Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חמפש רכיב אלקטרוני מסוג mosfet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצילו!!

חיפשתי בכל הארץ דרך הטלפון, הדבר היחיד שמצאתי היה ה 510 אבל את הדרייבר לא מצאתי.

אין פה אף אחד עם גישה למאגר רכיבים אלקטרוניים? או לפחות קשרים במקום כזה?

אני ממש חייב את הרכיב הספציפי.

ואם לא תמצא בארץ, נסה כאן, http://www.mouser.com/search/refine.aspx?Ntt=irf510

הם שולחים לארץ כל כמות שתחפוץ במחירים זולים(ואז במשך כמה שנים ממשיכים לשלוח לך קטלוגים עבי כרס)

איציק.

60$ זה לא כ"כ זול..

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

היי,

האם ניסית אצל סימן-טוב בשדרות הר-ציון או אבן אלקטורניקה ?

במידה ולא תשיג צור איתי קשר בעוד שבועיים מכיוון שאני מבצע הזמנה מפרנל ולהם בטוח יש את הרכיב.

http://il.farnell.com/jsp/home/homepage.jsp

איזה כייף לי :)

פורסם

ניסיתי אצלם ואין.

בכל מקרה, אצל פרנל יש את הרכיבים האלה ואם אני לא אשיג בשבועיים הקרובים אני אשמח להצטרף להזמנה שלך.

תודה.

בריאות לכולם!

פורסם

נסה באריהב arihav.co.il או ב-digikey.com או ב newarkinone.com או שתתקשר לארו רכיבים, אודם אלקטרוניקה או א.י. אלקטרוניקה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
נסה באריהב arihav.co.il או ב-digikey.com או ב newarkinone.com או שתתקשר לארו רכיבים, אודם אלקטרוניקה או א.י. אלקטרוניקה

ייבואני הרכיבים בארץ לא מוכרים טרנזיסטור או שתיים לאדם פרטי.

newarkinone.com = פרנל (התאחדו עסקית)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...