Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הארד דיסק עומד לקרוס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעזרו לי חברים! ההארד דיסק עומד לקרוס לי!

בהתחלה הוא מנסה לעבוד, וכתוצאה מכך, המאוורר עובד מהר יותר לשניה, ואז שומעים שני טיקים. מה זה?! ה-HD שלי על סף קריסה. הורדת ממנו את רב התכנות הלא שימושיות שמעמיסות עליו (כ-79 GB, והוא 80... בגלל זה המחשב שלי זחל...)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תעזרו לי חברים! ההארד דיסק עומד לקרוס לי!

בהתחלה הוא מנסה לעבוד, וכתוצאה מכך, המאוורר עובד מהר יותר לשניה, ואז שומעים שני טיקים. מה זה?! ה-HD שלי על סף קריסה. הורדת ממנו את רב התכנות הלא שימושיות שמעמיסות עליו (כ-79 GB, והוא 80... בגלל זה המחשב שלי זחל...)

עריכה: עלה לי לפני שהמח שב נכבה, מסך כחול ונכתב בו משהו על סיגנל של ההארד דיסק...

12345

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

תתקין speedfan, יש שם טאב שנקרא S.M.A.R.T ואופציה לעשות אנזילה אונליין להארדיסק שלך.

כשעשיתי את זה בעבר, ביצעתי זאת על HD תקין, אבל אם שלך תקול, אולי הוא יתן לך פתרונות.

פורסם

לדעתי אתה מבלבל כאן כל מיני מושגים.

איו קשר ישיר בין הדיסק הקשיח למהירות המאוורר. אין קשר למחיקת הקבצים. אין מצב שתוכנה כלשהיא תיתן לך פיתרון לבעיה של דיסק קשיח מתפגר.

תגבה את הג'יגה שנשאר על הכונן בהקדם האפשרי לפני שאתה מתחיל לבדוק ולהתעסק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי. טכנאי הגיע אלי לפני שעה. הוא אמר שהHD לא עומד לקרוס ולא בבל"ת. הוא רק חם מדי. לקחתי מאוורר ביתי, פתחתי את המארז, וכיוונת את המאוורר עליו. כרגע החום נמצא על 34C שלפני שעתיים הוא הגיע ל-57-69 מעלות +-. נעלמו הטיקים. נקווה שזה יסתדר. גם כן גיביתי את הHD, והטכנאי אמר לי (והביא לי) להתקין מאוורר 120 MM בשני הצדדים.

נקווה שהיה טוב. עוד משהו!! צריך לשים את דיסק הגיבוי בכספת, נכון? (שם נמצא האקדח שלי... אויר, אקדח אויר...:lol:).

תודה לכולם!

פורסם

אחרי דיאגנוזה של טכנאי נוסף, הוא אמר שהמעבד עבר צלייה קלה, וה-HD, עבר צלייה אימתנית ביותר (שניהם היו על איזור ה-50-78 מעלות...). הוא אמר לי שהכרטיסים (קול, מסך, etc.) יתחילו להשתגע. כרטיס הקול מתחי להכפיל ולשלש סיגנלים. אפרתקן את זה (כרטיס הקול מובנה...)

תודה.

פורסם
אחרי דיאגנוזה של טכנאי נוסף, הוא אמר שהמעבד עבר צלייה קלה, וה-HD, עבר צלייה אימתנית ביותר (שניהם היו על איזור ה-50-78 מעלות...). הוא אמר לי שהכרטיסים (קול, מסך, etc.) יתחילו להשתגע. כרטיס הקול מתחי להכפיל ולשלש סיגנלים. אפרתקן את זה (כרטיס הקול מובנה...)

תודה.

עריכה: אני שמתי למח שב מאוורר פועל על רמה 2/3 לפי חום. החום בינתים הוא AMBIENT 37/35C,

פורסם

תודה.

עריכה:

יש מאוורר פועל על רמה 2/3 ישירות לתוך המחשב. הטמפ' הן:

AMBIENT 35/37C;

REMOTE 1 68C;

REMOTE 2 35C;

HD 35C.

אלו הן טמפ' טובות? מה זה האמביאנט והרימואוטים?

...

נקווה שהיה טוב. עוד משהו!! צריך לשים את דיסק הגיבוי בכספת, נכון? (שם נמצא האקדח שלי... אויר, אקדח אויר...:lol:).

תודה לכולם!

גילוי נאות - אין לי אקדח, וגם לא היה, כי יש לי ילדים קטנים בבית... וזה מאוד מסוכן. גם אם יש כספת, והא הכי קשה לפיצוח...

פורסם

אני ממש לא רוצה להעליב אותך או משהו בסגנון, אבל אתה באמת חושב שמישהו פה כלכך מתעניין בטמפרטורות של המחשב שלך?

או לגבי האקדח שיש/אין לך בבית?

כאילו מתוך 8 תגובות באשכול הזה (לא כולל ההודעה הראשית), 6 מהן שלך..

זה נראה כמו שרשור תגובות של איש-תמיכה בחברת אינטרנט שמעדכן את הבעיות שיש למשתמש עם החיבור..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה לא מעליב.. אני מקבל את הביקורת בצורה עניינית, ולא חושב רק על האגו... תקרא את קרלוס קסטנדה, ותבין...

***מנהלים - תמחקו את ההודעות הלא קשורות ותערכו אותן גם מצדי...***

פורסם

זה לא אמור להיות ככה.

קודם כל, נקה את המחשב מאבק, ותשקיע בניקיון, מכחול יעשה עבודה טובה.

יש למחשב מאורר אחורי? יש קדמי?

יש הכנה למאוררים שאין בהן מאורר?

האם המארז צפוף ומלא בכבלים או שיש מקום?

תענה על השאלות וננסה להמשיך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
זה לא אמור להיות ככה.

קודם כל, נקה את המחשב מאבק, ותשקיע בניקיון, מכחול יעשה עבודה טובה.

ניקיתי עם ערכה ייעודית, שכוללת גם איזו מברשת לחריצים הפנויים, וגם עם שואב אבק.

יש למחשב מאורר אחורי? יש קדמי?

יש רק מאוורר של לוח האם, והכנות לשני מאווררים - אחד 20 MM קדמי, והשני 120 MM לדופן שמאלית.

יש הכנה למאוררים שאין בהן מאורר? מצ"ב לעיל

האם המארז צפוף ומלא בכבלים או שיש מקום? יש רק באיזור של הכוננים את הכבלים הרחבים שלהם, וזהו. כל כבלי החשמל שלא בשימוש צמודים בצורה מיוחדת לתקרת המארז.

תענה על השאלות וננסה להמשיך.

12345

פורסם

מאוורר 20 מ"מ? זה לא נקרא מאוורר :).

אתה בטוח שזה מה שיש מקדימה? בד"כ יש שם 80\92.

יש הכנה ל120 בצד? תתקין שם מאוורר 120.

האם יש הכנה למאוורר מאחורה?

האם יש מצב לקבל תמונה של המארז (מבפנים?)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מאחורה יש הכנה, אבל ההכנה בדופן השמאלית היא צמודה להכנה האחורית... אין לי מצלמה כרגע. היא הושתנה.

פורסם

טוב.

פתרון שעלול לעזור:

מאורר בדופן האחורית שמוציא אוויר החוצה.

מאורר בדופן הקדמית - שמכניס אוויר, אני כמעט בטוח שיש שם הכנה. מתחת להארדיסקים.

אם אין אפשרות מקדימה בכל זאת - שים בצד מאורר 120 שיכניס פנימה.

צריך שיהיה מאורר שמכניס אוויר ואחד שמוציא, כאשר האחורי הוא המוציא.

חברים - אם במארז שלכם יש הכנה למאוררים, תשימו שם מאוררים.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...