Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו רדיו דיסק של JVC

עכשיו, לפעמים אני שם את הפאנל והכפתורים לא מגיבים טוב, או שאין תצוגה וכו'.

אני יודע שצריך לנקות את הפאנל מאחורה, האם אפשרי ע"י וודקה? או מגבת יבשה? או כל דבר אחר?

אם כן תגידו ע"י מה אפשר לנקות ואיך.

תודה, אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ישנו ספריי שנקרא "ספריי לניקוי מגעים"

עניין של 10-15 ש"ח יספיק לך בשימוש אישי ל10 שנים

בברכה D.C

earthquake sound frik

פורסם

יש המון סוגים של ספריי פראון חלק גדול מהם לא מתאים למכשירים אלקטרונים... תבדוק את זה טוב טוב לפני השימוש.

נ.ב. וודקה מספיק בהחלט.

פורסם

רק מה תזהר... יש איזה שהוא ספריי לניקוי מגעים אצלנו בבסיס, הטזתי ממנו על המגעים בפלאפון ואחרי מספר דקות כל הפלא נשבר כלומר התמלא בסדקים..

כרגע כלום =[

פורסם
אני יודע שצריך לנקות את הפאנל מאחורה, האם אפשרי ע"י וודקה? או מגבת יבשה? או כל דבר אחר?

אם כן תגידו ע"י מה אפשר לנקות ואיך.

וודקה 40% אלכוהול ומעלה איכותית, או אלכוהול 95% הנמכר ב20 ש"ח פלוס מינוס, בכל סופר.

הדבר מתאים גם לניקוי עינית לייזר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וודקה??? :shock::-):lol::drinking::biggrin2: גדול!

התכוונת לספירט שהוא 90 אחוז כוהל או אפילו כהל רפואי. - כן אפשר - בעזרת מקל לניקוי אזניים וספירט אתה יכול.

אבל ספריי "קונטקט" יעשה עבודה יותר טובה - אתה יכול ביחד עם זה לקחת גם ספריי של לחץ אוויר ולהעיף משם את כל הלכלוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאיפה הרעיון עם הוודקה ?

אמנם זה מכיל אלכוהול אבל גם חומרים אחרים שביניהם יש גם מיים.

לא חסר דברים לנקות איתם מגעים.

ספרי מגעים זה ייעודי וטוב, ספייר ברקסים זה גם טוב, WD מצויין , רצוי לא סתם להשפריץ אלא לנקות עם מקל אזניים.

ספריי קרבורטור או אציטון יתקפו לך את הפלסטיק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

WD? כנוזל ניקוי למגעים? היחידי שאני מכיר זה הWD40 שהוא שמן והוא בכלל יהפוך את הלכלוך שיש לו שם לעיסה והמגעים גם לא יוליכו שום דבר.

לגבי וודקה - חוץ ממים יש שם גם עוד רכיבים חוץ ממים - ממש לא מיועד לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ריד-מיי-ליפס

לא סתם להשפריץ , אלא עם מקל אזניים

WD זה לא סתם שמן, זה מקביל לזז קל לצורך העניין, יש בו חומרים ממיסים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טווווווווב

אני אנסה את זה מתישהו על משהו שלא איכפת לי להרוס.

לבינתיים - יש חומרים ייעודיים לפעולות האלו - הם מעולים והם לא יקרים.

אפילו באוטודיפו ניתן לקנות "אלקטריק סרוויס" ספריי (קונטקט במילים אחרות) בשקלים בודדים.

Pioneer TS-X150

פורסם

הכי טוב תנקה עם אלכוהול נקי...

לא ספירט לבן ולא וודקה... אלא אם כן יש לך וודקה על בסיס גליקול ולא מים שההתנגדות תיהיה גבוהה חח

כרגע כלום =[

פורסם
וודקה 40% אלכוהול ומעלה איכותית, או אלכוהול 95% הנמכר ב20 ש"ח פלוס מינוס, בכל סופר.

הדבר מתאים גם לניקוי עינית לייזר.

אם אתה רוצה ניקוי ברמה סבבה, תילך על סמירנוף.

אם אתה רוצה ניקוי ברמה טובה אז לך על גריי גוס.זה ניקוי SQ.

אם אתה מהמשקיעים אז למה לא איזה וויסקי סינגל מאלט איכותי או קונייאק ברמה של XO?

FAT BASTERD אלכהול זה אלכהול זה לא משנה אם הוא איכותי. גם וודקה ב10 שקל תעשה את העבודה של וודקה ב250 שקל.

מה ניסגר איתכם? למה לא לנקות עם דברים יעודיים, כמו ספרי מגעים?

תאורתית וודקה זה אלכהול ואלכהול ממיס לכלוך קל וג'יפה בסיסית אבל אני לא חושב שהייתי מנסה את זה בבית.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לפני שהת'רד הזה הופך לת'רד של 70 עמודים על משקאות אלכוהוליים קולינריים אקזוטים, אלכוהול 70% + מקלון אוזניים + מגבת נייר עושים את העבודה מצויין ונמצאים בכל בית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...