Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העולם מעדיף תיבות הילוכים אוטומטיות - מאמר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם צפיפות התנועה בארץ, אין שום שיקול רציונלי בעד גיר ידני, בטח לא מול תיבות אוטומטיות מתקדמות יחסית - ואת זה אני אומר עם כל הצער הכרוך בדבר. החסכון הכספי שולי, ובכל מקרה ילך כנראה לאיבוד במעמד המכירה.

אישית, יש לי כמה מכוניות על הכוונת בחצי שנה הקרובה, אבל כבעל DSG כרגע, אני לא כלכך מוכן פסיכולוגית לתיבת הילוכים אוטומטית רגילה, וקצת חושש מידנית מצד שני. אני עושה 30 אלף קילומטר בשנה, רובם בגוש דן, לא מעט נסיעות באמצע היום - וידני עלול להיות מטרד. העברתי לא מעט קילומטרים עם גיר ידני בעבר, אבל לא כשחייתי במרכז.

רועי, יש ועוד איך רציונלל לגיר ידני.

כשאתה בא לרכוש רכב חדש התקציב שלך מוגבל מן הסתם ולכן עליך לבחור בין אבזרי נוחות/בטיחות שונים ברכב. אישית העדפתי את המגאן הידנית והמאובזרת בקב' 2 (4 ח"ח, חישני אורות וגשם, הרמת חלונות אוטו' באמצעות הכרטיס, עוד תאי אחסון ועוד( על גירסת הליסינג המגולחת. נכון שאמנכור אותה יותר בזול אבל בינתיים ארויח כ 10% בצריכת הדלק ולפחות שיפוץ גיר אחד שיכסו את ההפרש.

במחינת התנהלות בפקקים גם אין לי בעיה עם זה. אל תשכח שלא כל עם ישראל גר בגוש דן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיבה אוטומטית הרבה יותר נוחה, מייתרת את הצורך להעביר הילוכים הלוך ושוב, במיוחד בכבישים פקוקים ושעות עמוסות.

פשוט נסיעה נוחה וחלקה יותר, בלי הצורך להיות מוטרד בפרט טכני היסטורי.

גם סיטרואן C6 יותר נוחה ממאזדה 3. השאלה היא איזה פשרות אתה עושה כדי לקבל רכב אוטומטי.

אישית יש מאחוריי מאות אלפי ק"מ בגיר ידני ולא פחות באוטומטי (כולל מגוון רכבים נרחב מאוד) ובכל זאת בחרתי בידני כי הערך המוסף שקיבלתי שווה לי יותר מאי החלפת הילוכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...