרור את הרכב?

לדעתי, הפנס היחיד המתאים לגולף הוא הפנס המקורי, שבא כחלק מהפנס הראשי. אבל לצורך כך תצטרך להחליף את הפנס קומפלט. סביר להניח שהגולף שלך כבר בילתה כמה שנים על הכביש ויתכן כי עדשת הפנס הקיימת אינה צלולה כבעבר, ולכן אם ברצונך להתקין פנס ערפל, החלף את הפנסים הראשיים לכאלה הכוללים בתוכם גם את פנס הערפל וכך תזכה גם באורות רגילים עם יכולת קרובה יותר למקור, וזאת מבלי להזכיר את העובדה שזה יהיה חוקי לגמרי ואת האפשרות להשיג רפלקטור המוכן לקסנון.

מההההההההה???????????????????

נראה לך שאני הראשון בעולם שמתקין פנסי ערפל לא מקוריים?

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

לא, לא נראה לי שאתה הראשון, ובטח שלא האחרון.

את השיקולים שלך תעשה לבד, אני רק מתריע בפניך שבאותו מקום נמצא החיבור לוו הגרירה ואתה יותר ממוזמן לבדוק את זה בספר הרכב שלך וברכב עצמו.

ועוד משהו: זה נכון שהראיה שלי היא כבר לא מה שהיתה פעם, אבל עדיין אפשר לכתוב לי סימן שאלה אחד או מקסימום שניים. אל דאגה, הם לא יחמקו מעיניי. אין צורך בסימני שאלה או "הההההה" מעבר לכך.

***הוספה***

כדי להקל עליך, לאחר חיפוש קל באיביי מצאתי את מה שהתכוונתי אליו:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-GOLF-IV-4-MK4-A4-R32-GTI-ANGEL-EYES-HALOS-HEADLIGHTS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33710QQihZ008QQitemZ180183688142QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

וכך זה נראה במקור:

GOLF%20IV%20001.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ועוד אחד מקורי, אבל הפעם עם קסנון

http://www.supercars.net/Pics?v=y&s=c&id=1995&p=2002_Volkswagen_GolfR321.jpg

בקיצור, כפי שאתה יכול לראות מהדוגמאות שצירפתי, לא חסרות לך אפשרויות לעשות את זה חוקי ומשתלב עם התכנון המקורי של הרכב.

מכאן והלאה זה תלוי רק בך. בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אישית אהבתי את מספר 3 בצבע כרום, נראה לי שזה הצבע המתאים ביותר, ובנוסף הוא נראה "נקי".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...