Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבת שלום, חברי משכבר הימים עשה השבוע תאונה (קרה מה שקרה) ובסופו של דבר הוחלף לו טמבון קדמי, כנף קדמית ימנית ונצבעו שתי הדלתות של הגיפ באותו צד של הכנף, והשאלה היא כזאת, האם אין ירידת ערך לתאונה כזאתי? במיוחד לרכב בן חצי שנה על הכביש?, האם חברת הביטוח אמורה להגיד שיש ירידת ערך ולכן אם לא אמרה מילה כנראה שאין? מה עושים,האם יש מה לעשות, למי לפנות, והאם זה משתלם, בברכה, ארז (סליחה על החסכון במקש אנטר, הוא שבק חיים ביומיים האחרונים)

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

1. בהחלט יכול להיות שלרכב חדש תיקבע ירידת ערך עקב תאונה כזו, גם אם לא נפגעה השלדה. אני זוכר שעל צביעת מכסה מנוע יש ירידה מסוימת, אבל לא יודע אם זה כך עבור תיקונים כפי שתיארת. מה שבטוח - לא תמיד חברת הביטוח תשמח להודיע לך על פיצוי בגין ירידת ערך, לכן מומלץ לברר את העניין לאשורו (ואולי להתייעץ עם שמאי רכב מטעמך).

2. אמור להיות לך עוד מקש אנטר בצד.

3. סנטה-פה, לא סאן טפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה היא שאין לי מושג עם מי להתייעץ, קיוויתי ללמוד מהניסיון של החברים פה, ובנוגע לאנטר, אני על לפטופ, מה שהופך את התיקון לבעיה קצת יותר קשה.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

צריך לפנות לשמאי שטיפל בתביעה, בדו"ח שלו צריך להיות רשום האם יש י.ערך או לא.

ולמרות שהשמאי הוא בטח מטעם החברת ביטוח, הוא לא יסכן את עצמו, פשוט תבקש העתק של הדו"ח שמאי.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...