Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני כתבתי אתמול קטע על המלווה.

לפי מה שהבנתי, כל השכבה שלי רשמה על הנושא .

מסכנים הבודקים :)

ניב

הם הביאו את זה על עצמם, כל משרד החינוך הזה.

לתת לתלמידים בכיתה י"ב לכתוב על מלווה זה כמו להרעיב כלב במשך שנה, לתת לו נתח בשר ואז לשאול אותו מה הוא רוצה "אוכל" או "לישון".

Xbox12341

פורסם
היום עשיתי את מבחן הבגרות שלי בחיבור ונדרשתי לרשום על מלווה - יתרונות וחסרונות והצעות דרכים לפתרון תאונות הדרכים.

אני מאמין שיש כאן כמה אנשים בעלי יכולות כתיבה עילאיות שיכולים להוציא שם 100, גם בעלי ידע וגם כתיבה של ירון לונדון.

מי מתנדב?;-)

אני לא יודע מי לימד אותך לכתוב חיבור אבל זה לא מה שנדרש ממך בבגרות, לא היה כתוב לך לעלות טענות

היה כתוב לך "דון בנושא הגישות"...

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
אני לא יודע מי לימד אותך לכתוב חיבור אבל זה לא מה שנדרש ממך בבגרות, לא היה כתוב לך לעלות טענות

היה כתוב לך "דון בנושא הגישות"...

נכון, אבל לא ניכנס לזה יותר מדי. מה שכתבתי זה בשביל חברי הפורום ששכחו מה זה חיבור, רק לשם הנושא.

Xbox12341

פורסם

גם אני רשמתי על המלווה.

עשיתי 9 פסקאות:

1)מבוא לנושא

2)בעד המלווה-עוזר בחווית הנסיעות הראשונות והיתקלות במקרים שלא נתקלנו בשיעורי נהיגה,לדוגמאת נהיגה לילית.

3)בעד המלווה-מתן הערות ודגשים יקרים מפז על התנהגות במצבי חירום.

4)נגד המלווה הארוך-מי שאין לו מלווה מבין מכריו.

5)נגד המלווה-אף אחד אינו יכול לתת ערובה של איכות לגביי טיב המלווה.

6)הצעה-מבחן נהיגה מעשי לילי.

7)הצעה-קורס נהיגה מתקדמת לכל נהג כחלק מקבלת הרישיון.

8 )לדעתי-מלווה אמור להיות כשלושה חודשים.

9 )לסיכום-מה צריך לעשות,מה טוב במלווה,מה רע ,וכמה זמן הוא צריך להיות.

מקווה שיהיה בסדר...:roll:

פורסם

גם אני כתבתי על הנושא הזה,שלושה עמודים.

נושא שהיה הכי קל לדעתי,רוב הכיתה שלי גם בחרה לכתוב על נושא זה.

פורסם

גם אני בחרתי בנושא וככה כל מי ששאלתי אותו מהשכבה..

הלך לא רע.

עכישו אני כתבתי משהו כמו 2 וחצי עמודים טיפה פחות

פסקה ראשונה-פתיחה

פסקה שנייה-הצגת הדעות השונות כחלק מהכתוב בטקסט

פסקה שלישית- הדעה שלי בעד ונגד על סמך הניסיון

פסקה רביעית-הצעות דרכים למניעת תאונות הדרכים(הגברת האכיפה,הגברת המודעות,הכנסת החוק הספורט המוטרי לישום ובניית מסלולים בארץ "לפריקת עצבים" של הנהגים בשביל שלא יסכנו את הסובבים אאותם בכביש,שינוי שיטת הלמידה ונתינה לתלמיד יותר עצמאות לדוגמא לתת לתלמיד שנמצא בשיעור 25 ומעלה לעשות את המגרש לבד ושהמורה יחכה בצד)

פסקה חמישית-סיום

(לירון אתה שמת בפסקה האחרונה עוד נושא מה שלא צריך לעשות לפי מה שהבנתי בכיתה בפסקה האחרונה צריך לתת כמה משפטי סיום ללא נושאים אחרים)

בהצלחה.

ולמה זה לא באוף טופיק?

פורסם

לדעתי זאת תקופה חשובה מאוד. המלווה מלמד אותך הרבה דברים שלא למדת בשיעורי נהיגה.השיעורי נהיגה זה רק מעשי - להעביר הילוכים.המלווה מקנה לך את דרכי הנהיגה שלדעתי זה הרבה יותר חשוב.אני לא דוגמא כי למדתי נהיגה חצי שנה.מהיום הראשון של 16 וחצי ועד ליומולדת 17. אבא שלי מורה לנהיגה :)

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

• תוכן חדש...