Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
front.jpg

אוף-טופיק קטן.

הנה אתר אמריקאי שראיתי כבר לפני שנה, בו משיהו קנה מיאטה 90' חבוטה

וביצע לה תהליך שיפוץ מקצה לקצה, ממש כמו לרכב קלאסי, אך ברמה שרבים

מאנשי מועדון החמש לא הגיעו אליה. :shock:

http://www.leonoff.net/pages/miatapages/restoremain.html

לא קנית אוטו חדש, נכון?

התחלה טובה היא ליישר קו ברכב מבחינה מכנית וקוסמטית.

לענייננו, הקישי miata tuning ב-google ותמצאי אתרים רבים שיתנו לך

רעיונות לשיפור. לטעמי, לא הייתי נוגע באוטו, אבל זה אני... :roll:

המיאטות "של הפורום" אינן משופרות למיטב ידיעתי, אך תוכלי לקבל מושג טוב

לגבי מיאטה משופרת בצורה מקצועית מאחד מגליונות אוטו האחרונים (לפני חצי שנה)

בו הופיעה מיאטה לבנה מוגדשת, שנמכרה לאחרונה.

לאחר חיפוש קל, נמצא קישור לכתבה באוטוקויל:

MIATA-1-800.jpg

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=378&SubjectID=141

תהנו. :wink:

דניאל

אני רוצה רק שיבהירו לי,

רואים פה בתמונה מכונית שבירור מחליקה על כביש ציבורי..

לפי החוק זה אסור ואף אחד לא יכול להגיד אחרת...

יש למגזיני רכב איזושהיא חסינות ? דמי חסות ? שוחד ?

נגד המשטרה והמדינה ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

מה אסור?

נהג הרכב איבד שליטה ובמקרה זה קרה כאשר התכוונו לצלם את הרכב...לך תוכיח אחרת. :lol:

עקרונית לא מתעסקים עם כתבי רכב.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

ומה לגבי הכתבות בהם הכתבים מדווחים שהם נהגו במהירויות גבוהות בכבישי ארצנו הקטנטונת ארצנו היפה ? זה מותר ?

פורסם
ומה לגבי הכתבות בהם הכתבים מדווחים שהם נהגו במהירויות גבוהות בכבישי ארצנו הקטנטונת ארצנו היפה ? זה מותר ?

בוא נגיד ככה,שום כתב עדיין לא נתבע או קיבל קנס על סמך מה שהוא כתב.

חוץ מזה,אתה לא יכול לתבוע כתב (או כל אדם אחר) רק על סמך זה שהוא כתב על ביצוע

עברה כלשהי (אין לך הוכחה שזה אמת).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

פורסם

למה לא? זה כמו הוכחה ?

ואם לא אז הוא משקר את הקוראים.

פורסם

למה לא? זה כמו הוכחה ?

ואם לא אז הוא משקר את הקוראים.

לא,רק מה שכתוב זו לא הוכחה,צריך עדים או ממל"ז כדי להוכיח שהוא נסע במהירות הזאת.

משקר את הקוראים?לא בהכרח,הכתב יכול להגיד שהוא לא נסע במהירות הזאת,

הוא אינו מחוייב להגיד באיזו מהירות הוא באמת נסע (אולי זה היה קמ"ש פחות?) ולכן

לא יוגש כתב אישום.

יש גם את עניין חופש העיתונות שמגן על הכתב,אולי בדיקת הרכב נועדה לבדוק האם

הרכב מתנהג באופן ביטיחותי על הכביש ולהביא זאת לידיעת ציבור הקוראים?

פורסם

בדיוק כמונו הם יחטפו על הראש אם יתפסו אותם, והם גם נתפסים. אולי חלקם ינסו לצאת בצורה זו או אחרת על ידי הסברים , אך תהייה בטוח שלא לכולם זה ילך. בדיוק כמונו הם מנסים לברוח מהדרדסים כאשר הם רוצים לנהוג בצורה :twisted: ולדרדס הממוצע זה לא נראה חיובי במיוחד.

אני לא רואה בזה בעייתיות, וסומך על החברה האלו שב90% מפעילים שיקול דעת נכון. אני יותר מפחד מדברים אחרים בכביש.... כגון מישהו שמדבר בפלאפון ומסתובב לראות אם הילד מאחורה הפיל את המוצץ. באותה הזדמנות הוא עובר 2 נתיבים בלי לאותת.

גיא

פורסם
בדיוק כמונו הם יחטפו על הראש אם יתפסו אותם, והם גם נתפסים. אולי חלקם ינסו לצאת בצורה זו או אחרת על ידי הסברים , אך תהייה בטוח שלא לכולם זה ילך. בדיוק כמונו הם מנסים לברוח מהדרדסים כאשר הם רוצים לנהוג בצורה :twisted: ולדרדס הממוצע זה לא נראה חיובי במיוחד.

אני לא רואה בזה בעייתיות, וסומך על החברה האלו שב90% מפעילים שיקול דעת נכון. אני יותר מפחד מדברים אחרים בכביש.... כגון מישהו שמדבר בפלאפון ומסתובב לראות אם הילד מאחורה הפיל את המוצץ. באותה הזדמנות הוא עובר 2 נתיבים בלי לאותת.

גיא

לצערי ראיתי את התופעה... היום

פורסם

העברה כאן היא לא ההחלקה, אלא שהוא נכנס לנתיב הנגדי :wink:

וברצינות - זה הרי מגוחך לנסות להפיל תיק על כתב רכב או מישהו שמופיע מחליק בתמונה בעיתון. מה גם ש-99.99999 מהאנשים לא מסוגלים אפילו להבחין מהתמונה שהרכב מחליק :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וברצינות - זה הרי מגוחך לנסות להפיל תיק על כתב רכב או מישהו שמופיע מחליק בתמונה בעיתון. מה גם ש-99.99999 מהאנשים לא מסוגלים אפילו להבחין מהתמונה שהרכב מחליק :wink:

רוני

איפו ראיתם שהרכב מחליק :?::?::!::idea:

הוא יוצר לעקיפה ללא איתות, זאת העברה פה.. :p

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רוני

איפו ראיתם שהרכב מחליק :?::?::!::idea:

הוא יוצר לעקיפה ללא איתות, זאת העברה פה.. :p

בטח שהוא מאותת! התמונה תפסה בדיוק את הרגע הכבוי של הבלינקר..... :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני רוצה רק שיבהירו לי,

רואים פה בתמונה מכונית שבירור מחליקה על כביש ציבורי..

יש למגזיני רכב איזושהיא חסינות ? דמי חסות ? שוחד ?

נגד המשטרה והמדינה ?

שלוש הבהרות:

1. לתומי חשבתי שהפורום הזה הוקם על מנת שציבור חובבי ההגה לא יצטרך לסבול מצדקנות מהסוג הנ"ל. מילא.

2. גם החלקה בין קונוסים בשדה תעופה נטוש בתיאום מראש עם הבעלים הוא לא חוקי באותה מידה.

3. המכונית לא מחליקה בכביש ציבורי, זה פוטומונטאז', בסדר?! (צילום דיגטאלי לא קביל בבית משפט).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה כולם לוקחים הכל ברצינות כאן (FALOU)

שנית למה הם יורדים עד ים-המלח (נראה לי) לצילומים.

ודרך אגב ניתן לקבל אישור מהאחראים על הכביש לעשות פרסומות וכד' כבר נתקלתי במקרים דומים.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

שלוש הבהרות:

1. לתומי חשבתי שהפורום הזה הוקם על מנת שציבור חובבי ההגה לא יצטרך לסבול מצדקנות מהסוג הנ"ל. מילא.

יש לאנשים דעות מגוונות, אני חושב שלרוב האנשים כאן זה לא מפריע כלל לראות תמונה כזו, אלא להפך. תמונה יפה של רכב אשר ננהג על ידי נהג שיודע לנהוג על הצד רק תגרום להם ל :D . דיונים דומים פה עם מספר קטן של אנשים שחושב שגם לנהוג מעל 140 קמ"ש ולא משנה איפה ומתי זו היא עבירה מטורפת (זה לא), נוהלו כאן בעבר. לרוב הרוב הגדול פה יתקשה לשכנע את הצד השני בצדקתו וכל אחד נשאר בעמדותיו. אנחנו נמשיך להיות על 140 (ויותר) כאשר התנאים מאפשריות זאת, והם יגידו שאנחנו חוליגאנים בלי לדעת בכלל למה הם מתייחסים. you can't win them all

לבחור שהעיר על הנושא, לא ברור לי מה הנקודה... רוב חברי פורום זה מבצעים עבירות תנועה - בידיעה מלאה. (עדיף בהרבה על חוסר ידיעה), זה מתחיל עם עבירות מהירות בכביש מהיר וריק, ונגמר בפניה במהירות גבוהה במקום עם שדה ראיה מספק. ההבל היחידי זה שאותנו לא מצלמים בידיעה. (צילומים לא מתוכננים מדרדסים לא נחשבים :wink: )

אני מסכים עם Falou שמדובר סה"כ בצדקנות. אבל אם ממש חשוב לך להגיד את זה, הבמה לשרותך.

גיא

פורסם
למה כולם לוקחים הכל ברצינות כאן (FALOU)

שנית למה הם יורדים עד ים-המלח (נראה לי) לצילומים.

ודרך אגב ניתן לקבל אישור מהאחראים על הכביש לעשות פרסומות וכד' כבר נתקלתי במקרים דומים.

מגזין אוטו עורכים את בדיקת ה"קמ"ש " בכביש שנקרא "כביש הארנבות" , כביש שנמצא באיזור נתניה\חניאל (מושב ליד כפר יונה) , מדובר בכביש ישר של בערך 6-7 ק"מ חשוך מאוד בלילה וריק... :twisted:

• תוכן חדש...