Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבטחתי, והיום אני מקיים - המון תמונות מבפנים (יש תמונה אחת שרואים מין טיפות כאלה, נראה לי רוחות רפאים :lol:, תהנו):

P1010195.jpgP1010196.jpgP1010199.jpg

P1010200.jpgP1010201.jpgP1010202.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד קצת (זו עם הרוחות זו התמונה השניה, שימו לב לפרצוף שיש מעל לדשבורד, בדיוק במרכז :shock: :shock: :lol:):

P1010203.jpgP1010204.jpgP1010205.jpg

P1010207.jpgP1010209.jpgP1010210.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוחות רפעים אעלק. :D

לחות באוויר+פלאש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אגב, יצא ריקול לשטיחים במזדה 2

:roll:

כן. החליפו לי כבר (באו עד הבית והחליפו :-)). אמרו שהשטיח עולה עד לדוושת הברקס\גז, וכשמנסים ללחוץ על אחד מהן אי אפשר (בלי לשים לב כמובן). משהו הזוי.

ולמה עד 5000 הק"מ הראשונים ולא עד 1500-2000? :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

שוב פעם- תתחדש! אהבתי מאוד את העיצוב של הרכב הזה.

ישבתי באחד כזה לפני חודש בבסיס, מישהו קנה, גם בצבע שחור. אהבתי את המתגים והידיות (ניסיתי להפעיל הכל. מהאורות, מגבים, רדיו וכ').

אם הייתי רוכש סופרמיני חדשה- זאת היתה האופציה הראשונה שהייתי בודק. אם סמל"ת היו מייבאים את הגרנדה פונטו בגרסאות המאובזרות, הפונטו היתה האופציה הראשונה, אך לא כך המצב).

• תוכן חדש...