Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה, כבוד! אחד המלחינים האהובים עליי,

ולא רק בגלל מחול החרבות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גדול!גם אני חשבתי על הקטע הזה מויקי(ולמה ראיתי את זה?כי ידידה שלי הסתכלה על זה ואמרה "קראתי את זה וחשבתי עלייך",נחמד מצידה)

יכול להיות שראיתי אותך בערוץ 2 (או שיש עוד אנשים עם הפרעה כאזת)

בהחלט זה היה אני (:

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

השב"כ אישר לי לחשוף עוד 5 עובדות על עצמי.

16. אני משחק טניס

17.לא תראו אותי ברחוב בלי MP3 (ממליץ על הדיסק החדש של לינקין פארק מת עליו)

18.ספריית הסרטים שלי מטילה אימה על IMDB

19.אני כמעט תמיד הולך עם משקפי שמש, העולם בהיר מדי..צריך לכבות טיפה את השמש.8)

20. אני שונא אנשים עשירים פלצנים:" הפורש הזאת עולה רק מיליון שקל, כסף קטן"

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לו מותר ולי לא? אני לא ישן טוב בלילה אז אני אעסיק את עצמי ברשותכם.

6. חוץ מקללות ואולי עוד כמה מילים בסיסיות אני ממש לא יודע רוסית.

7. במחשבים בעיקר, אני לא יכול לחיות עם העובדה שיש משהו יותר טוב שאפשר לקנות ואין לי אותו.

8. יש לי חברה מדהימה כבר 3 ומשהו שנים (על המשהו הזה היא בטח תרצח אותי) ולחשוב על להתחתן מלחיץ אותי במלוא מובן המילה.

9. מאוד קל לעצבן אותי. פיוז קצר כמו שנקרא. כשאני עצבני אני לא חושב יותר מידי.

10. אני לא חושב שב 8-9 השנים האחרונות יצא לי לשחק כדורגל. ב3-4 שנים האחרונות לראות משחק כדורגל. מיותר ומשעמם לדעתי.

GS300.

פורסם

לי יצא שלוש פעמים לשחק כדורגל.

פעם אחת בכיתה ג' בשער, וקיבלתי מכות מכל הכיתה כי הכניסו לי שער, ופעמיים עם החניך פר"ח שלי.

אני מתעב את הספורט הזה פשוט.

כבר עדיף באולינג או אפילו הספורט המוזר הזה שהומצא על ידי נשים (לעשות ספונג'ה לרצפת קרח בשביל שהקומקום יחליק יותר טוב. WTF?

פורסם

אוקיי,נפלה ההחלטה:

מנהלים,

נא לשנות את שם הטופיק ל"עובדות שלא ידעתם עליי", כנראה ש-5 פשוט לא מספיק........זה מדבק.

1.יש לי חברה 9 וחצי חודשים,הכרתי אותה במועדון בהונג קונג,התחלתי איתה באנגלית כמתבקש, היא ענתה לי "צא מזה,גם אני מישראל....." :lol:

2.במהלך השירות הצבאי ניצלתי ממוות וודאי ע"י פגיעת כדור (שמעתי את הירי של הצלף ומיד קפצתי הצידה,הכדור נכנס בדיוק באותו מקום שעמדתי,בגובה החזה). עד היום יש לי את הקליע (7.62 מ"מ) בארנק בתור קמיע.

3.במהלך שירות מילואים בתקופת ההתנתקות ניצלתי בנס לאחר שמשאית סמיטריילר פרצה מחסום (הנהג נרדם על ההגה) עליו פיקדתי,אני נמחצתי בין האמר ואביר צבאיים לאחר שהמשאית נכנסה באחד מהם במהירות 85 קמ"ש.

4.את הטירונות שלי באחת מחטיבות החי"ר סיימתי כמצטיין מג"ד,חצי דקה לאחר שהמג"ד העניק לי את הכומתה שלו- התעלפתי.(לא בריא לצאת למסע כומתה עם 40 מעלות חום).

5.במהלך אימון בצאלים שרפתי שדה קוצים,ובנוסף שפכתי את הקנה של המא"ג (יריתי 3 "ברוסים" מחוברים לשרשיר אחד בצרור בודד).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לי יצא שלוש פעמים לשחק כדורגל.

פעם אחת בכיתה ג' בשער, וקיבלתי מכות מכל הכיתה כי הכניסו לי שער, ופעמיים עם החניך פר"ח שלי.

אני מתעב את הספורט הזה פשוט.

כבר עדיף באולינג או אפילו הספורט המוזר הזה שהומצא על ידי נשים (לעשות ספונג'ה לרצפת קרח בשביל שהקומקום יחליק יותר טוב. WTF?

בכל סיפור שאתה מספר פה, יש שני תרחישים אפשריים:

1. קיבלת מכות.

2. רצו להביא לך מכות, אבל הצלחת להתחמק.

חשבת אולי ללכת למכון כושר, ללמוד להגן על עצמך ?

פורסם

5 עובדות עלי :

1.אני טכנאי מחשבים

2.שונא פלאפונים טלפונים ואנשים שחושבים שמרוב חפירות ימצאו נפט בראש שלי ויתעשרו .

3.מת על מאכלים חריפים

4.יש לי תוכון מדבר (שזה דבר נדיר) יש לי כלב רוטווילר .

5.עוד 3 חודשי יומולדת תכינו מתנות אני יהיה בן 21

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אוקיי,נפלה ההחלטה:

מנהלים,

נא לשנות את שם הטופיק ל"עובדות שלא ידעתם עליי", כנראה ש-5 פשוט לא מספיק........זה מדבק.

1.יש לי חברה 9 וחצי חודשים,הכרתי אותה במועדון בהונג קונג,התחלתי איתה באנגלית כמתבקש, היא ענתה לי "צא מזה,גם אני מישראל....." :lol:

2.במהלך השירות הצבאי ניצלתי ממוות וודאי ע"י פגיעת כדור (שמעתי את הירי של הצלף ומיד קפצתי הצידה,הכדור נכנס בדיוק באותו מקום שעמדתי,בגובה החזה). עד היום יש לי את הקליע (7.62 מ"מ) בארנק בתור קמיע.

3.במהלך שירות מילואים בתקופת ההתנתקות ניצלתי בנס לאחר שמשאית סמיטריילר פרצה מחסום (הנהג נרדם על ההגה) עליו פיקדתי,אני נמחצתי בין האמר ואביר צבאיים לאחר שהמשאית נכנסה באחד מהם במהירות 85 קמ"ש.

4.את הטירונות שלי באחת מחטיבות החי"ר סיימתי כמצטיין מג"ד,חצי דקה לאחר שהמג"ד העניק לי את הכומתה שלו- התעלפתי.(לא בריא לצאת למסע כומתה עם 40 מעלות חום).

5.במהלך אימון בצאלים שרפתי שדה קוצים,ובנוסף שפכתי את הקנה של המא"ג (יריתי 3 "ברוסים" מחוברים לשרשיר אחד בצרור בודד).

אין מה לעשות כשאתה ג'ובניק, משעמם בצבא.:wink: יש לך סיפורים מעניינם?8)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

שנתחיל על סיפורי צבא ובסיס באמצע המדבר עם רס"ר שמנת המשכל שלו לא עולה על של מנה פלאפל? הוא בוודאי היה בלונדיני לפני שהקריח.

GS300.

פורסם

גמני גמני

1.יש לי בעבודה מחשב PC עובד משנת 1984(IBM PC-G) ומחשב "מיינפריים" (IBM 1401) משנת 1959

2.הייתי בטנק המוצב היום כאנדרטה בכניסה לביסל"ש בסיירים כשזה נפגע.

3.אני מאד מאד מאד אוהב חתולים

4.בחיים לא עישנתי סיגריה ומאז ברית המילה שלי לא נגעתי באלכוהול

5.כלי הרכב הכי מוזר שנהגתי בו היה גוררת של חיל הים (אני שריונר..כן?..)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...