Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

לפני שבועים התחדשתי ב206 2002 1.6 , אמרו לי שלא נעשה טיימניג באוטו ועבר יותר מ5 שנים של הוראת היצרן להחליף. (כמובן שזה יהיה התיקון/החלפה בישור קו שהאוטו צריך לעבור)

 

השאלה שלי : איפה ממוקמת רצעות הטיימניג , אני יכול לראות אותה ויזואלית בעין? , ישנן סימנים מקדימים לרצעוה בלויה שעלולה להקרע? בהתנעה הראשונית של הבוקר הרצועות שממוקמות בצד שמאל של המנוע חורקות לכמה שניות , יכול להיות שאחת מהן היא רצועות טימיינג?

 

הבורות בעניין מפני שבאוטו הקודם שלי היתה שרשרת טיימניג שלא דרשה החלפה (פיאסטה 1.3)

 

תודה רבה לכל העונים , עמית.

1.6 206

פורסם

רצועת התזמון נמצאת בצמוד לצד השמאלי של המנוע. לא ניתן לראות אותה מפני שהיא מכוסה בכיסוי פלסטי שחור שמגן עליה.

יכול להיות שהיא תהיה יבשה וסדוקה אך גם במידה ולא, יש להחליפה ע"פ הוראות היצרן (אתה לא רוצה שהיא תקרע באמצע הנסיעה ואז תצטרך להשקיע כסף רב בשיפוץ ראש המנוע...).

לגבי החריקות הבתנעה הראשונית - כנראה שמדבור ברצועת אביזרים מחליקה שגם לא הוחלפה זמן רב.

 

גש בהקדם למוסך ובצע טיפול ראוי!

פורסם

אז לפי מה שאני מבין , ויזואלית אני לא יכול לראות אותה.

 

והרצועות בצד שמאל של המנוע , הן לפי מה שאני יודע , עוד מהאוטו הקודם הן של המזגן ושל משאבת מים.

 

תודה רבה על התשובה. האוטו יכנס בקרוב למוסך לתיקון/החלפה.

1.6 206

×
×
  • תוכן חדש...