Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! הרכב המדובר זה מיצובישי קולט 94' ידנית צורה ראשונה,

אני מחפש (בנרות) פנסי ערפל להרכיב על האוטו הבעיה שאין כמעט באף פירוקיה באזור חיפה מיצובישי קולט ואם כבר יש מה הסיכוי למצוא עליה פנסי ערפל (שזה לא בא עם היבואן אלא רוכשים בנפרד).

יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות זוג פנסים (מצידי משומשים ועובדים) ובערך כמה זה אמור לעלות?

תודה,

אוהד.

פורסם

תנסה להרים טלפון למספרים הבאים:

יעד-057-7588110

אא שמאור- 04-8403242

ברק המפרץ-04-8724818

אור המפרץ 04-8725544

אור הצומת-04-8415785

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פנסי ערפל הגיעו במקור רק על הדגמים עם הSUN ROOF

בגלל נדירותם והקלות היחסית בפירוקם (2 ברגים) הם "נעלמו" להם מרוב הקולטים יחד עם הספויילר הידוע לשימצה...

אז אם להשיג מפרוקיה חפש מכוניות עם גג שמש! באותה הזדמנות רכוש גם את המתג המקורי להפעלת אורות הערפל. או בחברה, אני בטוח שישמחו למכור לך חדשים.

אפשר גם להתאים פנסי ערפל לא מקוריים אצל המתקינים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סאנרוף אין לי , אבל את הספויילר (אמנם הוא מחזיק עם 2 ברגים) אף אחד לא תלש לי ולא ניסה להתעסק,

משום מה את הכפתור בדש-בורד להפעיל את הפנסי ערפל יש לי, ושאני לוחץ עליו בלוח שעונים נדלקת מנורה של הפנסי-ערפל (רק בתנאי והאורות ברכב דלוקים מראש), כל מה שנשאר לעשות זה לפתוח את הפתחים בטמבון ולחבר את הפנסים (וכמובן להביא אותם),

יש אולי סתם פנסים שיתאימו למידה הזו ויהיה אפשר לחבר אותם?

אוהד.

פורסם

יש פנסיים חלופיים ברשתות הגדולות , אוטודיפו אייס וכו'.

לא יודעת מה הטיב שלהם, אבל כדי לחבר אותם כנראה שתאלץ לפגוע בטמבון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
סאנרוף אין לי , אבל את הספויילר (אמנם הוא מחזיק עם 2 ברגים) אף אחד לא תלש לי ולא ניסה להתעסק,

אוהד.

חכה בסבלנות, נכונות לך הפתעות לא נעימות (מנסיון אישי)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה בסדר מכמה פוסטים שפה כבר הבינו שיש לי אזעקת ביפר וכל דבר קטן אני רץ לאוטו אז מה הסיכוי?

בכל מקרה לחזור חזרה לעניין הפוסט, פנסי ערפל, מישהו יודע\שמע\מכיר מאזור חיפה?

אוהד.

פורסם

בלי לעשות לך רע, לגנו את הספוילר לוקח 10-15 שניות.

עוד לפני שתלבש גרביים הספולר יהיה מורכב על אונו...

אגב! המתג שקיים אצלך מפעיל את אור הערפל האחורי!!!

יש מתג מיוחד לאור ערפל קדמי

• תוכן חדש...