Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי לומר לך בוודאות איזה טמפ' תקבל אם תחתוך את הצינור התחתון של הרדיאטור, כנראה שהיא תהיה קרובה לזו של המנוע, אבל אל תשכח שבצינור זה יש מים שבמגע כל הזמן עם מים קרים שנמצאים ברדיאטור, ומתקררים מאד בנסיעה בכביש מהיר בחורף למשל.

אני לא הייתי לוקח סיכון כזה, כי יכול להיות שהמנוע ירתח, ואתה תקבל קריאה של טמפ' נמוכה בגלל המגע עם המים שמתקררים ברדיאטור.

לגבי השעון שלי, אני יודע שיש סטיה של 5 מעלות כי הונטה נדלקת אצלי ב 85 מעלות, והטרמוסטט שומר על 78 , בזמן שכתוב עליו 82.

הכל "בערך", אבל אם משהו יחרוג מהנורמל, אני מקווה שאני אתפוס את זה בזמן, בינתיים למדתי לקרוא את הטמפ' מינוס 5 ממה שהן אמורות להיות.

לפי דעתי תנסה לחבר ליוניט המקורי, אם תראה שיש סטיה גדולה, תקנה מתאם, נדמה לי שמוש קנה כזה לפיזו הישנה יותר שלו.

אולי זה היה אפילו מתאם שכולל בתוכו 2 יציאות, זה בעצם מפצל שמרכיבים עליו את שני היוניטים, גם של השעון וגם המקורי שמפעיל את הנורה.

אני כבר לא זוכר, שווה לשאול אותו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עמית ,

צודק , צינור תחתון זה לא רעיון טוב .

לא נראה לי שיש מתאם 2 יציאות , כי יש רק חור אחד בבית הטרמוסטט , אי אפשר להכניס לשם גם את היוניט המקורי של הרכב , וגם יוניט של שעון שאני קונה .

אני אעשה מה שאתה עשית , פשוט אחבר את השעון ליוניט הקיים .

אין ברירה אחרת .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כן זה הכי פשוט נקי וטוב, בלי נזילות ומתאמים, פשוט תלמד להכיר את השעון ואת הצגת הטמפ' שלו.

שעון פשוט עולה 70 ש"ח שלי הוא של SUSUKI רשום עליו WATER , מוש גם הרכיב כזה והם בסדר גמור, חפש כזה וכנראה הסטיה תהיה של 5.

לגבי 2 יציאות למתאם, אני כמעט בטוח שקראתי על מישהו שהרכיב דבר כזה, זה בטח מין התקן מוזר ומסורבל, אבל כל עוד 2 היוניטים יהיו טבולים במים לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.

פורסם

עמית , אני אחפש בדיוק כזה .

יש מצב שאתה מעלה תמונה ?

איפה קנית ?

אני מחפש משהו שנתן להרכיב חיצונית , אני לא מתכוון לפרק דשבורד .

WT1.jpg

אוהבים אותך פולי.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=760444&postcount=34

תמונה גרועה, אבל יותר טוב מכלום, רואים שם גם את היוניט הקוני שלא השתמשתי בו.

נדמה לי שמוש גם העלה לפה תמונה של שעון כזה .

בכל אופן הוא כבר בן שנתיים ועדיין עובד כמו בהתחלה,בלי לזייף (בלי עין הרע).

פורסם

מאד מוזר שהמנורה מנותקת אצלי אבל עדיין נדלקת מדיי פעם, אתם לא חושבים ??

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אולי הקונקטור המשוחרר נוגע שם במשהו וזה גורם לה להידלק, עדיף שתחבר אותה ליוניט חדש שתקנה.

פורסם

ניסיתי לפרק את היוניט הקיים, הוא כמו יצוק בברזל, לא זז מילימטר !

בינתיים שמתי את היוניט שקיבלתי לידו, נוגע בברזל ומחובר לשעון ואת הנורה חיברתי ליוניט הקיים, נלמד את הטמפרטורות ככה ונדע סטיות כמו שאתה עושה. לפחות עד שיהיה לי זמן ללכת למוסך להוציא את היוניט הזה ( הוא כמו יצוק שם לא זז מילימטר ואני מפחד לסדוק שם משהו !)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אתה תצחק אבל בינתיים שמתי אותו עם אזיקונים מחוזק ליד האיזור של היוניט הישן, אראה תמונות מחר, יוצא שזה נוגע בברזל שם וככה עובר החום ליוניט, ערבי, לא מדויק בכלל, אבל עד שאני לא אצליח להוציא את היוניט שממש יצוק שם זה עדיף מכלום.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

גדול .

אבל חבל , כי הנגיעה בברזל עלולה לפגוע בסנסור , הוא אמור להיות טבול במים , ולא להשתפשף בברזל .

אבל באמת תעלה תמונות מחר , זה יעזור .

אתה מתכוון להחליף את היוניט המקורי בזה של השעון שקנית ?

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הוא לא משתפשף כלל, הוא פשוט נוגע בשטח דיי גדול בברזל שם, ומחוזק עם איזקון, זה לבינתיים. (אני מניח שזה יראה טמפרטורה דיי גבוהה כי הברזל חם יותר מהמים שעוברים בתוכו, הלא כך ?)

אני מתכנן ללכת למוסך ולהתקין כנראה יוניט מקורי ולחבר את הנורה ואת השעון יחדיו, אלא אם במוסך ימליצו על התקנת היוניט שהגיע עם השעון.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לוקי אין אצלו יוניט מקורי, זה כנראה יוניט שמישהו התקין שם כשהוא ניסה לחבר שעון שקיים אצלו ברכב.

הפטנט עם האזיקונים לא נראה לי כ"כ, זה צריך לגעת כולו במים.

קום גם אצלי הוא היה סגור חזק מאד, אפילו רשמתי כמו פות של נזירה בזמנו, חבר אליו מפתח פתוח ותן מכות עדינות עם פטיש, או שתאריך את המפתח עם צינור קטן.

פורסם

הבנתי .

אז מישהו כבר הוציא אצלו את היוניט המקורי ..

אז איך נדלקת לו המנורה ?:roll:

עמית , באופן כללי , אם מפרקים את בית הטרמוסטט , ניתן לקחת אותו לכול בית מלאכה פשוט , שיקדח בו חור בקוטר של היוניט של השעון שקונים , וכך הבעיה נפתרת בקלות .

אבל זה רק במידה ובית הטרמוסטט מפורק ... לי אין כח לפרק אותו .

אוהבים אותך פולי.

פורסם
חבר אליו מפתח פתוח ותן מכות עדינות עם פטיש, או שתאריך את המפתח עם צינור קטן.

לא פתוח, אינדיאנים, אלא רינג או בוקסה עמוקה. לא משחררים ומהדקים ברגים עם מפתח פתוח! המקסימום שמותר לעשות עם מפתח כזה (שאמור להיות לא חוקי בארגז הכלים) , זה לפתוח לסגור בורג שלא בשלב הקריטי של ההידוק/שחרור.

• תוכן חדש...