Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי את מבחן הבגרות שלי בחיבור ונדרשתי לרשום על מלווה - יתרונות וחסרונות והצעות דרכים לפתרון תאונות הדרכים.

אני מאמין שיש כאן כמה אנשים בעלי יכולות כתיבה עילאיות שיכולים להוציא שם 100, גם בעלי ידע וגם כתיבה של ירון לונדון.

מי מתנדב?;-)

Xbox12341

פורסם

חחחח חירטתתי להם 4 עמודים על כך,עכשיו אני כבר לא זוכר חצי ממה שרשמתי.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

במקצוע הזה צריך לדעת לחרטט. כל הצעה שתרשום להם הייתה מקובלת .

בלי שום קשר, אני לא חושב שהעלאת תקופת המלווה לחצי שנה תמזער את התאונות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

בכלל , חוק המלווה הוא כזה מה שנקרא "חוק יבש", כי יום אחרי שנגמר המלווה אז אנחנו נהגים טובים יותר??

אני מדבר על אנשים כמוני שלא היה לי מי שילווה אותי...:oops:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

מה שבודקים בבגרות בחיבור זה לא את נוסח ועוצמת הטיעונים שאתה מעלה, כי אם את החוקים והכללים של כתיבת חיבור נכון:

הקדמה, תיאור הנושא בקצרה, התעמקות בפסקאות, הצגת הדברים ושימוש במילים ובתיאורים מתאימים, חיבור הנושא לדיון רלוונטי, שימוש בטיעונים רציונליים על בסיס מה שכבר כתבת, היקש (מסקנה) נכון, סיכום תמציתי, וכו'.

אתה יכול לכתוב על מצב החסה בשטחים ולקבל 100, או לנסח תרופה לסרטן ולקבל 0. זה לא מה שבודקים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בכלל , חוק המלווה הוא כזה מה שנקרא "חוק יבש", כי יום אחרי שנגמר המלווה אז אנחנו נהגים טובים יותר??

ויום אחרי שאתה מוציא רשיון אתה יודע לנהוג?

ויום אחרי שאתה בן 17 ו 364 ימים אתה מספיק בוגר בשביל לשתות אלכוהול או לבחור בבחירות או לשתות אלכוהול ולבחור בבחירות?

פורסם

אני חייב להגיד לכם שמשרד החינוך השתגע.

כל 5 הנושאים האחרים למעט אחד היו ממש ממש קשים.

נושא אחד שנוגע לכולם. פעם ראשונה שיש דבר כזה.

Xbox12341

פורסם

גם לי היה היום את הבגרות בחיבור וגם אני בחרתי בנושא הזה.

גם אני "חרטטתי" 2 עמודים ומעט.

רשמתי מה שאני באמת חושב, שתקופת המלווה חשובה ויעילה, אבל רק עבור מי שנוסע בה, מן הסתם, חסרת טעם עבור אלה שלא נוסעים בה עם ההורים, לדעתי אין טעם להאריך אותה כי ממילא רוב האנשים לדעתי לא נוסעים במהלך תקופה זאת ולא מנצלים אותה כראוי.

אך עם זאת שזאת תקופה מצויינת לתרגל מצבים מסובכים ובכלל להתרגל לנסיעה אמיתית ולא נסיעת שיעורי נהיגה, היא עדיין לא עוזרת לדעתי במניעת תאונות דרכים, לדעתי המקום שקיבלתי ממנו כלים טובים יותר להתמודד עם מצב חרום ולהמנע מתאונת דרכים זה קורס לנהיגה מתקדמת, לכן גם המלצתי על כך שרצוי לחייב נהגים חדשים בלהשתתף בקורס שכזה. (הכוונה לקורס הבטיחות הבסיסי). (קורס שנתן לי כלים וידע והכי חשוב הזדמנות לתרגל מצבי חרום ובלימה נכונה ויעילה במצבים כאלו.)

ואם זאת הוספתי שאפשר שלהחמיר עם העוברים על חוקי התנועה בתקופת הנהג החדש, דבר שלבטח יעזור להוריד נהגים צעירים ופרועים מהכביש.

זה פחות או יותר תקציר של מה שרשמתי היום, יש לציין שאני מסתייג מהקטע של החמרת העונשים כי גם נהג טוב, בעל שיקול דעת וללא כוונות רעות, יכול שבטעות, נניח לעבור מעט את המהירות המותרת וכו', לגיטימי וניתן להתעלמות בהתאם לתנאים. (כיוון שהחוק אינו יודע להבדיל בין טוב לרע.)

עמרי.

פורסם

דווקא אני ניצלתי את תקופת המלווה לי עד תום,לדעתי זה באמת יוזמה טובה,אני באמת חושב שזה עזר לי,אבל פאק חצי שנה מה קרה?! יש גבול!

פורסם

גם אני כתבתי אתמול קטע על המלווה.

לפי מה שהבנתי, כל השכבה שלי רשמה על הנושא .

מסכנים הבודקים :)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לא כלכך הבנתי על מה אנחנו מדברים פה

על בגרות בהבעה שאני לא יכול לעזור

או שמדברים על מלווה שאני חושב שזה חכם אפילו שהרבה לא חושבים כמוני

הבעיה בחוק של המלווה זה מי שמלווה

בדרך כלל ההורים לא משקיעים ולא מלמדים את הילד כמו שצריך

אפילו שהם לא יכולים ללמד אותו לתת ברקס הכי טוב הם עדיין יכולים

ללמד על איך להתנהג בתוך התנועה שזה לא פחות חשוב

אבל אם המלווה נוהג לא טוב ויש לו הרגלים רעים כמו הרבה מהנהגים אז גם הילד יהיה ככה כי הוא סופג את זה

אני פעם חשבתי לעשות עסק של מלווים של נהגים צעירים אבל זה ירדתי מזה אולי כדאי שבאמת יהיה כזה דבר

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

גם אני מילאתי 3 עמודים בקקי הזה.

3 חברים שלי דווקא בחרו בנושא אחר, משהו בביולוגיה\כימיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...