Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע ברכב קומפוננט של מורל (פולס) בדלתות הקדמיות, סאב וופר של לאנזר (MAX12) ומגבר JBL 75.4. אני מעביר את הרכב לאבא שלי והוא לא רוצה סאב ומגבר ברכב, אז חשבתי להוסיף רמקולים 6X9 (פיוניר 260 וואט שלא נמצאים בשימוש עכשיו)במגש האחורי שיתנו רק באס. קראתי פעם שאפשר לבנות קרוסאובר ע"י הוספה של קבל לפני חיבור הרמקול, האם זה אפשרי אם כן מה הנוסחא למציאת גודל הקבל? האם עדיף לקנות כבר קרוס אובר מוכן ולחבר אליו את 2 הרמקולים כדי שיתנו רק באס?

הHU שלי די פשוט ואין בו אופציה של חיתוך תדרים אז זה לא אפשרי לעשות את החיתוך של הרמקולים האחוריים דרך הHU.

הרכב הוא גולף. תודה.

פורסם

אם אין לך את האופציה הזו בHU, אתה יכול לכוון את הרמקולים האחוריים שתקנה לLPF, ולחתוך אותם דרך הקרוס במגבר.

בכל מקרה לא נראלי שזה ישמע ממש טוב, ניסיתי פעם אחת ברכב של חבר.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

קראתי באתר והבנתי פחות או יותר. רק מה שלא ברור זה איזה תדירות חיתוך אני צריך להזין בנוסחא כדי לקבל פילטר low pass?

פורסם

יש אפשרות לחתוך את החוטים של הטויטר אז הרמקול ינגן רק מיד ובס קצת אלים אבל עובד.

בזמנו עשיתי את זה לשני מפלצות של לנזר וזה עבד נחמד.

רק תבדוק לפני זה את החיבורים שלא תנתק את הוופר בטעות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
קראתי באתר והבנתי פחות או יותר. רק מה שלא ברור זה איזה תדירות חיתוך אני צריך להזין בנוסחא כדי לקבל פילטר low pass?

סימן שלא כל כך הבנת.

פילטר LPF ופילטר HPF יכולים לקבל בנוסחא את אותה תדירות החיתוך - זה הרכיב\רכיבים ואופן החיבור שלהם במעגל החשמלי לפני הרמקול.

אם אתה רוצה לעשות פילטר LPF הכי פשוט שיש (חיתוך מדרגה ראשונה או יותר נכון סלופ של 6 דציבלים) כל מה שאתה צריך זה סליל! עכשיו תזין בנוסחא את תדר החיתוך ואת ההתנגדות ואתה תקבל את ערך הסליל הרצוי.

אתה יכול למצוא סלילים וקבלים של חברות מובילות בתחום באתר הבא www.madisound.com

אתה יכול למצוא המון הסבר טכני לגבי חשמל של מערכות סטריאו לרכב באתר www.bcae1.com וגם בלינק הקודם שנתנו

לך.

אבל לפני שאתה עושה את כל זה נראה לי שאתה בכלל צריך רקע בחשמל ואלקטרוניקה - תיגש לחנויות שמוכרות ספרים לבתי ספר ותיכונים או לספרייה ותיקח לך איזה ספר טוב על מבוא לחשמל לפני שאתה בכלל ניגש לכל העניין - אתה תבין הרבה יותר והסיכוי שתעשה נזקים יותר קטן.

לגבי הקטע של ניתוק פיסי של שאר הרמקולים (המיד והטוויטר) ב6*9 זה בוודאי יפעל אבל אתה עדיין צריך לחסום את הרמקול עם פילטר (קרוס פסיבי).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה שאני קוטע את כל הפרופסורים פה אבל קרוס לרמקולים 6X9 כדי שיוציאו רק באס חבל על הכסף הקטן שתשקיע בקבל ובנוסף חבל על הרמקולים כי אחרי יומיים הדבר היחיד שתשמע מהם זה חירחורים.

שום רמקול אינו בנוי לרדת לתדרים של סאב במיוחד לא רמקולים 6X9, קומפוננט אני בספק אולי עם המידבאס הוא דרייבר ברמה גבוה.

אני מציע לך במקום לשבור את הראש לחבר את הקומפוננט רגיל למערכת עם הקרוס שלהם ואת ה6X9 גם רגיל בלי קבל או קרוס ואתה תשמע יפה ועם באס על הכיף.

אל תנסה לעשות מוטציה מרמקול של בנוי למטרה שאתה מעוניין

• תוכן חדש...