Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ב JL 500.1 שלי הוא היה במעבדה ולא הצליחו למצוא את הבעיה.

אני מחפש מקצוען אמיתי עדיפות לאחד שהיה לחברי הפורום ניסיון איתו בפתרון תקלות לא שגרתיות כדי לסיים את הפרשה המעקיה הזאת.

תודה מראש.

RS3 8Y

פורסם

מקצוענות אמורה להיות אצל היבואן הרשמי, גם חלקי חילוף מקוריים. נראה לי שהיבואן הוא "רדיו מילאנו".

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בשביל הספורט

אתה מוכן לצלם את החלק האחורי של המגבר שלך? (החלק איפה שנכנסים החוטים וכל בוררי העוצמה)

תמונה באיכות טובה מקרוב, שנוכל לראות את הבוררים

Guest תמיר .א.
פורסם

מה הבעיה של המגבר פרט.

תמיר

פורסם

א. גו אלקטרוניקה

רמת השרון, רחוב וייצמן 7.

הם מתקנים מגברי מקינטוש, קריל, מארק לוינסון. מגברי מערכות קולנוע ביתי לבית, שמגברים אלה נעים בין 30000 ש"ח עד 400000 ש"ח. הכוונה שהמעבדה מסוגלת להתעסק עם מגברים ברמה כזאת, ולא תהיה להם בעיה אםילו לתקן מגברי רכב.

אני אישית היה לי איתם מגע לגבי שלט האקלוייזר שלי שכבודי ועצמי שרפתי אותו בגלל שחיברתי לו חשמל 24V במקום 12V, פניתי ליותר מ- 5 מעבדות בארץ ואף אחת לא הצליחה לתקן, אבל גו אלקטרוניקה זיהו את התקלה ואפילו כבר מצאו חלקים חליפים שאין אותם אפילו במפעל משנת 1996.

• תוכן חדש...