Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלה לי אליכם:

ברשותי דיהטסו שרייד קלאסיק 1500 שנת 99. ברכב מותקנת אזעקה+נעילה מרכזית עם שלט מקורית.

לאחרונה החלו שני השלטים לגמגם - כלומר נדרשו לפעמים מספר לחיצות לפתיחה (החלפת סוללה לא הועילה). השבוע המערכת שווקה חיים לגמרי ולא ניתן להשתמש בשלטים יותר. הנעילה המרכזית עובדת באופן ידני - כלומר עם המפתח, אבל האזעקה לא מופעלת בדרך זו.

התחושה שלי היא שמדובר בתקלה פשוטה יחסית שאני יכול לתקן בעצמי - אם רק היה לי מושג איך. ניטרלתי את האזעקה והפעלתי מחדש עם המפתח המיוחד שלה, אבל זה לא שינה כלום.

למישהו יש הצעה או רעיון מה אפשר לעשות?

פורסם

לא יודע בשרייד אבל אצלי באפלאוז יש פיוז של נעילה מרכזית ולעיתים הוא משותף לפיוז של האזעקה.

תפתח מכסה ומנוע -מצד שמאל -קרוב לפילטר אוויר יש קופסת פיוזים המשותפים או מופרדים לאזעקה ונ"מ.

אחד מהם או שניהם תקולים ככל הנראה.

אם זה לא זה- יש בעיה באזעקה,תצטרך להיכנס למקום שמותקנים בו אביזרי רכב לבדיקה יסודית יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה,

אני לא חושב שזה הפיוז, כי זה לא התקלקל בבת אחת, אלא הלך ודעך.

m_c_ofer , אתה יודע איך נראה המקלט? כל מה שיש לי שם זה קופסה סגורה שמחוברת לחשמלים, ומקום למפתח ניטרול. המקלט בתוך הקופסה או במקום אחר?

פורסם
שלום לכולם,

שאלה לי אליכם:

ברשותי דיהטסו שרייד קלאסיק 1500 שנת 99. ברכב מותקנת אזעקה+נעילה מרכזית עם שלט מקורית.

לאחרונה החלו שני השלטים לגמגם - כלומר נדרשו לפעמים מספר לחיצות לפתיחה (החלפת סוללה לא הועילה). השבוע המערכת שווקה חיים לגמרי ולא ניתן להשתמש בשלטים יותר. הנעילה המרכזית עובדת באופן ידני - כלומר עם המפתח, אבל האזעקה לא מופעלת בדרך זו.

התחושה שלי היא שמדובר בתקלה פשוטה יחסית שאני יכול לתקן בעצמי - אם רק היה לי מושג איך. ניטרלתי את האזעקה והפעלתי מחדש עם המפתח המיוחד שלה, אבל זה לא שינה כלום.

למישהו יש הצעה או רעיון מה אפשר לעשות?

מתעלק, גם לי יש את אותה הבעיה בדיוק. ( קליאו B 2001 ).

השלט פתח את הרכב או נעל את הרכב מתי שבא לו. הוחלפו סוללות-לא עזר! אופסה האזעקה-לא עזר!

כרגע האזעקה מנוטרלת.

אני יעקוב אחרי התפתחויות בשרשור זה.

דרך אגב- יפת, איזה דגם האזעקה שלך ברכב?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תבדוק את האטימות של הקופסאות של מנגנוני האזעקה והנעילה המרכזית (נידמה לי שהםמנגנונים שונים שנמצאים בקופסאות נפרדות ואם זה נכון אז גם יש להם נתיכיםנפרדים)אם לחות חדרה פנימה וגרמה לקצרים, זה יסביר את ה"דעיכה" האיטית בתפקודשל הנעילה המרכזית.

במקרה כזה סביר שלא יהיה ניתן לתקן אלה להחליף מנגנון.

• תוכן חדש...