Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אלמרה אימפרזה?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלמרה תיהיה זריזה ומהירה יותר מהסובארו.

צריכת הדלק שלה בתוך העיר סבירה מינוס (תלוי גם בנהג), בבינעירוני רגוע הצריכה מתונה.

הבעיה איתה היא הנוחות נסיעה בעיקר בכבישים משובשים, הבנתי שבדגם של 04' שיפרו קצת את העניין הזה.

בטיחות - אני לא יודע כמה כוכבים יש לכל אחד מהרכבים, אבל כשמשאית פול טריילר עמוסה נכנסה באלמרה המשפחתית שלנו, אבא שלי יצא ללא פגע למעט מכות יבשות, הרכב עדיין היה מונע למרות שהכל היה מרוסק ומבחינתי הרכב הזה עשה את שלו מבחינת העמידות והבטיחות.

 

בכל מקרה הסובארו די מיושנת וחלשה. אני הייתי מוריד אותה לגמרי מהרשימה ושוקל רכב אחר, במקרה שאתה לא מעוניין באלמרה.. יש גם את הקורולה והפוקוס

×
×
  • תוכן חדש...