Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6730051.stm

זה באנגלית אבל אני אתרגם את העיקר: האיחוד שוקל להפסיק את הייצור של כל המכוניות שמסוגלות לנסוע במהירות גבוהה מ-162 קמ"ש. הכוונה היא להוריד את פליטת המזהמים על ידי הפחתת משקל וכוח המכוניות.

אם זה עובר נראה לי גרמניה תתחיל עוד מלחמת עולם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הירוקים יצליחו בזה , מעניין איזה עוד הנאות הם יסרסו ? והיכן עובר הגבול ? לפני כמה זמן היה כאן וויכוח גדול על ביו דיזל , ואז אמרתי שמחירי החיטה יעלו כי ארה"ב רוצה דלק נקי , הבעיה היחידה היא שאחרי החיטה עלו כול התבואות , ובעקבותיהם מחירי הבשר , ובקצב הזה עוד מעט יהיה דלק נקי , אבל לאנשים לא יהיה מספיק כסף לאכול , ואז הם יוותרו על המכוניות ממילא .

נחזור כולנו להליכה ברגל/רכיבה על אופניים , מה יש ? זה מועיל לגזרה:lol:

בברכה יהודה

פורסם

להערכתי זה לא יעבור.

גם אם ההצעה נכונה מבחינה "ירוקה", הלובי של יצרני הרכב והנפט חזק בהרבה.

נראה איזה פוליטיקאי יסכים לתמוך בהצעה, כשברקע ירחף איום בגל פיטורים בתעשיית הרכב והנפט.

פורסם
אם הירוקים יצליחו בזה , מעניין איזה עוד הנאות הם יסרסו ? והיכן עובר הגבול ? לפני כמה זמן היה כאן וויכוח גדול על ביו דיזל , ואז אמרתי שמחירי החיטה יעלו כי ארה"ב רוצה דלק נקי , הבעיה היחידה היא שאחרי החיטה עלו כול התבואות , ובעקבותיהם מחירי הבשר , ובקצב הזה עוד מעט יהיה דלק נקי , אבל לאנשים לא יהיה מספיק כסף לאכול , ואז הם יוותרו על המכוניות ממילא .

נחזור כולנו להליכה ברגל/רכיבה על אופניים , מה יש ? זה מועיל לגזרה:lol:

הגבול עובר עוד 20 -10 שנה כשהנפט יתחיל להגמר ואתה תוכל לשבת ברנו ספורט (לא שיש לי משהו נגד הרכב :wink:) שלך בחניה ולעשות קולות מהפה ווווווווואווו שוווו ולצפור למכוניות שלידך שיצאו מהשמאל שתוכל לעשות כאילו שאתה עוקף אותם ב-170 קמ"ש ...

תתחיל להתעורר, יש גבול לכל תעלול וחוץ מזה מחיר הבשר בכל מקרה רק הולך לעלות אם לא בגלל הביו דיזל אז בגלל הידללות הנפט ואז העליה כבר תהיה דרסטית הרבה יותר, לידעתך תעשיות המזון מן החי הן מן הבזבזניות ביותר במשאבים ומהמטורפות ביותר מבחינת הנזק האקולוגי שהן גורמות לסביבה.

פורסם
הגבול עובר עוד 20 -10 שנה כשהנפט יתחיל להגמר

אתה יודע, כשהייתי ילד, בערך בן 12-13, אני זוכר ממש טוב שקראתי כתבה על ה"עובדה" שחתולים נמצאים בהכחדה.

ואז הבנתי הכל.

פורסם

בדיוק מאותה סיבה שלא עוברים לביו- אתנול/ ביו דיזל כל כך מהר כבר המון זמן למרות שיש את הטכנולוגיה והידע, כך לא יגבילו את מהירות הרכב וההספק בגלל זיהום האויר. הסיבה היא כמו שאמרו קודמי, פוליטיקה ,ויצרני נפט חזקים ועשירים ובעלי השפעה על פוליטיקאים או בעלי השפעה אחרים.

אם כבר יפחיתו הספקים או יגבילו מהירות, זה רק בגלל חוסר במשאבים או איזה משבר נפט כלשהו כמו שקרה בשנות ה60'-70' כשצימצמו את המנועים וההספקים המטורפים שהיו עד אז.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

למה 162? אנ מציע להגביל החל מ124.32323 בטמפ' של 30 מעלות צלזיוס, וב50 מעלות (בקיץ למשל) החל מ110.98 כפול השדה המגנטי שיוצא מתיל אינסופי בחזקת 2. :2gunfire::screwy:

ROOONEEYY

פורסם

נכון, אבל באירופה, ככל הידוע לי חוץ מאנגליה ועוד כמה מדינות שהיו שייכת לממלכה המאוחדת (סקוטלנד, ויילס וכ"ו) יחידת המידה היא קמ"ש ולא מייל לשעה. בכל מקרה שהארגונים הירוקים יתעסקו בשטויות שלהם ויאכלו חסה אורגנית ושלא יבלבלו במוח על הגבלות מהירות וזיהום אוויר.

ROOONEEYY

פורסם

- אנשים עשירים אוהבים מכוניות מהירות

- לאנשים עשירים יש הרבה כסף

- כסף=כוח

מסקנה: לאנשים שאוהבים מכוניות מהירות יש הרבה כוח.

אין מה לדאוג.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
הגבול עובר עוד 20 -10 שנה כשהנפט יתחיל להגמר ואתה תוכל לשבת ברנו ספורט (לא שיש לי משהו נגד הרכב :wink:) שלך בחניה ולעשות קולות מהפה ווווווווואווו שוווו ולצפור למכוניות שלידך שיצאו מהשמאל שתוכל לעשות כאילו שאתה עוקף אותם ב-170 קמ"ש ... ברצינות ?!!!! אתה בטוח?!!! אתה מוכן להתערב על כך ?!!! אם אתה מוכן לשים את הכסף אצל צד שלישי להבטחת ההתערבות אני מוכן לשים כסף . מה דעתך ? (ולשם גילוי הוגן אני בד"כ לא מהמר ) אני פשוט חושב שהתזה של PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTHE נכונה במקרה הזה

תתחיל להתעורר, יש גבול לכל תעלול וחוץ מזה מחיר הבשר בכל מקרה רק הולך לעלות אם לא בגלל הביו דיזל אז בגלל הידללות הנפט ואז העליה כבר תהיה דרסטית הרבה יותר, לידעתך תעשיות המזון מן החי הן מן הבזבזניות ביותר במשאבים ומהמטורפות ביותר מבחינת הנזק האקולוגי שהן גורמות לסביבה .

אני מת על הטפשים האלו שחושבים שעכשיו הם יתקנו את כול העוולות שהם עשו לעולם ע"י זה שהם יחוקקו חוקים . תגיד לי בבקשה מי בדיוק עשה את העברות האלו נגד הפלנטה ? ומי בדיוק סובל היום מהגזרות שלכם שנועדו כביכול לתקן את העוולות האלו ?

אתם חיים בסרט כזה שאם לא יוציאו אותכם ממנו אתם תגרמו לסיוט לכול העולם

בברכה יהודה

פורסם

שלא יגבילו מהירות שייגבילו טורים ולכולם יהיה גיר כמו הונדה ג'אז

זה חוסר שכל למה לא מתקדמים עם תחליפים לדלק

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

• תוכן חדש...