Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לעשות את המערכת הנ"ל יותר עמידה? האם לשים משאבה ובומבות של דגמי סיטרואן יותר כבדים (XM לדוגמה)?

צינורות מחוזקים?

או שאולי יש עוד דרכים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לשפר עמידות? לדעתי אין דבר כזה, אם אתה רוצה הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא להחליף פילטרים במיכל השמן, להחליף צנרת נוזלת או מזיעה או סתם יבשה ובסוף כמובן להחליף שמן.

את הבומבות צריך להחליף בזמן ולא לנסוע על בומבות גמורות.

אלו לדעתי הפעולות היחידות שאפשר וכדאי לבצע, חוץ מזה, באילו בעיות אתה נתקל? אצלי אין כמעט בכלל בעיות הידראוליות ואני מרוצה מהרכב עד הגג בעניין הזה.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא מכיר את מערכת המתלים של הקסטניה , אבל החלפת בולמים ובושינגים תשנה לטובה את ההתנהגות על כביש משובש ואת ההתנהגות בכלל לטובה..

אגב , למה אתה רוצה לנסוע במהירות בכבישים משובשים עם קסנטיה??

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

בולמים? בקסנטיה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לא מכיר את מערכת המתלים של הקסטניה , אבל החלפת בולמים ובושינגים תשנה לטובה את ההתנהגות על כביש משובש ואת ההתנהגות בכלל לטובה..

אגב , למה אתה רוצה לנסוע במהירות בכבישים משובשים עם קסנטיה??

אלכס.

אם אתה לא מכיר אז נא לא להגיב - יוצא שאתה מדבר שטויות.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא מכיר את מערכת המתלים של הקסטניה , אבל החלפת בולמים ובושינגים תשנה לטובה את ההתנהגות על כביש משובש ואת ההתנהגות בכלל לטובה..אין בולמים בקסנטיה, שם זה עובד קצת(הרבה) שונה

אגב , למה אתה רוצה לנסוע במהירות בכבישים משובשים עם קסנטיה??היית בחדרה והסביבה פעם?

אלכס.

5 תווים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכי הרבה שתוכל לעשות זה להחליף לבומבות עם לחץ גבוה יותר.

כך המערכת תהיה נוקשה יותר ופחות מתנהגת כמו אוניה על ים סוער בנהיגה מהירה.

מצד שני, ההתנהגות על בורות פתאומיים תהיה גרועה יותר. גם ככה היא לא משהו.

אפשרות נוספת היא פשוט להנמיך מעט (ס"מ או שנים) את הרכב. זה נעשה ע"י כוונון בורג.

פורסם
הכי הרבה שתוכל לעשות זה להחליף לבומבות עם לחץ גבוה יותר.

כך המערכת תהיה נוקשה יותר ופחות מתנהגת כמו אוניה על ים סוער בנהיגה מהירה.

מצד שני, ההתנהגות על בורות פתאומיים תהיה גרועה יותר. גם ככה היא לא משהו.

אפשרות נוספת היא פשוט להנמיך מעט (ס"מ או שנים) את הרכב. זה נעשה ע"י כוונון בורג.

הפוך איל!

בומבות בלחץ גבוה יותר - מתלה רך יותר.

פורסם

הפוך, גוטה. הפוך.

בומבות עם לחץ נמוך יותר = מתלים קשיחים יותר. בומבות עם לחץ גבוה יותר = מתלים רכים יותר.

יש גם הבדל בחריר שדרכו חודר השמן לתוך הבומבה. בדגמים הספורטיביים יותר החריר צר יותר.

פורסם
עצות נחמדות יש לכם אבל איך זה עוזר לבחור בהפיכת המערכת לעמידה יותר?

מה זה עמידה יותר? עמידה למה?

זה לא רכב שטח...

• תוכן חדש...