Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

התקנתי ברכבי פנסי אפטרמרקט, שמתאימים לאוטו שלי אחד לאחד.

גרסת סדאן.

אך כמו בכל חלק כזה תמיד יש חריגה, ובכן יכולנו שלסגור את הרווח ע"י הצמדה של הפנס בפחות ברגים, מכיוון שזה פנס ראשי לא עשיתי שטויות וסגרנו כל בורג לגופו, העניין חריגה של כס"מ של כל החלק התחתון של הפנס מהפגוש.

את הפגוש אי אפשר להרים, אי אפשר להצמיד, אלא אם קודחים חורים חדשים במרכב.

ברצוני לסגור את הרווח הזה ע"י סיליקון.

נראה כפתרון הפשוט והקל ביותר.

על איזה סיליקון (שחור), אתם ממליצים?

ואיך בכלל לעשות את זה?

אודה מאוד לעונים.

פורסם

סיליקון משמש לאטימה של חלקים מפני יציאה/כניסה לא רצויה של חומרים (אגן שמן, בית תרמוסטט וכ'ו).

למטרה שאתה מתאר, יש להשתמש בחומרים אחרים. לצערי, אינני יכול לייעץ לך על חומר שכזה...

פורסם

תצלם לנו את המרווח ונציע לך חומר לא חסר חומרים לאטימות מהסוג הזה ביכלל..

תצלם את המרווח בין הפנס ואולי אפשר להתאים לשם איזה גומי מתאים (יש לי משהו בראש הצעה לגומי אבת תצלם שאני יראה אם הוא מתאים)

פורסם

הפנסים במידה הנכונה, כל חלק אפטרמארקט יש לו סטייה של כמה מ"מ מהמקור.

נמצא הפתרון, מילוי החלק בחומר שמתקשה לאחר כמה שניות לאחר שלשים אותו ואז צביעה עדינה בצבע שחור מבריק.

תודה לכולם על העזרה.

אגב מדבור בפנסי אנג'ל אייז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...