Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי קיבל שגעון חדש לא מזמן , הוא רוצה אופנוע.

ואי אפשר לשכנע אותו לרדת מזה , כל הזמן הוא רק מדבר על זה ...

הוא לא רוצה להבין ממש את הסכנה שיש בדו"ג לעומת מכונית .

הוא מביא תירוצים מגוחכים שהכול טמון ברוכב ושקל לצאת ממצבים למרות שעם רכב לא היה נכנס אליהם בכזאת קלות וגם שאם הייתה פגיעה היתה הייתה הרבה יותר קלה מאופנוע..

תעזרו לי ותנו לי רעיונות איך גורמים לו לרדת מהרעיון הזה .

ולא , אין צורך לתת רעיונות סדיסטים :D

משהו נחמד ששמעתי עכשיו :

שתי רוכבים יוצאים , אחד מת"א , השני מחיפה

איפה הם נפגשים ?

בהלל יפה:lol:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

חשבתי על זה , אבל לא נראה שהוא יסכים

בכל מקרה הבעיה היא שגם חברה שלו רוצה רישיון על דו"ג והיא עם אותו סיפור שגם היא לא נהגה בחיים שלה

ונראה לי שהם מדרדרים אחד את השני

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אין מה לעשות, שבן אדם נעול על משהו חבל על הזמן, לפני שהוצאתי רישיון חלמתי על GPZ500 שהגעתי לגיל של רישיון ב' החלום נעלם...

פורסם

מנסיון אישי, תן לטבע לעשות את שלו.

אם אחרי ההתרסקות הראשונה הוא עדיין ירצה להמשיך - סימן שזאת אהבה.

אם הוא יפסיק, אז כנראה שזה באמת היה שלב חולף.

בינתיים תן לו להנות מהחוויה, ותחנך אותו כמיטב יכולתך לנהיגה זהירה וחכמה.

תבין שיש דברים שלומדים מנסיון של אחרים, ויש כאלה שחייבים ללמוד לבד... :roll:

בהצלחה.

פורסם

אם הוא כל כך נעול על האופנוע שום דבר לא ישנה את ההחלטה שלו, תשאל כל רוכב אופנוע( כולל אותי)כולם מודעים לסכנה,אבל ברגע שז נכנס לך לדם זה פשוט לא יוצא

אני הייתי מייעץ לך לא ללכת נגדו אלא לעזור לו להבין את החשיבות במיגון ראוי, ולקיחת קורסים ללימוד האופנוע, שכידוע שיעורי הנהיגה נועדו לטסט בלבד והם לא מכינים אותך לנהיגה אמיתית על אופנוע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תן לו לשבת איתי ועם עוד כמה חבר'ה אחר צהריים אחד תמים.

גם אם הוא ירצה אח"כ אופנוע, הוא בטוח יוכל להעלות טיעונים הרבה יותר הגיוניים, והוא יידע בדיוק למה הוא רוצה (או לא רוצה) אופנוע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

:wink:

חשבתי על זה , אבל לא נראה שהוא יסכים

בכל מקרה הבעיה היא שגם חברה שלו רוצה רישיון על דו"ג והיא עם אותו סיפור שגם היא לא נהגה בחיים שלה

ונראה לי שהם מדרדרים אחד את השני

זהו! זה שורש הבעיה - או יותר נכון זו-החברה, יש פה צורך כנראה להרשים ועכשיו זה גם כנראה בפייז של אנחנו נגד כל העולם.

הדרך היחידה לדעתי להמשיך בשיכנועים עקבייים של שניהם ולהעזר גם בהוריה של החברה.

אני מבינה שמדובר בגיל צעיר, ואחיך עדיין ממומן ע"י הוריך? בכל מקרה מישהו יצטרך לממן גם את הכלי?

בדבר אחד אני מסכימה עם אחיך הרבה תלוי בתרבות הרכיבה של הרוכב ובכלל עד כמה הוא אחראי ובוגר, השאלה אם לאחיך יש את זה? אתה מכיר אותו ויודע איך הוא מתנהג בתחומים אחרים.

בהצלחה

אירית

נ.ב.

ולא , אין צורך לתת רעיונות סדיסטים :grin:

אני מבינה שאתה רומז על הלך הרוח הקבוע בפורום זה?:wink:

פורסם

קח אותו ואת חברה שלו לסיור בבית לוינשטיין

אחרי שהם יראו איזה מוטאציה ניגרמת לאנשים אחרי תאונת אופנוע שלא באשמתם ולא באשמת אף אחד כי זו מדינה של חפים מפשע, לפחות חברה שלו תיזדעזע

ויתכן שגם הוא יקבל חלחלה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש דרך אחת להוריד נער בן 16 מרכיבה על אופנוע.

ההורים צריכים לסרב בנחרצות, ולא להתרכך למשמע תחנוניו האינסופיים.

אין שום דרך אחרת. החלק במוח שאחראי על המחשבה "לי זה לא יקרה" תופס את כל הגולגולת בגיל 16.

בהמשך הוא מתכווץ עד שאצל הישראלי הממוצע, בסביבות גיל 35, הוא תופס כ- 75% מנפח הגולגולת. לא פחות.

פורסם

בגיל 16 מאוד רציתי אופנוע, בתור תלמידה שלא עבדה זו קצת בעיה להשיג כסף.

חלפה חצי שנה וההורים הפכו להיות הספונסרים בתהליך הוצאת הרשיון על רכב, החלום לאופנוע נדחק לו מעט הצידה אך תמיד היה במחשבות.

לאחר 8 שנים זה התפרץ שוב החוצה, הפעם לא בצורת רישיון אלא הצטרפות לטיולים ורכיבות על אופנועים, כיום אני בדרך להוצאת רישיון משלי...

מה שאני מנסה לומר הוא, שמי שאוהב אופנועים, נושם וחולם עליהם, זה יפרוץ בסופו של דבר החוצה, זו אהבה שאי אפשר לתאר אותה ומי שיש לו את זה תמיד תהיה לו פינה חמה בלב לדו גלגלי.

בגיל 16 לא הייתי ממליצה לעלות על דו גלגלי, לא בגלל שהוא מסוכן אלא בגלל הגיל הצעיר,אין להם עדיין ראיה מרחבית, הם מאוד פזיזים, ובאופנוע טעות כזו עלולה להוביל לתוצאות לאנעימות.

אפשר לנסות ולהסביר לו שכדאי לו להמתין חצי שנה נוספת ולהוציא רישיון על רכב, ובמידה והוא עדיין ירצה דו גלגלי הוא יוכל להוציא רישיון בהמשך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קח אותו ואת חברה שלו לסיור בבית לוינשטיין

אחרי שהם יראו איזה מוטאציה ניגרמת לאנשים אחרי תאונת אופנוע שלא באשמתם ולא באשמת אף אחד כי זו מדינה של חפים מפשע, לפחות חברה שלו תיזדעזע

ויתכן שגם הוא יקבל חלחלה.

קח אותו לפרדס ותאכיל אותו :)

פורסם
:wink:

זהו! זה שורש הבעיה - או יותר נכון זו-החברה, יש פה צורך כנראה להרשים ועכשיו זה גם כנראה בפייז של אנחנו נגד כל העולם.

הדרך היחידה לדעתי להמשיך בשיכנועים עקבייים של שניהם ולהעזר גם בהוריה של החברה.

אני מבינה שמדובר בגיל צעיר, ואחיך עדיין ממומן ע"י הוריך? בכל מקרה מישהו יצטרך לממן גם את הכלי?

בדבר אחד אני מסכימה עם אחיך הרבה תלוי בתרבות הרכיבה של הרוכב ובכלל עד כמה הוא אחראי ובוגר, השאלה אם לאחיך יש את זה? אתה מכיר אותו ויודע איך הוא מתנהג בתחומים אחרים.

בהצלחה

אירית

נ.ב.

ולא , אין צורך לתת רעיונות סדיסטים :grin:

אני מבינה שאתה רומז על הלך הרוח הקבוע בפורום זה?:wink:

אירית , נכון ?

הוא ממש לא בן 16 קודם כל , הוא בגיל שלי , בחיים שלו הוא לא נהג אז ככה שאין לו מושג מה זה להכנס לתוך עומסי תנועה בכלל ..

לא יודע מה יש ומה אין לו , כי הוא לא נהג לפני זה על כלום ...

הרכיבה היחידה למיטב ידיעתי שהייתה לו זה שהרכיבו אותו בתור נוסע בתוך בסיס צבאי על מסלולי המראה ..

חס וחלילה הלך רוח קבוע , אבל הרעיון הוא שלא יבואו הצעות כמו תוריד לו את היד הימנית שלו יוכל לתת גז :D:p

עתיד מכיר אתה מכיר את אחי, אני מקווה שאתה לא קשור לזה 8)

אם כבר אני אדאג שאבי הטחול ייקח אותו לפרדס :p

לדעתי זה בכלל רעיון מטומטם להוציא רישיון דו"ג לפני שטעמת את הכביש ב4 גלגלים

דרך אגב עתיד , אני קופץ לש.ש. השבוע

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

שמע, סער עקשן כמו פרד אתה לא תצליח להוריד אותו בדרכים קונבנציונאליות, אולי תקנה לו סט טופים חדש תמורת וויתור......יותר הגיוני :D

• תוכן חדש...