Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להחליף את שמן הגיר באוטו ועל כן מספר שאלות :

1.כיצד בודקים את כמות השמן בגיר.

2.היכן בורג הריקון\מילוי ומידותיהם.

3.איזה שמן הכי מומלץ ומהו מחירו.

התיבת הילוכים הינה ידנית פולו 95'

פורסם
יש לך אוטו בדיוק כמו שלי :-)

בעקרון, לא צריך להחליף שמן גיר

שמעתי סיפורים על מוניות, שעשו 600 אלף ק"מ,

עם השמן גיר המקורי!

ואם בכל זאת אני רוצה??:lol:

פורסם

שלום לחבר,

שמן הגיר המתאים לרכב שברשותך הינו G 50 סינטטי מלא בעל צמיגות SAE 75W-90. בדגמים מסויימים השמן המתאים הינו G51 לכן בכדי לדעת בוודאות עלייך לציין את קוד התיבה שהינו בעל 3 אותיות ורשום על התיבה.

1. בכדי לבדוק את גובה שמן הגיר עלייך לפרק את פקק המילוי בתחתית הגיר (בורג אלן במידה של 17 מילימטר) ולבדוק שגובה השמן מגיע עד לשפת פתח המילוי.

2. כמות השמן היא 3.1 ליטר או 2.7 ליטר תלוי בקוד התיבה שרשום עליה ותאריך הייצור של התיבה.

אני אישית ממליץ להחליף שמן גיר ויפה שעה אחת קודם.

התיבה שלך היא מסוג 085 דומה לזו המותקנת בגולף דור 2 שבה החלפתי שמן גיר כול 60K והתיבה החזיקה גם 170K עד שמכרתי את הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
שמן גיר 80W90 אבל לא צריך סתם להחליף -אם זה עובד אל תנגע

למה אתה כותב דברים שאתה לא בטוח בהם ? מאיפה המידע השגוי ?

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום לחבר,

שמן הגיר המתאים לרכב שברשותך הינו G 50 סינטטי מלא בעל צמיגות SAE 75W-90. בדגמים מסויימים השמן המתאים הינו G51 לכן בכדי לדעת בוודאות עלייך לציין את קוד התיבה שהינו בעל 3 אותיות ורשום על התיבה.

1. בכדי לבדוק את גובה שמן הגיר עלייך לפרק את פקק המילוי בתחתית הגיר (בורג אלן במידה של 17 מילימטר) ולבדוק שגובה השמן מגיע עד לשפת פתח המילוי.

2. כמות השמן היא 3.1 ליטר או 2.7 ליטר תלוי בקוד התיבה שרשום עליה ותאריך הייצור של התיבה.

אני אישית ממליץ להחליף שמן גיר ויפה שעה אחת קודם.

התיבה שלך היא מסוג 085 דומה לזו המותקנת בגולף דור 2 שבה החלפתי שמן גיר כול 60K והתיבה החזיקה גם 170K עד שמכרתי את הרכב.

אחלה מידע !:idea:

תודה מכל הלב על ההשקעה.

• תוכן חדש...