Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה יש פה כמה "בתולים"...

הייתה אחת מעניינת ב-96, אישתי לעתיד הייתה אצלי בבית, וביקשתי ממנה להפסיק לבעוט לי בכיסא:shock:.

"מה אתה רוצה ממני?!" זה כל מה שהיא הספיקה להגיד לפני שכל הבית התחיל לרעוד.כולל הצלחות בארונות מטבח, מה שיצר רעש מעצבן במיוחד:evil:.

איפה שהוא בשנות ה-80 כשעוד הייתי בגיל חד-סיפרתי, אמא שלי צעקה עליי שאפסיק לנענע את המיטה של ההורים.

מיותר לציין שהייתי בכלל בסלון:lol:...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ביקנעם כן הורגשה

בקבוקי הבשמים על שידת התמרוקים רקדו כאילו משהו נער את השידה,למשך כ 7 שנית.

טוב זה תלוי איפה אתה גר. בביניין עם עמודים ירגישו מצויין, ואילו בכזה שיושב על האדמה לא ירגישו כלל, עובדה.

פורסם

ישבתי על המיטה בדיוק לפני יציאה, ופתאום הרגשתי כאילו מישהו דחף לי במכה אחת את המיטה. הבנתי שזו רעידת אדמה, עמדתי לדקה מתחת לאיזה משקוף ליתר בטחון, וזה הכל אחרי זה פשוט יצאתי כאילו לא קרה כלום. כשיקרה אז יקרה, בינתיים אין מה להלחץ...רק תבדקו שאתם מבוטחים נגד נזקי טבע.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ברחובות זה דווקא בעט לא רע.

הייתי במקרה על המחשב חצי מנומנם - וכל החיים התחילו להתנדנד לי.

בהתחלה עוד חשבתי על להזיז את עצמי מתחת לאיזה משקוף - אבל אז אמרתי שיותר כיף בלי, במיוחד שאני גר בבנייון בן 30+ :D

לסיכום: SHAKE SHAKE SHAKE :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני היחיד שאף פעם לא מרגיש כלום כשזה קורה?

לא ,אתה לא.

גם אני לא מרגיש כלום, לא הרגשתי שום רעידת אדמה שקרתה עד היום (כולל) בארץ .

כזה אני, בחור לא רגיש.:sleeping:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אני היחיד שאף פעם לא מרגיש כלום כשזה קורה?

אתה לא היחיד (כן! גם אני בתול :-(). אני מקווה מאוד שהפעם הראשונה שאני ארגיש לא תהיה הפעם האחרונה :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מקווה מאוד שהפעם הראשונה שאני ארגיש לא תהיה הפעם האחרונה :shock:

:lol:תשובה טובה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בזמן הרעידה החזקה הקודמת (לפני 3 או 4 שנים) הייתי בעבודה ובדיוק שיחקנו את קולין מקריי ברשת.(בשביל זה אנחנו מנהלי רשת לא?:shock:)

פתאום המקלדת התחילה לרעוד.

חשבתי אולי יש במקלדת הזאת FORCE FEEDBACK. אבל אז זה עבר למסך ומשם לכיסא ולשולחן.

וזה היה א-ר-ו-ך . משהו כמו 20 שניות. התמונה של ביל גייטס נפלה מהקיר.

(כנראה שזה היה סימן שהוא יעזוב את מיקרושיט)

היינו בקומה -1 כשמעלינו עוד 6 קומות ומתחתינו 6 קומות.

לא הכי נעים

תזכורת למי ששכח

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=26192

פורסם
אנחנו עדיין מדברים על רעידות אדמה, לא? :lol:

כנראה :wink: (כן, כן, על רעידות...של האדמה) :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כבר עברתי כמה רעידות אדמה בחיים שלי, את רובם הרגשתי. אולי בגלל שבאף אחד מהם לא קרא כלום ולא ראיתי שום בניין מתמוטט אז גם לא התרגשתי כשזה קרה בשישי בלילה.

מה שכן מפחיד לחשוב איזה כוח עצום צריך בשביל להרעיד מדינה שלמה לכמה שניות, ומזכיר לנו כמה שאנחנו קטנים וזעירים מול איתני הטבע.

למי ששם לב כבר התחילו נבואות הזעם של אנשים מבינינו, פתחו את הכותרת של היום בידיעות אחרונות (26.11.07 יום שני) ותראו מודעה באמצע העיתון על פחות מרבע עמוד עם הסבר שכולל את אנאפוליס\המצב הבטחוני בכלל והרעידות האדמה ואיך הכל קשור לביאת המשיח.

כבר אי אפשר לדעת למי להאמין, מצד אחד כל אדם בעל הגיון יכול להגיד שעם שנאה כזאת בין עמים, אנשים קיצוניים בשני הצדדים ולא מעט נשק יש סיכוי שתקרה בסוף מלחמה ולכו תדעו אולי זו תהיה מלחמה כוללת והמשיח גם יבוא בסופה ומצד שני תמיד יש את הקיצוניים עם נבואות הזעם שקופצים בראש, כל פעם שקורה משהו.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...