Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחת דעתי שהסיבה לכך וכפי המסתמן הונדה (סיוויק) בדומה ליונדאי i30 השיווק תתבצע אך ורק(בעיקר) למגזר הפרטי, הן בכדי לשמור על ערך/מחיר הרכב,

והן :idea:בכדי לשדרג את המותג :roll:.

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

ומאיפה יצאה נקודת ההנחה הזאת?

ליעקב שחר יש מותג פירסומי מדרגה ראשונה שקוראים לו מכבי חיפה,למה שירכוש רכב מחברה אחרת כאשר הוא מייבא את ההונדות בעצמו?? כל שחקן מכבי חיפה שנוהג בהונדה מבחינתו זה שלט פרסום נוסע.

לדעתי אתה טועה .

פורסם

חבר טוב של דוד שלי היה בזמנו שחקן מכבי חיפה (היום חזר בתשובה ברוך השם

:)) וקיבל הונדה JAZZ. לא יכול לשדרג אותם לפחות לסיוויק?

פורסם

שחקנים צעירים מקבלים את הJAZZ והבכירים יותר מקבלים סיוויק.

כשהייתי בדרבי לפני בערך 3 שנים ראיתי את מאור בוזגלו (בזמנו שם לא כ"כ מוכר) נוהג בהונדה JAZZ.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כמו שהם משחקים היום צריך לתת להם קצת דמי כיס למוניות.

ואם ברצינות - אז אני גם לא מבין למה ליעקוב שחר לחלק להם משהו שהוא לא הונדה.. הוא עושה את זה כצעד שיווקי וזה גם יותר זול לו, אז אני מתקשה להבין את ההגיון.

מצד שני אולי הוא רוצה לנער אותם קצת :)

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם
ומאיפה יצאה נקודת ההנחה הזאת?

ליעקב שחר יש מותג פירסומי מדרגה ראשונה שקוראים לו מכבי חיפה,למה שירכוש רכב מחברה אחרת כאשר הוא מייבא את ההונדות בעצמו?? כל שחקן מכבי חיפה שנוהג בהונדה מבחינתו זה שלט פרסום נוסע.

לדעתי אתה טועה .

נאמר לי מפורשות ע"י מנכ"ל חב' ליסינג.

(שעובד בעיקר עם צ'מפיון מוטורס, כך רצה לשכנע אותנו לעיסקה.= "אפילו מכבי חיפה עוברים מסיוויק לג'טה":evil:. איזה שיכנוע :x.)

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

בולשיט..

הבעלים של מכבי חיפה , מר שחר הוא היבואן של הונדה לישראל.

נראה לך שהוא כיבואן הונדה, יתן לקבוצת הכדורגל בבבעלותו דריסת רגל ל VW ?

תמוהה

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ראיתי את ג'ובני רוסו על הונדה סיוויק כסופה, עם הבת שלו עליו, נותן לה לחזיר את ההגה ברחוב ראשי בהרצליה פיתוח

כזה אידיוט הבן אדם הזה, מי נותן לילדה שלך לשבת עליך ולשלוט בהגה ברחוב ראשי???

עוד לפני שקלטתי שזה הוא צפצפתי לו כי הוא גלש לנתיב שלי, ואז פתאום הוא הסתכל עליי, של "מה עשיתי"

אני חייב להגיד שהרמת IQ שלו שווה לציפור ואולי פחות.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שחקני מכבי חיפה הבוגרים מקבלים את ההונדה סיוויק החדשות...

ושחקני נוער שחותמים מקבלים את הישנות של אותם שחקנים שקיבלו את הדגמים החדשים

חבר שלי שחקן במכבי חיפה בנוער וכמה חברים שלו חתמו בבוגרים וקיבלו מכוניות ודרך אגב גם

הדלקן על חשבון מכבי חיפה

פורסם

(שעובד בעיקר עם צ'מפיון מוטורס, כך רצה לשכנע אותנו לעיסקה.= "אפילו מכבי חיפה עוברים מסיוויק לג'טה":evil:. איזה שיכנוע :x.)

אז הוא חירטט אותך , רק השבוע רנאטו קיבל סיוויק חדשה.

וכמו שכתבו פה זה לא הגיוני מהסיבה ששחר מייבא את ההונדות לארץ ...

אגב השחקנים הצעירים מקבלים את ההונדות הקודמות של הבוגרים.

חלק מהצוות המקצועי וחלק מההנהלה פונקו בוולו XC90.

פורסם

פה אפשר לראות את רנאטו מקבל סיוויק דנדשה

http://one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=28071

בכל אופן כשיצא הדגם הנוכחי לפני שנתיים +- השחקנים קיבלו את המכוניות מתנה! יעני השקעה של יענק'לה של 2.5 מיליון שקל פחות או יותר...

בכל אופן אני יודע שלרוני לוי יש גי'פ של וולוו, ושחר החליף את היגואר בs80 החדשה..

פורסם

כנראה שהוא איש מכירות לא רע אם הוא שכנע אותך בזה.. שוב פעם... ימים יגידו אבל על פניו זה נראה לא נכון .

פורסם
בולשיט..

הבעלים של מכבי חיפה , מר שחר הוא היבואן של הונדה לישראל.

נראה לך שהוא כיבואן הונדה, יתן לקבוצת הכדורגל בבבעלותו דריסת רגל ל VW ?

תמוהה

חברים שלום ובוקר טוב.

מצטער אכן, נפלה טעות. ודבריו הוצאו מהקשרו. - (מכבי חיפה יקבלו את הפולקסווגן ג'טה במקום את ההונדה סיוויק)

איתי הסליחה

• תוכן חדש...