Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לגולשים:lol:

לפני כחודש רכשתי רכב רנו סיניק שנת ייצור 2002, למזלי "הטוב" :-( הרכב הספיק להכנס למוסך מורשה ולסחוט ממני 7,000 ש"ח על תיקון ראש מנוע ומשאבת מים .

בקשתי האם משהוא מכם יודע מהם שעות עבודה על תיקון/שיפוץ ראש מנוע מחוץ למוסך, פירוק והרכבה של משאבת מים חדשה וכמובן ממוצע מחירם המוצרים והן עבודה.

מחכה לתשובתכם המקצועית ועדכנית.

בתודה מראש,

מ.ד.

פורסם

ברכב עם שנתון כמו שלך לאחר תום האחריות הייתי מתרחק ממוסכים מורשי רנו למיניהם והייתי בוחר מוסך כללי.

המחיר יקר מאוד למוסך כללי אך לא מפתיע למוסך מורשה כלל וכלל.

לא הבנתי איך כל כך מהר שיפצת ראש מנוע (איפה האחריות של מכון הבדיקה בדיוק ?),

ידוע שבד"כ הבדיקה אינה אחראית לאטמים מסוג כזה או אחר אבל אם ראש המנוע היה בלוי הבדיקה הייתה חייבת לעלות על העיניין ויתקנו אותי המומחים.

אני הייתי שוקל אם מקרה כזה היה קורה לי לתבוע את מכון הבדיקה (או לפחות להתחיל בתהליך של לשלוח להם את הקבלה/חשבונית על הנזק +צירוף של דו"ח הבדיקה.)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ברכב עם שנתון כמו שלך לאחר תום האחריות הייתי מתרחק ממוסכים מורשי רנו למיניהם והייתי בוחר מוסך כללי.

מוסך כללי שאין לו כלים לטיפול במנועים של רנו יעשה רק עוד נזק.

עם זאת, יש מספיק אנשי מקצוע שמכירים את המנועים הללו לא פחות טוב ממוסך מורשה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...