Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

במהלך גלישה נעימה ניתקלתי בסורק (נקרא לזה סורק) המיועד להתקנה ברכב ומאפשר סריקה בסיסית של תקלות ברכב OBD II וגם הצגת נתונים ON LINE במהלך הנסיעה כגון:

צריכת דלק,סל"ד,טמפ' שמן מנוע,טמפ' נוזל קירור ומידע מחיישנים שונים ברכב וגם מחיקת תקלות.

המכשיר לא מסוגל לתקשר בסביבת CAN-BUS עם שאר המחשבים הפזורים ברכב כגון מחשב תיבת הילוכים או בקרת אקלים.

המכשיר קטן מידות ומתחבר לשקע איבחון של 16 פין ומתאים לכול הסטנדרטים כמעט. את הזנת המתח המכשיר מקבל משקע האיבחון מהמכשיר נדלק וכבה באופן אוטומטי.

מה דעתכם על הצעצוע הזה ומה היתרון שלו בהתקנה ברכב באופן קבוע

קישור

http://www.scangauge.com/products/

תודה לעוזרים

איזה כייף לי :)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע להמיר מייל לקמ"ש? וגם הוא נראה כזה לא מי יודע מה.. אני לא מכיר אותו, ויכול להיות מאוד שאני טועה, אבל לי לא נראה...

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

קראתי את קובץ הוראות השימוש של המכשיר והוא מסוגל לבצע את מה שרשמת.

בכול מקרה קרא בעיון את כול המידע באתר ואל תסיק מסקנות חפוזות.

פורסם

אותו סורק בדיוק מותקן בגרר פורד צבאי ומראה סל"ד האמת אף פעם לא יצא לי להשאר לבד בגרר אז לא שיחקתי בו

אבל הוא נראה אחלה

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

למרק

אהבתי, רק החיבור הקבוע לשקע הדיאגנוסטיקה נראה לי מעט בעייתי מכיון שאינו בנוי לכל הויברציות של הנסיעה

המכשיר נראה עדין ויפה ,המידע בו יכול רק להוסיף לאינפורמיישן פריק שכמוך :wink:

עדכן אותנו אם החלטת להמשיך

יגאל

פורסם
למרק

אהבתי, רק החיבור הקבוע לשקע הדיאגנוסטיקה נראה לי מעט בעייתי מכיון שאינו בנוי לכל הויברציות של הנסיעה

המכשיר נראה עדין ויפה ,המידע בו יכול רק להוסיף לאינפורמיישן פריק שכמוך :wink:

עדכן אותנו אם החלטת להמשיך

יגאל

יגאל, יש לי בבית כבל+VAG COM לשם תחזוקה של הרכב, אכן החיבור בין הזכר/נקבה של 16 פין הוא לא יציב אבל ניתן לאלתר משהו שיחזיק מעמד גם בעליות/ירידות של במפרים באיזור רמת-גן (פארק הלאומי).

פורסם
אותו סורק בדיוק מותקן בגרר פורד צבאי ומראה סל"ד האמת אף פעם לא יצא לי להשאר לבד בגרר אז לא שיחקתי בו

אבל הוא נראה אחלה

ייתכן שהוא מותקן ברכב צבאי לשם ניטור מהירות ממוצעת של הרכב, המידע הזה נאגר בזיכרון המכשיר כמדומני.

פורסם

נכון אפשר להזמין מתאם למחשב כף היד אבל בשביל זה אתה צריך לרכוש מחשב כף יד+תוכנה.

כמה זה יעלה לך הסיכוי שמישהו יראה את המכשיר PDA ברכב ויחפוץ בו הוא די גבוה ?

האם יש ברשותך מתאם כזה ? אתה מדבר מנסיון או ממידע שקראת באינטרנט ? לי במקרה יש תוכנת VAG-COM ואני קצת (אפילו מאוד) שוחה בעניין.

פורסם

מה לא מובן במשפט הקודם של מרק ? הוא אומר לך בפירוש שיש לו VAG-COM עם כבל בבית מה שאומר שכל האופציות קיימות לו, הוא רוצה בנוסף משהו על בסיס קבוע זמין 24\7 ברכב, רעיון נחמד מאוד לדעתי האישית !

פורסם

עתיד, אכן זו המטרה.

נראה לי שאני אבקש למחוק את האשכול כי אנשים סתם זורקים הערות ואפילו לא טורחים לקרוא את הנתונים והיכולות של המכשיר (אני לא מתפלא), בעצם קוראים את העמוד הראשון.

זו הסיבה שאני שואל את שאלותיי בדרך כלל בפורום בקישור:http://www.vwvortex.com/index.html

פורסם

מרק בעיקרון אחד הפרוייקטים העתדיים שלי זה CAR-PC (בגדול מבחינה תיכנונית הכל סגור הכל משחק של תקציב עכשיו) זה בעצם יהיה מחשב ברכב עם מסך 7 אינץ' טאץ' שתול בקונסולה המרכזית, אחד היתרונות זה חיבור 24\7 עם VAG-COM

• תוכן חדש...