Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שי.ז האם קיבלת פיצוי כלשהו על זמן ההמתנה הנוסף שחיכית?למרות שאני חושב שהמקרה שלנו דיי שונה,אנחנו מחכים כבר כמעט חודש,מה עוד שמתאריך ההזמנה עברו כמעט חודשיים וזה ממש מתסכל להיות זמן כזה ללא רכב במיוחד עכשיו שזה החופש והילדים לוחצים לצאת לפה ולפה.

iron_horse,גיסי הוא בעל אוטו כזה,וכבר בנסיעה הראשונה שלי על האוטו החלטתי שזה האוטו הבא שלי וככל שנסעתי בו יותר ככה גבר הרושם שלי.

בנוגע לטענתך,על אותו עיקרון אני יכול להגיד שב60 אלף דולר(מחיר הסנטה פה בארץ) בארה"ב הייתי יכול לקנות טוארג הכי מפואר.מה לעשות שבארץ זה לא חו"ל ומישהו צריך להרחיב את קופת המדינה שלשרים יהיה מאיפה לגנוב.

המקרה שלי הוא שהובטח לי בכתב אוטו תוך שבוע ועל סמך זה מסרתי את רכב העבודה שלי כשהנזק הוא כ 3,000 ש"ח ליום הוצ' על הובלות (מדובר ברכב עבודה).

לא דרשתי פיצוי ולא עניין אותי שום פיצוי חוץ ממסירת הרכב שהזמנתי במהירות האפשרית. הייתי מוכן אפילו לוותר על התקנת הרדיודיסק ואפילו לוותר עליו כליל ובלבד שאקבל את הרכב.

אנחנו מעשירית את קופת המדינה כי צריך לממן לא רק את הוצ' השרים אלא את כל אחזקת המדינה.

אם אתה מתקין דרכם מע' איתור תבדוק טוב את התעריפים החודשיים. בזמנו הם הציגו את ההנחה בעלות האיתוראן כמבצע שלהם ובפועל התברר שהם רימו כי בתמורה התחייבת על דמי מנוי חודשיים הרבה יותר גבוהים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. מה תאריך האספקה המצויין על ההזמנה?

2. האם שילמתם את מלוא תמורת הרכב או שמא רק דמי קדימה?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני חשוב כמו התגובה הראשונה,תשובה לעיניין,ולא נראה לי שהם מוותרים ככה סתם על לקוחות יקרי ערך.

תבקש פיצוי,ושלא ימרחו אותך בכל מיני סיפורים שהיה להם בעיות.

כמו שאתה שילמתה במיטב כספך בלי למרוח אותם בכל הסיפורים,ככה שהם יעמדו מאחורי ההסכם שלהם !

תאמין לי שהכסף שלך מספיק טוב להם והם לא יהיו מוכנים לוותר עלייך.

בהצלחה:wink:

:)
פורסם

מדובר על משלוח של יונדאי סנטה פה דיזל 2008 שמגיע בתחילת אוגוסט.

זהו המשלוח הראשון שמגיע לארץ אחרי עיכוב מצד היצרן של דגמי הדיזל.

הביקוש הוא אדיר בעולם ולכן היצרן לא עומד בביקוש,והדרישה לרכב בארץ לא ממש מזיזה למישהו אם תבטל את ההזמנה ,יש לא מעט קופצים שישמחו לקבל את ההזמנה שלך.

מנסיון שלי ,איומים או צעקות לא יעזרו במקרה הנ"ל מכיוון שהרכב בכל מקרה לא בארץ ולא מדובר על רכב שחונה בנמל ואין בעיה להוציא אותו לשחרור.

כמו כל יבואן גם יונדאי מכסה את עצמה בתנאי ההזמנה כך שלא תוכל לבוא אל אף אחד בטענות,מקסימום שמורה לך זכות הביטול וקבלת סכום המקדמה בחזרה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
מדובר על משלוח של יונדאי סנטה פה דיזל 2008 שמגיע בתחילת אוגוסט.

זהו המשלוח הראשון שמגיע לארץ אחרי עיכוב מצד היצרן של דגמי הדיזל.

הביקוש הוא אדיר בעולם ולכן היצרן לא עומד בביקוש,והדרישה לרכב בארץ לא ממש מזיזה למישהו אם תבטל את ההזמנה ,יש לא מעט קופצים שישמחו לקבל את ההזמנה שלך.

מנסיון שלי ,איומים או צעקות לא יעזרו במקרה הנ"ל מכיוון שהרכב בכל מקרה לא בארץ ולא מדובר על רכב שחונה בנמל ואין בעיה להוציא אותו לשחרור.

כמו כל יבואן גם יונדאי מכסה את עצמה בתנאי ההזמנה כך שלא תוכל לבוא אל אף אחד בטענות,מקסימום שמורה לך זכות הביטול וקבלת סכום המקדמה בחזרה.

אתה מדבר בתור בעל תפקיד כלשהו ביונדאי/כלמוביל?

פורסם
Iron Horse, עוד פעם אתה מתחיל עם השטויות שלך של השוואת מחירים בין הארץ לחו"ל?

כ"כ רע לך עם המחירים פה בארץ יש לך 2 אופציות:

1. לעבור לחו"ל ולהנות מהמחירים שם.

2. להתחיל לעשות משהו עם זה ולהילחם ב-100% מיסוי שמוטל על רכבים.

אם אתה לא מתכוון לעשות אף אחד מהשניים, קבל את רוע הגזרה ושב בשקט.

אני מתכוון לעשות אחד מהם אחרי הצבא והתואר,וכשאני אלמד לדבר אנגלית ברמה טובה(תנחש באיזה אפשרות אני בוחר)

אתה כל הזמן מדבר על זה שבארץ אין רכבי ספורט נורמלים, הרכבים המשפחתיים שאנשים קונים לא שווים את כסף, אני מאוד מסוקרן, על מה אתה נוהג שאתה מדבר ככה כל הזמן?

מזדה לנטיס 2004. הוצאתי(בעצם ההורים שלי שילמו עליה בזמנו) עלייה כ40 אלף מעל מה שהיא שווה.

iron_horse,גיסי הוא בעל אוטו כזה,וכבר בנסיעה הראשונה שלי על האוטו החלטתי שזה האוטו הבא שלי וככל שנסעתי בו יותר ככה גבר הרושם שלי.

בנוגע לטענתך,על אותו עיקרון אני יכול להגיד שב60 אלף דולר(מחיר הסנטה פה בארץ) בארה"ב הייתי יכול לקנות טוארג הכי מפואר.מה לעשות שבארץ זה לא חו"ל ומישהו צריך להרחיב את קופת המדינה שלשרים יהיה מאיפה לגנוב.

מישהו עם קשרים צריך ללחוץ על מופז לאשר ייבוא חופשי. להזכירך הוא עמד לחתום על ייבוא חופשי אבל חברות הייבוא קיפלו לו את הזנב.

זה שהמחירים בארץ גבוהים ומוגזמים במיוחד, סבבה אין מה לעשות(בעצם יש) אבל ביונדאי מגזימים, הם מעלים מחירים פי 3 ממחיר הקניה. להזכירכם המחיר 21 אלף דולר הוא אחרי מס של כ 40% המוטל בארה"ב על קניית רכבים.

לא מזמן מישהו העלה תמונות של אנשים שהתאכזבו מיונדאי ולא התביישו לרשום זאת על רכבם...

אה ו adirh אני לא מנסה לבאס אותך או משהו:lol:.פשוא מעצבן אותי שאנשים מוכנים לקנות רכבים במחירים מופקעים.

אם מישהו רוצה לדעת, כמה וכמה אוליגרכים התעשרו במיליארדים כשבריה"מ מכרה את סכונויות הייבוא לבעלים פרטיים. האוליגרכים הפקיעו מחירים כמו בארץ, ולאנשים לא הייתה ברירה אלא לקנות במחירים מופקעים!

אם בארץ היו פי כמה יותר אנשים הייתם רואים את יעקב שחר וחבריו ליד אברמוביץ' וגוסינסקי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
התאריך הוא 10/7/07.

את מלוא הסכום שילמנו כבר לפני שבוע.

אם תאריך ההספקה (ולא ההזמנה) המצויין הוא 10.7 יש לך עילה טובה לבקשת פיצוי. הכיסתוחים של כלמוביל על ההזמנה אולי בלהפחיד אנשים, אבל הם יכולים ליפול בבית משפט - אתה צריך עו"ד שיבדוק עבורך את הנושא.

כאשר עבדתי בתור איש מכירות, נאמר לי כי חל איסור חוקי (לא יודע מטעם מי בדיוק) לגבות את מלוא מחיר הרכב כל עוד הרכב אינו נמצא בארץ. שווה לבדוק את הנקודה, ולשחק עליה.

אני יכול לומר שאצלנו היה מקובל להעניק פיצוי על כל איחור באשר הוא:

היה לי מקרה בו רכב של לקוחה נכנס לנמל באיחור של יומיים והיא קיבלה הנחה של 1% (שולי, אבל גם משהו)

ללקוחה אחרת הרכב נתקע במכס באשמתנו ואף היא זכתה במערכת שמע ללא תשלום.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
למה בכלל לקנות יונדאי, המחיר מוגזם!! אפילו ביחס למחירים המוגזמים בארץ!!

יונדאי שאתה קנית. בארה"ב אחרי המיסים מתחיל מ 21 אלף דולר שזה יוצר כ90 אלף שקל.

http://www.hyundaiusa.com/vehicle/santafe/santafe.aspx

בארץ המחיר מתחיל מ 231 אלף

http://www.hyundaimotors.co.il/Content.aspx?id=1694

תשווה בין המחירים

http://www.hyundaiusa.com/vehicle/lineup/type.aspx

למה היית צריך יונדאי. היבואן עכשיו מנגב את התחת שלו עם שטרות של דולרים וצוחק עליך כל הדרך לבנק.

בוא נעשה חישוב פשוט. מחיר הרכב בארה"ב הוא 21,145 אלף דולרים.

אנחנו לא חיים בארה"ב, אנחנו בישראל וגם היבואן צריך לשלם מיסים. לא טוב לך פה? סע לארה"ב ותקנה איזה רכב שבא לך.

עכשיו בוא נחשב לפי המיסוי:

127 % מיסים + 15.5% מע"מ (ה-127% הם מכוון שיונדאי זהו רכב קרואיני, קוריאה אינה מארצות הקהילה, אפט"א,

ארה"ב וקנדה שהם בעלות הסכם עם ישראל ולכן המס' לרכבים המיוצרים שם עומד על 112.5%).

בקיצור 142% מיסים ומע"מ.

בוא נראה כמה זה 142% של 21,000$ ( 29,000$)

נחבר 21,000+29,000$=50,000$

נכפיל ב4.3 וקיבלנו 215 אלף ש"ח.

אבל רגע, מה עם 2000$ משלוח הרכב לארץ? אוקיי, נוסיף עוד 8000 שקל והגענו ל23 אלף ש"ח

לפני שביצענו החלפת פנסים לרכב (באם בא מארה"ב) ולפני שחישבנו הוצאות נוספות כמו איתור הרכב

בחו"ל ותשלום המס' האמריקאי.

בקיצור מינימום 225 אלף שקל.

כנראה שהיבואן לא יוצא כאן כלכך מניאק.

יש יבואנים שבהחלט גובים מחירים מופקעים וייבוא אישי יכול לחסוך המון (מכשירי תנועה למשל)

אבל לא כאן ידידי...

Lexus CT200H

פורסם
מהדבר הזה אנחנו חוששים,אחרי שנתקענו כבר למעלה מחודשיים(מכרנו את האוטו הישן לפני שהזמנו)והציפייה לרכב החדש(סנטה פה ד.א)שפתאום יבואו ויגידו לנו שבאמת הם מסכימים לוותר ואנחנו נישאר אולי עם עוד טיפה כסף אבל עם המתנה נוספת לאוטו אחר.

ד.א האוטו לא נמצא בשום סניף של יונדאי בארץ וזה בדוק,מה עוד שזה דגם 08' אז אין סיכוי שיש רכב זמין כלשהו.

אבל בכל זאת אני ינסה לפעול לפי עצתך DISCOVER,אני ממש מקווה שיצא מזה משהו.

תודה על העזרה.

ובדיוק בגלל החששות האלה שלכם הם מרשים לעצמם לדרוך עליכם .

אם הייתם מגלים יותר אסרטיביות ונחישות בגישה שלכם אל העסקה הקלוקלת , אין לי ספק שהייתם מקבלים יחס אחר .

מלבד זאת , הצרכן הישראלי הפרטי כפי הנראה ירד למקום השני ואולי השלישי מבחינת עדיפותם של יבואני הרכב עקב שוקי המניאליסינג שטורפים את הקלפים .

שורה תחתונה - מה אתם חוששים מביטול העסקה - שיבטלו ויפצו ואתם תרכשו רכב יד שניה במחיר מופחת משמעותית .

לדעתי הרווח יהיה כולו שלכם , כך תבינו שקיבלתם הזדמנות לא לרכוש את הרכב הזה מהם !

בהצלחה בהמשך .

פורסם
אם תאריך ההספקה (ולא ההזמנה) המצויין הוא 10.7 יש לך עילה טובה לבקשת פיצוי. הכיסתוחים של כלמוביל על ההזמנה אולי בלהפחיד אנשים, אבל הם יכולים ליפול בבית משפט - אתה צריך עו"ד שיבדוק עבורך את הנושא.

אם מועד האספקה הוא ב 10.7 והוא שילם את מלוא הסכום אחרי התאריך אין לו שום קייס כי תנאי בסיסי בהזמנה הוא תשלום כל הסכום לפני מועד קבלת הרכב או הכנתו למסירה.

לפני שבועיים קניתי משאית איסוזו והם לא היו מוכנים אפילו להתחיל להתקין איתוראן לפני תשלום מלוא הסכום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה מדבר בתור בעל תפקיד כלשהו ביונדאי/כלמוביל?

למען הסדר הטוב,אני קשור ליבואן בדרך כלשהי,אשמח לנסות ולעזור אם תשלח אלי בה"פ מספר הזמנה ובאיזו סוכנות קנית.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
בוא נעשה חישוב פשוט. מחיר הרכב בארה"ב הוא 21,145 אלף דולרים.

אנחנו לא חיים בארה"ב, אנחנו בישראל וגם היבואן צריך לשלם מיסים. לא טוב לך פה? סע לארה"ב ותקנה איזה רכב שבא לך.

עכשיו בוא נחשב לפי המיסוי:

127 % מיסים + 15.5% מע"מ (ה-127% הם מכוון שיונדאי זהו רכב קרואיני, קוריאה אינה מארצות הקהילה, אפט"א,

ארה"ב וקנדה שהם בעלות הסכם עם ישראל ולכן המס' לרכבים המיוצרים שם עומד על 112.5%).

בקיצור 142% מיסים ומע"מ.

בוא נראה כמה זה 142% של 21,000$ ( 29,000$)

נחבר 21,000+29,000$=50,000$

נכפיל ב4.3 וקיבלנו 215 אלף ש"ח.

אבל רגע, מה עם 2000$ משלוח הרכב לארץ? אוקיי, נוסיף עוד 8000 שקל והגענו ל23 אלף ש"ח

לפני שביצענו החלפת פנסים לרכב (באם בא מארה"ב) ולפני שחישבנו הוצאות נוספות כמו איתור הרכב

בחו"ל ותשלום המס' האמריקאי.

בקיצור מינימום 225 אלף שקל.

כנראה שהיבואן לא יוצא כאן כלכך מניאק.

יש יבואנים שבהחלט גובים מחירים מופקעים וייבוא אישי יכול לחסוך המון (מכשירי תנועה למשל)

אבל לא כאן ידידי...

נגיד והחישוב שלך נכון, למרות שהוא לא, כי ה21 אלף שנמכר בארה"ב הוא אחרי מס 40% שמוטל בארה"ב על מכוניות חדשות, כך שמכיר רכב ללא מס עומד על כ12 אלף דולר תכפיל גם פי 5 זה יהיה עדיין זול יותר מהמחיר בארץ.

עדיין הייבואן לא סיפק לא את האוטו ועל זה הוא יבואן זבל. אני בטוח שכל מי שקונה רכב יוקרה בארץ(מישהו רוצה להעיד) מקבל את הרכב בזמן למה?, כי היבואנים יודעים שבעלי הממון שמוכנים לקנות רכבים ביוקר מוכנים גם לתבוע ביוקר, ואם אנשים כמו "מר. קונה יונדאי" לא היה נאיבי וישר היה אומר: איחרתם- לא צריך את האוטו, תחזירו לי את הכסף. לא עמדתם בחוזה, ועוד דורש פיצויים על זה. ומגיש תביעה. סוכנויות הייבוא היו דואגים להביא את הרכבים בזמן.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
נגיד והחישוב שלך נכון, למרות שהוא לא, כי ה21 אלף שנמכר בארה"ב הוא אחרי מס 40% שמוטל בארה"ב על מכוניות חדשות, כך שמכיר רכב ללא מס עומד על כ12 אלף דולר תכפיל גם פי 5 זה יהיה עדיין זול יותר מהמחיר בארץ.

עדיין הייבואן לא סיפק לא את האוטו ועל זה הוא יבואן זבל. אני בטוח שכל מי שקונה רכב יוקרה בארץ(מישהו רוצה להעיד) מקבל את הרכב בזמן למה?, כי היבואנים יודעים שבעלי הממון שמוכנים לקנות רכבים ביוקר מוכנים גם לתבוע ביוקר, ואם אנשים כמו "מר. קונה יונדאי" לא היה נאיבי וישר היה אומר: איחרתם- לא צריך את האוטו, תחזירו לי את הכסף. לא עמדתם בחוזה, ועוד דורש פיצויים על זה. ומגיש תביעה. סוכנויות הייבוא היו דואגים להביא את הרכבים בזמן.

בהחלט נקודה למחשבה, אני אישית לא חשבתי על זה

ובכן כל שנשאר לו לעשות כרגע זה או לחכות או לעמוד על שלו+

פורסם

אם היה מדובר על הזמנה שלי, הייתי פונה לסוכנויות יונדאי אחרות ומברר איפה מתחייבים על זמן אספקה הנמוך ביותר.

אישית, הייתי מעדיף לפנות לסוכנות קצת יותר רחוקה מאשר להשאר לקוח של הסוכנות שמושכת אותי באף למעלה מחודש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...