Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה פתחתי את האוטו, שמעתי את צפצוף הפתיחה אך לא היו הבהובים של הווינקרים(בד"כ יש 2 הבהובים מהירים). סגרתי את האוטו, שוב היה צפצוף אך לא היו הבהובים, פתחתי וכלום.... לאחר שהגעתי ליעדי סגרתי את האוטו ועדיין אין הבהובים. מה יש לאוטו?

מדובר במזדה 323 2004 LX

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

יופי של אוטו לפי הדגם, אבל איזו אזעקה יש באוטו זה כבר משהו אחר. ציין סוג אזעקה מדויק, ואולי נוכל לעזור או לייעץ.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום נסעתי, פתחתי את האוטו ועדיין כלום, אבל כשסגרתי המנורות עבדו!!.

האוטו בעבר היה בליסינג, אני לא יודע איזה סוג מערכת אזעקה יש, אבל אני יודע שלא מקורית- בחברה התקינו משהו חדש. הווינקרים עובדים כשמאותתים וכשלוחצים על כפתור מצוקה.

פורסם

כמו שחשבתי, כל האזעקות האלה שמסתובבות היום בשוק...

הבעיה ככל הנראה היא רק באזעקה, אולי איזשהו חיבור רופף, גש למתקין אביזרי רכב ותנסה לבדוק אצלו.

תמיד תתחיל מהדברים הקטנים.

בהצלחה

יש לך רכב מצוין, שמור עליו...:mm_yeah:

פורסם

עכשיו בנתיים זה עובד.

והאוטו ממש לא מצוין

- 8 ק"מ לליטר!! אני מרושרש בגללו.

-בעיות בציריה

-בעיות סל"ד(נפתח שרשור)

-מים בבגאז' כשיורד גשם...

פורסם
עכשיו בנתיים זה עובד.

והאוטו ממש לא מצוין

- 8 ק"מ לליטר!! אני מרושרש בגללו.

-בעיות בציריה

-בעיות סל"ד(נפתח שרשור)

-מים בבגאז' כשיורד גשם...

:shock:

כנס להתחברות למחשב הרכב לבדוק מה התקלה,צריכת הדלק אמורה להיות נמוכה יותר,

ולגבי האזעקה,ברכבי הייתה בעיה דומה לבעיה שלך,אצלי המוח של האזעקה לא היה תקין.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

*דלק - צריך לבדוק. לא יודע מה צורת הנהיגה, איזור הנהיגה, עומס על המנוע והתנגדות (צמיגים, משקל עודף ברכב)...

*סל"ד - פתרתי לך את הבעיה.

*ציריה - הולכת בכל רכב מתישהו, בטח ובטח אם הוא עשה 100-150 אלף והיה בליסינג, ולא בדקו

בזמן שהגומיה של הציריה קרועה (נכנס אבק וחול והורס אותה).

*מים בבגאז' - בדוק אטימות הגומיה שנמצאת מסביב לתא המטען.

אין לך שום דבר נורא ברכב, אלה רכבים מצוינים...

הקפד על תחזוקה שוטפת וטיפולים מונעים והכל יהיה בסדר. והכי טוב, לפי הספר וחלקים מקוריים.

פורסם
*דלק - צריך לבדוק. לא יודע מה צורת הנהיגה, איזור הנהיגה, עומס על המנוע והתנגדות (צמיגים, משקל עודף ברכב)...

.

מה צריכת הדלק אצלך?

אני נוסע בירושלים- קצת פקקים,נסיעה איטית בד"כ(עומסים),יש עלייה די גדולה כשאני יוצא מהבית אז צריך ללחוץ בנדיבות על הגז.

בנוסף כשאני לבד אני נוסע בלי מזגן וכשאני עם עוד אנשים אז אני מדליק- ככה שמסתכם שאני נוסע חצי חצי לגבי המזגן.

רדיו דיסק משפיע על הצריכה?(עוצמת ווליום).

בכל מקרה 8 ק"מ לליטר נשמע קצת מדי, מאחר ואני שומע מחברים שהם עוברים את ה 10 בקלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...