Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לתלמיד 20 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת מתקשה במציאת רכב, אני לומד ובגלל זה אני לא יכול לעבוד בתדירות גבוהה כך שאני צריך רכב שהאחזקה שלו לא גבוהה מדי אבל גם חשוב שיראה טוב ושיסע כמו שצריך

תקציב 20000 מתגמש פה ושם

תודה מראש :)

פורסם

פג'ו 106, סיטרואן סקסו ופיאט פונטו מהשנים 98-00 יתאימו לך מצויין.

שלושתן חסכוניות, זולות לאחזקה ויהיו אמינות מאוד אם תמצא אחת מטופלת כמו שצריך.

זה יכול להיראות קצת לא אובייקטיבי, אבל במידה ואתה מעוניין ב 106, אני מוכר את שלי - אתה מוזמן להתרשם.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=581425

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לי אישית יש 106 , עם חצי מהקילומטרז המתואר ובוקשי חיה לצערי ..

אם כבר הולכים על מכונית עם קילומטרז גבוה אז רק גרמני מה לעשות לחבר שלי עם הגרמני האוטו סובל מהרבה פחות תקלות..

כל אוטו לא משנה איזה אוטו אם הוא ישן יש לו ויהיו לו תקלות ..

בהצלחה !

פורסם

בשביל מה לך 306?

אם אתה הולך להסיע את עצמך (נהג חדש?)

בעיקר - אין סיבה שתרכוש רכב משפחתי.

פונטו, פיאסטה, 106, 205 ורכבים דומים יכולים להוות אופציה.

שלול עפ"י הפרמטרים החשובים לך (מראה חיצוני?),

וחפש אקזמפלר מתאים.

פורסם

אני רוצה רכב בעל מראה חיצוני יפה ושיעשה את העבודה שלו, יוכל להסיע עוד 2 אנשים מקסימום (יש מגבלה:|), רכב מהנה בקיצור ושהתחזוקה שלו לא תהיה בשמים..הזכרתי לעיל למה.

אפשר לחרוג קצת במחיר

פורסם
אני רוצה רכב בעל מראה חיצוני יפה ושיעשה את העבודה שלו, יוכל להסיע עוד 2 אנשים מקסימום (יש מגבלה:|), רכב מהנה בקיצור ושהתחזוקה שלו לא תהיה בשמים..הזכרתי לעיל למה.

אפשר לחרוג קצת במחיר

אם החיצוניות כ"כ חשובה לך, לפי דעתי סיאט איביזה יכולה להיות בחירה מעולה, שנים 00-99 ייכנסו בתקציב שלך.

תחפש ביד 2, לפעמים יש מציאות, ובכל מקרה.. מילת המפתח היא - סבלנות.

בצלחה.

פורסם

306 ידני 1600 סמ"ק אם אתה עושה גם נסיעות בין ערוניות זה אחלה רכב שבעולם יציב, נוח, מהיר יחסית...אתה יכול למצוא אחת שנתון 99' מליסינג ב 20K.

• תוכן חדש...