Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המטרה של החלפת רדיאטור?

אם אומרים שאין בעית קירור עם מקורי, אפילו בגדישה (לא גדולה מדיי), אז אולי זה מיותר? (מבחינה טכנית לפחות :wink:)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא חבל על כל הכסף שאתה זורק על תוספות שבמקרה הטוב אולי תיסע עוד כמה מכוניות קדימה, שהיום אפשר לבנות טורבו על סיויק במחירים מצחיקים והשוק כזה ענק וגם בארץ מסתובבים הרבה מאוד קיטים וחלקים למכירה.

ואם כל הכבוד אפילו סיויק ב-0.3 עם חרא של כיוונים לא תהיה קשורה אלייך וגם המון סיויקים מוכיחות היום אמינות גבוהה כל עוד נשארים בגדישות נמוכות.

אז אני חס וחלילה לא מזלזל בפרויקט שלך אתה משקיע את מיטב כספך אבל תסתכל על הדברים בראייה טיפה רחוקה כי לפי איך שאתה כותב לא נראה לי שאתה תמכור את האוטו בזמן הקרוב אז תשקול את עניין הטורבינה.

S2K-T...R.I.P

פורסם

למה לבאס אותו? אם הוא נהנה מזה שיהיה לו בכיף אין כמו להגשים את המטרות שלך.

גם אני משקיע באוטו שלי ואני יודע שכשאני ימכור אני לא יקבל שקל! אז מה..

פורסם

נראה לי קצת תמוה ומבוזבז להוציא כסף על שיפור ההצתה במנוע סטנדרטי.

אני הייתי הולך על מערכת פליטה מלאה + קאמשפט חם ומיפוי מחדש (צ'יפ) בנוסף לפילטר הפתוח.

חוץ מזה יש עוד כמה אופציות מעניינות כמו פורטינג, בית מצערת מוגדל וכו'. בולמים? צמיגים? מערכת הבלימה? -חשבת גם על אלו?

בהצלחה בהמשך השיפורים...

פורסם

יפה מאוד

אבל אם אתה רוצה יותר דבר עם אלי "בונבוניירה" שהסיוויק בשבילו היא דרך חיים

היה בפ"ת ועבר לרחובות אם אני לא טועה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...